Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Každým rokem se o jarních prázdninách populace ospalého jezera Victoria rozroste z 5 tisíc na padesát. Ve výhni slunce vypukne hlučná zábava se spoustou alkoholu. Tento rok ale existuje další důvod, proč se obávat a nepůjde jen o těžká rána po večírku nebo stížnosti od sousedů. U jezera se objevil nový druh strachu a ohrožení. Po nenadálém zemětřesení pod vodou začnou místní obyvatelstvo ohrožovat prehistorické lidožroutské ryby. Skupiny návštěvníků, kteří se navzájem ani trochu neznají, se musí spojit a společnými silami zabránit novým ostrozubým obyvatelům resortu, aby si z lidí udělali potravu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (803)

Ruut 

všechny recenze uživatele

UPDATE 2018: kozyyyyyyyyyyyyyy! ------- Naprosto megacool nářez, který svou zábavností daleko předčí jiné letošní řezničiny jako Predators či Machete. V tomto filmu je víc porna než v pornu amerických Spring Breaků ... a to je tato složka filmu tou míň zajímavou. Potěší také mnoho cameo roliček = stylová smrt Gianny Michaels, Richard Dreyfuss (ano ten, co to nandal v Čelistích žralokovi) to celé neodolatelně otevře. 3D má větší smysl než Avatar a jako třešnička na dortě bude první prostorový ******** ***** (no prostě něco, co nechcete 3D vidět). Krom toho je třetí rozměr hodně solidní a většinu filmu pomáhá k lepšímu zážitku. ... Prostě Alex Aja zase naplno boduje. Víc z téhle látky o masožravých rybičkách vyždímat nešlo. 90% ------- P.S. samozřejmě je to hloupoučké, postavy jsou jednorozměrné a jede se podle šablon pro zvířecí horory. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ale no tak dobře je tady až neúměrný množství trapný a užvaněný teanegerský omáčky okolo... To jo, ale ten masakr... kurva ten masakr. Když se to pořádně rozjede dostaneme ten nejmíň korektní masakr za pořádně dlouhou dobu jakej tu opravdu hezky dlouho nebyl. Jde o to přežít jenom tu ultra špatnou a nudnou půlhodinu za kterou bych správně kdybych byl do píče objektivní měl srazit jednu hvězdici, ale já naštěstí objektivní nejsem a tak se vám všem za vaše vylhaný hodnocení můžu pěkně vysmát, protože to co se rozjede někdy od 35 minuty nemá v rámci gore a pořádných explicitních nářezů konkurenci. Aja a jeho dravý rybky to pěkně rozbalili, fantazii se meze nekladou a tak se do sytosti můžeme pobavit touhle totálně brakovou, ale neodolatelnou náloží krve, černýho humoru a pořádných brutalitek. A ano já se popravdě sám za sebe za to hodnocení trochu stydím, páč on je to opravdu neskutečně blbej film, ale žádnej nářez podobnýho ražení už jsem si dlouho takhle neužil.95% ()

Reklama

akisha 

všechny recenze uživatele

Mám asi slabost pro Aju, protože nijak jinak si nedovedu představit, že se mi to tak líbilo. Jenže Aja má ten dar podat jednoduchou a mírně slaboduchou zápletku tak zábavně, jako nikdo jiný. Krví nešetřil ani tentokrát a rozhodně tak předčil Hory mají oči. Pravidlem je dokonale padnoucí hudba. Příjemně mě překvapila celá sekvence dvou nahotinek dovádejících pod vodou za doprovodu Flower Duetu, která má skutečné poetično, ač jde paradoxně o natáčení porna. Místy je to vskutku značně znechucující a ten moment s neslavným skonem O'Connella tomu dodal korunu. U Aji je ale vidět, že všechno bere tak trochu s nadsázkou, což je mu jen k dobru. Rozhodně na jeho filmy vždycky dlouho čekám, potom jásám a potom zase dlouho čekám na další. Aja nezklamal ani tentokrát. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Aja prostě ví, jak udělat hororovým fandům radost. Když už na něj po průměrných Zrcadlech někteří zanevřeli, tak si vzal k ruce ten nejbéčkovitější příběh a udělal z něj hororovou lahůdku plnou nekompromisní brutality, nahejch bab, nadhledu a jednoho plavoucího penisu. Aja ví, co si může ve filmu s piraňama dovolit a tak si z toho všeho dělá vlastně i prdel. Ale tak nějak po svém, takže zároveň stejně vzniknul nejbrutálnější film od Hory mají oči. Hlavní hrdina je navíc sympaťák a sekunduje mu spousta polozapomenutých herců v čele s Elisabeth Shue nebo Christopherem Lloydem. Všechno dohromady to navíc skvěle funguje a vzniknul tak horor přímo k nakousnutí. ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Všude svítí sluníčko, zní techno a holky ukazují prsa. Vše si plyne tak, jak má, ale zároveň neodvratně směřuje k jednomu - ke KRVAVÉ LÁZNI. Docela slušný nářez, kde potěší i minirolička Richarda Dreyfusse, několik gore efektů a záběrů na zohavená těla obětí (ukousnutý penis už je moc) i samotný závěr. Béčko jak vystřižené z 80. let - je to hloupé, ale zábavné. A díky odvaze tvůrců ukázat nám víc, než je v dnešní přecitlivělé době zvykem, budu hodnotit vysoko. ()

Galerie (131)

Zajímavosti (19)

  • Richard Dreyfuss dostal za svou malou roli z úvodu filmu 50 000 amerických dolarů. Všechny peníze věnoval charitě. (darek kartac)
  • Snímek startoval ve 2 470 amerických kinech s obratem $10,1 milionů. Celosvětově snímek pak nasbíral $81,5 milionů. Rozpočet přitom činil $24 milionů. (pavlikv)
  • Natáčení probíhalo 42 dní. (KucC)

Reklama

Reklama