Reklama

Reklama

VOD (1)

Všechno to začalo, když Charliemu Loganovi bylo deset let. Odmítl tehdy políbit jednu dívku a ona na něj seslala kletbu. Nyní, o pětadvacet let později, je z Charlieho (Dane Cook) úspěšný dentista... a prokletí stále trvá. Zatímco jeho nejlepší přítel, plastický chirurg Stu (Dan Fogler), zvládá tolik pacientek, kolik je jen možné, Charlie stále nemůže najít tu pravou. A co je ještě horší, na svatbě jedné své bývalé přítelkyně zjišťuje, že každá žena, s níž se vyspal, našla skutečnou lásku – s mužem, kterého vzápětí potkala. Jeho život naplněný jen sexem bez citů je stále osamělejší – dokud nepotká Cam (Jessica Alba). Obavy z toho, co by mohlo následovat po společně prožité noci s dívkou svých snů, však Charlieho přimějí k rozhodnému činu. Kletbu z dětství je třeba zlomit! (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

I z Chucka je už skoro film pro pamětníky, a zrovna mi přišel pod ruku, když jsem si vybíral záležitost, k níž jsem ještě nenapsal komentář/ recenzi. Vzhledem ke svému původnímu hodnocení jsem nic velkého neočekával, a tak jsem byl po první třetině snímku překvapen tím, jak dobře se bavím. Pak se ale situace radikálně změnila, protože tvůrci přidali na romantice a zároveň snížili laťku u humoru, a to fakt není dobrá kombinace. Je to škoda, protože nešlo o typickou romanticko- komediální záležitost (nebyli tady žádní studenti), a kdyby se podařilo udržet fazónu ze vzpomínané první třetiny, klidně bych hvězdičku přidal. Takhle jsem ke svému starému hodnocení přidal jen nové mínus. 3*- ()

shyster 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, na kterou si za pár dní již nevzpomenete, ale v daný chvíle splní svůj účel, tj.pobaví. Jessica je krasavice a jako herečka mi tady až tak nevadila. Dane Cook je neokoukaný komik, který nejspíš kvalit konkurence nedosáhne. I tak bylo ta hodina a půl nepromarněná a sympatičtí hrdinové vám vynahradili ty tradiční hollywoodské klišé. ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Charlie je normální chlápek, který se stane jakýmsi symbolem štěstí pro své bývalé partnerky, jelikož hned po rozchodu s ním si tyto nacházejí dokonalé protějšky pro život. Bohužel to v tom jeho neznamená jen výhody v podobě nezávazného sexu, ale i problémy najít si svou vlastní lásku. Komedie, která balancuje na hraně mezi středně erotickým béčkem, za což si jistě vyslouží nejednu hvězdičku navíc od uhrovitých paniců, a kanálově humornou cypinou pro pubertální opožděnce, kteří jsou celí rozjívení z každého trapného vtípku o prdeli. Dívat se na to samozřejmě dá. I díky již zmíněným erotickým scénám a zatraceně sexy Jessice Albě, na kterou se kouká úplně nejlíp z celého filmu. Už díky ní nemohu dát méně než tři hvězdy, ale procentuálně by to vyšlo na slabší známku. Průměrná záležitost. 50% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tučňáčí nemotora Jessica Alba a naštěstí v jen komických polohách tápající Dane Cook na trnité cestě ke zlomení kletby a omezení přenosu pohlavních chorob.. Není to tak trapné, jak to klidně mohlo být, sympaticky se tupí žánrová klišé a je tam spousta hereček, kterým se nebudete dívat do očí. Jen se mi potom zdála noční můra v noční můře. Nejdřív ke mně přišli nazí Seth Rogen s Jonahem Hillem. Budiž, snesu hodně, jenže já se probudil a nahý Dan Fogler mi nesl ke snídani grep.. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Ach jo. To je v dnešní době tak těžké, natočit slušnou komedii, aniž by byly hlavním tématem "kozy a díry"? Přijde mi, jakoby všechny komedie točil nějaký nadržený úchylák z Totall Recall(tam byla taky ženská se třema...). Tak jak piškoti(děcka) při flašce začali, tak o 25 let později končili. A nic moc po sobě nenechali:-( Milovníci žen se třema prsama si tento film zamilují, já nene:-)35% ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Budova, v ktorej vo filme pracujú Chuck a Stu sa volá Seltaeb. Seltaeb odzadu je Beatles. (ladko)
  • Ve filmu se objevilo celkem 21 tučnáků afrických. Pět z nich bylo vycvičeno tak, že se jich herci mohli dotýkat. (Pethushka)
  • Rola Cam Wrexlerovej bola ponúknutá Jennifer Love Hewitt. Tá ju ale pre pracovné povinnosti odmietla a rolu tak dostala Jessica Alba. (ladko)

Reklama

Reklama