Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Každým rokem se o jarních prázdninách populace ospalého jezera Victoria rozroste z 5 tisíc na padesát. Ve výhni slunce vypukne hlučná zábava se spoustou alkoholu. Tento rok ale existuje další důvod, proč se obávat a nepůjde jen o těžká rána po večírku nebo stížnosti od sousedů. U jezera se objevil nový druh strachu a ohrožení. Po nenadálém zemětřesení pod vodou začnou místní obyvatelstvo ohrožovat prehistorické lidožroutské ryby. Skupiny návštěvníků, kteří se navzájem ani trochu neznají, se musí spojit a společnými silami zabránit novým ostrozubým obyvatelům resortu, aby si z lidí udělali potravu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (804)

larelay 

všechny recenze uživatele

Myslim, ze tento film sa mal volat Kozaňa :D A to som si myslela, ze viac koz (doslova a do pismena v oboch slova zmysloch) ako v Playboy nikdy neuvidim, ale ano, chyba lavky... Videla som. V Pirani 3D. Musim povedat, ze som sa skvelo bavila, lebo hoci je toto kolosalna blbost, malo to prvky hororu, hilarious komedie a dokonca to malo aj efektny zaver... "Hm, no dobre... A kde su rodicia?" ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Film o masožravých rybách se záhy proměnil ve film o bujarých kozách Z málokterého snímku máte pocit, že si režisér utahuje ze svých sponzorů, jako právě ze snímku Piranha 3D. To byl postřeh pro fanoušky na vyšším levelu. Nyní postřeh pro milovníky hororu. Když se modrá laguna zalije krví a mladí lidé umírají v nepředstavitelných bolestech a situaci ještě zkomplikuje idiot s motorovým člunem, poznáte, že se díváte na opravdu dobrý film. Postřeh pro náhodné návštěvníky kina. Chlapci, budete-li mít pocit, že vás během filmu něco tlačí v kalhotách, buďte bez obav, to brzo přejde. Přehoupnete se do druhé půlky filmu, kde ty kozy už jen ohlodávají ryby a ke dnu pomalu klesají jen pytlíčky se silikonem. Dívky, budiž ty klesající ohlodané pytlíčky se silikonem jakési zadostiučinění pro vás. Pro vyznavače režiséra Aji povinnost. Pro následovníky Ashtara Sherana povinnost. Pro meditativně založené lidi konvertující k buddhismu něco, co vám změní vnímaní vašeho harmonického světa. Pro všechny ostatní, průměrný horor se střední dávkou napětí, lehkou nápaditostí a poněkud přehnanou zvráceností. K tomu ještě malá krvavá kapka humoru. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Horor roku! Co začne a pokračuje jako slušná, leč nijak drtící béčková sranda, vyvrcholí v ten největší, nejlepší a nejhezčí masakr, jaký si fanda žánru může vůbec přát (minimálně ve filmu o dravých rybách). A navíc - áčkově napínavé drama k tomu. Mistr Aja vzal dost průměrnou sedmdesátkovou klasiku a přidaná hodnota výsledku je doslova nevyčíslitelná, tak tomu říkám remake. Šeredně sviňácký piraně, parádní obsazení (nejvíc potěšili O'Connell, Lloyd, Eli Roth, Ashlynn Brooke a... Gianna Michaels!), kozy kozy KOZY a jak jsem se už zmínil - kvalitní maso, kvalitní drama. Hororoví nadšenci a spol: V tomhle případě vám silně DOPORUČUJU taky se dokopat do 3D kina. A to klidně hned dvakrát. 9/10. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Strhující, romantické drama o kozách a rybách, které vás emocionálně ohlodá na kost. Ano, již v prvních minutách pochopíme, že kozy jsou zde symbolem jakési režisérovy nevyzrálosti a neradostných vzpomínek na dětství v pařížském předměstí, které ovšem bravurně transponoval na plátno, aniž by narušil konzistenci děje a kontinuitu tak tklivého příběhu. Na druhé straně ryby, a jejich behaviorální studie v nepřirozeném prostředí a zejména interakce s inkriminovanýma kozama, bezesporu představují v intencích Bordwelovského neoformalizmu vypořádání se autora se svou melancholickou minulostí a ve výsledku dosažení osobní vyvážené ataraxie těla a müsli. No zkrátka je to dobré jak sviňa, plné polonahých a nahých kikin, kterým jde místy vidět i ryba, okousaných mrtvol, stříkající krve a každý úchyl si to prostě musí pořádně užít. Paráda! ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Masakr, ke kterému dojde zhruba půlhodinu před koncem, je opravdu neskutečný a jedinečný. Tahle skvělá, nekompromisní a dost nápaditě krvavá scéna byla ovšem tím jediným, co mě na filmu vážně pobavilo. Byly doby (před pubertou a částečně i během ní), kdy jsem přesně kvůli takovým ptákovinám civěl na televizi do dvou tří hodin do rána... Ale ty doby jsou pryč. Dvě hvězdy dávám za onu MEGAscénu a za pány Lloyda a Dreyfusse. ()

Galerie (131)

Zajímavosti (19)

  • Tvůrci filmu odhadují, že bylo denně použito necelých 300 000 litrů falešné krve. (KucC)
  • Předtím, než Jake opustí sourozence, říká jim: „Nezvedejte telefon, neotevírejte dveře, a neopouštějte dům." Přesně tahle věta, jen v jiném pořadí slov, se vyskytuje jako motto na plakátu k filmu Vřískot. (SidneyP)
  • Hned po komerčně úspěšném otevíracím víkendu v USA se začalo mluvit o možném pokračování, které se již po pár týdnech potvrdilo. (pavlikv)

Reklama

Reklama