Reklama

Reklama

VOD (1)

Všechno to začalo, když Charliemu Loganovi bylo deset let. Odmítl tehdy políbit jednu dívku a ona na něj seslala kletbu. Nyní, o pětadvacet let později, je z Charlieho (Dane Cook) úspěšný dentista... a prokletí stále trvá. Zatímco jeho nejlepší přítel, plastický chirurg Stu (Dan Fogler), zvládá tolik pacientek, kolik je jen možné, Charlie stále nemůže najít tu pravou. A co je ještě horší, na svatbě jedné své bývalé přítelkyně zjišťuje, že každá žena, s níž se vyspal, našla skutečnou lásku – s mužem, kterého vzápětí potkala. Jeho život naplněný jen sexem bez citů je stále osamělejší – dokud nepotká Cam (Jessica Alba). Obavy z toho, co by mohlo následovat po společně prožité noci s dívkou svých snů, však Charlieho přimějí k rozhodnému činu. Kletbu z dětství je třeba zlomit! (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Povedená komedie, která má poměrně dost originální zápletku, a původně jsem chtěl dát i 4****, jenže pak jsem si uvědomil všechny zápory - Jessica Alba, kterou opravdu nemusím (o to víc ale překvapila v Awake), nejvíc klišodiní scény - setkání na letišti atd atd... Prostě při srovnání s čtyřhvězdičkovejma romantickejma komediema, které jsem teď v poslední době viděl, Klikař Charlie pokluhává. A Dan Fogler byl fakt odpornej, ble! ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná komedie, celkem příjemný počet ňader, co tu člověk uvidí. V ničem objevné, ale to od toho člověk ani nečekal. Od té doby, co se spolu hrdinové vyspí, trošku divný, čekal jsem něco jiného. Skončí to ale tradičně. Scénku, co si nechali do závěrečných titulků, si mohly odpustit, ta výsledný dojem jen kazí. ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad a celé to bylo dost zábavné (bezesporu zejména kvůli milé zmatkařce Jessice Albě), ale protože tam byli všichni ti tučňáci a já z toho ve výsledku měla pocit, že vykradli 50 krát a stále poprvé, musím filmu Good Luck Chuck jednu hvězdu ubrat. Protože na obnažený prsa (a že jich tu bylo) mě ve filmu neutáhnou. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Poměrně originální námět se slušnou porcí komických momentů, svižně ubíhající sice po vyježděných kolejích běžných romancí, ovšem na druhou stranu s velkým nákladem potěšujících nekorektních drobností. Občas sice zaskřípe trapností a nevkusem, někdy drhne vnitřní logika a občas nepříjemně drcne afektované přehrávání, ale přesto jsem si jízdu do cílové stanice užil. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Určitě jedna z těch lepších amerických komedií, kde mají vtipné hlášky a scénky přednost před sentimentální romantikou. Povedný snímek, dobře jsem se bavil, ale i několikrát trpěl s Charlim ( třeba když musel vytrpět ten třistakilový kolos s bědary ). Jako pohodová komedie na jedno zkouknutí ? Určitě. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Rola Cam Wrexlerovej bola ponúknutá Jennifer Love Hewitt. Tá ju ale pre pracovné povinnosti odmietla a rolu tak dostala Jessica Alba. (ladko)
  • Scény s tučňáky se natáčely ve Vancouver Aquarium Marine Science Centre. (Zdroj: Wikipedia.cz)
  • Filmový plagát je odkaz na prednú stranu časopisu Rolling Stone, na ktorej boli Yoko Ono a John Lennon a John bol na nej kompletne nahý. (ladko)

Reklama

Reklama