Reklama

Reklama

Dva soupeřící motorkářské gangy, Victors a Six-Six-Six's, oživí svou desítky let starou rivalitu... The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones) jsou vůdci motorkářského gangu známého jako Six-Six-Sixers. Zavraždí členku nepřátelského gangu Victors Cherokee Kisumovou (Julia Jones), aby dokázali svou převahu a potrestali ji za ulití peněz z obchodu s drogami. Byly pro jejího syna, který po její smrti zmizel. Po letech se The Deuce a Wings vracejí do města jako byznysmeni. Pistolero (Larry Bishop), bývalý přítel Cherokee to vidí jako příležitost konečně se pomstít. Na pomoc si najme dva staré přátele, Genta (Michael Madsen) a Eddieho Zero (Dennis Hopper). (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Je to takové nemastné neslané nekořeněné, ale stejně mě to něčím upoutalo. Asi těma babama, zbraněma, možná hudbou, možná těma ksichtama hereckejma. Kromě toho, že si tam všichni hrajou na hrozný drsňáky, tak toho asi ani v hlavě moc neměli. Originální to celkem bylo, ale že bych z toho byl unešenej, to ne. Aji kdybych byl unešenej, tak bych za sebe asi nezaplatil výkupné. Produkce Quentina Tarantina z toho neudělá dobrej film. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Co naplat,že všichni chtějí být ve filmu strašně cool,úžasně hlásit a píchat kopici krásnejch nahejch bab,když po celou dobu sledování této slátaniny nemá šanci člověk pochopit,o co tu vlastně ku*va vůbec šlo?!?!Nevim kdo byl kdo,kdo dělal co,proč to dělal,prostě z toho filmu vím úplný hovno,děj je jeden neuvěřitelně velkej guláš a myslím,že chyba nebude na mé straně,neboť mě to díky nanicovitým postavám a idiotskýmu scénáři ani vlastně v průběhu filmu vůbec nezajímalo.Očekával jsem jednoduchý motorkářský film,který bude pro příznivce fuckujících borců,kteří se z ničím neserou a bude to jedna velká jízda plná střelby,drsných chlapů a krásnejch nadrženejch holek.To zde všechno sice bylo,ale NAPROSTO to nefungovalo!Hrozně nepovedený béčko,na který jsem se těšil jak nadrbanej kozel a dostal jsem velký hnědý ...!Strašně moc blábolení,strašně moc nudy,šílaná překombinovanost!STRAŠNÝ ZKLAMÁNÍ :( ! ()

Reklama

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Gender studies. Ať mi žádný chlap netvrdí, že by u tohohle filmu nechtěl dělat minimálně casting. O tom, že Larry Bishop je looser co neumí komponovat, vést herce a vyprávět se tu snad nikdo přít nebude. Důležité je, že Michael Madsen tady má jako jediný sako, barmanky se zdraví zásadně prohrábnutím rozkroku, motorkáři se topí v silikonu, David Carradine byl nedávno v Šanghaji a pussy té dívčiny v bílem je on fire. Chtělo by to HC remake od Digital Playgrounds nebo Wicked Pictures. Ani by se na tom toho nemuselo moc měnit. Jednoduchá grindhouse patina v titulcích by zůstala a všichni ti herci by si aspoň zapíchali na kameru a ne někde za písečnou dunou v Novém Mexiku. Těch neuvěřitelně debilních post-Tarantino dialogů si nevšímejte. Filmový primitivismus nejkrásnějšího zrna. God bless America! ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $213,608Tržby Celosvetovo $390,128Tržby za predaj DVD v USA $1,140,623 //počet predaných kusov 87,790║ tak toto sa nedá ináč označiť ako odpad! odpadov!!! roka 2008, nič horšie som tento rok nemohol už ani vidieť, veď tento film museli robiť bez scenára, po 30minútach som bol tak otrávený, že som to musel sledovať len rýchlou a zbesilou preskáckou v pred a spravil som len dobre lebo dej bol ako z deja vu, stále dookola, len jazda na motorke niekam či nikam, nahaté kocky capajúce sa po baroch či pláži, občas niekto zastrelený guľkou či šípom a toto stále dookola, no od tohto ruky preč! /0%/ hrôza pozerať, ... a že Quentin Tarantino Executive Producer, no je už normálny? ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Ani vlastně nevím kde jsem k tomu přišel, asi se někde objevilo jméno Tarantino a já si to stáhl. Tohle jízda sice byla, ale plná násilí a sexu. V podstatě nulový děj a už vůbec žádná kladná postava, jen banda debilů co se bez sebemenší akce vraždí , žádný emoce, prostě nic, jen rychle zabít a jít dál. Kde je nějaký příběh , kde jsou policajti, kde je řekněme třeba nějaká pozitivní postava, tomu filmu prostě chybí to hlavní a to je nějaký smysl. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (14)

  • Pro roli Pistolera se zvažovalo o obsazení Bruce Willise. (don corleone)
  • „Victors“ jsou do češtiny přeloženi jako „Viktorové“. Výraz lze však přeložit také jako „Vítězové“. (Chibs)

Reklama

Reklama