Reklama

Reklama

Dvaadvacetiletý Scott Pilgrim je poněkud nevyzrálý mladík, který hraje v rockové kapele Sex Bob-Omb. Zrovna je bez práce a chodí s roztomilou středoškolačkou. Všechno je skvělé, dokud mu do života nevstoupí úžasná a nebezpečná Ramona Flowersová. Po uši se do ní zamiluje a začne plánovat společnou budoucnost. Scott brzy zjišťuje, že jeho vysněná dívka si životem nese velmi neobvyklé břemeno. V cestě ke štěstí mu totiž stojí sedm bývalých Ramoniných partnerů, kteří ovládají její milostný život a udělají cokoli, aby byl okamžitě odstraněn každý další nový nápadník. Pokud chce Scott získat svou lásku, bude muset všechny expartnery zničit dřív, než oni zlikvidují jeho. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (1 579)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Když má někdo nakoukáno, načteno, naposloucháno, nahráno a ještě k tomu umí točit tak, aby to bylo dokonale zábavné, není co řešit. Během projekce jsem chtěl skandovat a hlasitě fandit, po skončení jsem toužil znovu k pokladně a ještě si to dát nášupem celé znovu. Takový gejzír stylovosti nelze pobrat napoprvé. Letos už druhý film, kde vynalézavá britská filmařina natočila za hollywoodské peníze neskutečnou šlehu. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Svět se v prdel obrací! 80 procent???!!! Co si tu všichni pícháte, aniž by jste se podělili s Verbálem o vzorek? Já už jel na lecčem, ale takhle dementní, slaboduchou sračku bych snad nerozdýchal, ani kdybych šňupal čistič odpadů. Já vím, jsem už asi starý a nechápu to, ale je li tohle nový "popkulturní" trend naší mládeže, upřímně lituju, že jsem nepodstoupil vasektomii, když ještě mé děti plavaly v seminálním plazmatu. Jediné, co téhle noční můře nelze upřít, je casting. Poskládat takovou partičku nehezkých retardů by se snad nepodařilo ani vrchní sestře v Jedličkově ústavu a hlavní hrdina téměř dokonale, něžně a citlivě osciluje mezi totální homokládou a občerstvením pro pedofily! Vážená paní Majerová, hluboce se omlouvám, že haním Vaše veledílo, kudy chodím a snad Vás potěší, že si hned zítra přibiju poster polonahého Patyzóna v životní velikosti nad postýlku v mém pokojíčku. ZLATÍ HOMOUPÍŘI !!! ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Tento film pro mě byl obrovským překvapením. Napřed mi to přišlo jako ucházející romantická komedie, ale vše se změnilo po setkání s prvním ex-přítelem. To jsem si jen říkal ,,co to kurva je?" a ihned začal strhával hvězdy. Později jsem si však na tento podivný styl vyprávění a natáčení zvyknul a okamžitě hvězdy navrátil. V závěru se mi celý příběh moc líbil. Byl vtipný,h hvězdně nabitý, nápaditý a také vizuálně moc pěkný. Souboje zde byly velice nečekané, ale zmáknuté byly také famózně 79% ()

Gimli 

všechny recenze uživatele

Ono v tom zas tolik nových nápadů není. Mnohé z nich jsme již mohli vidět např. v Lipského Čtyřech vraždách, byť v menší míře. Vadilo mi, že ty nápady prostě neohromují, protože je považujete od začátku filmu za samozřejmé. Když přidám hloupý příběh, tak to vizuálno ani pár dobrých vtipů nevytáhne moc vysoko. Scott Pilgrim sice stojí za pokus o vidění, ale když si místo toho přečtete nějaký komix nebo si půjdete zaběhat, o nic nepřijdete. ()

brit84 

všechny recenze uživatele

Vesměs jsem nevěděl do čeho jdu. Jediná informace byla, že to má docela vysoké hodnocení, a že je to komedie. Ze začátku jsem měl trochu problém se "zaškatulkováním". Připomělo mně to Kick-Ass, který se také v pravém světle ukázal až po pár minutách. Ovšem bádání končí prvním zápasem. Pořád mám v hlavě výraz mojí ženy, která v tu chvíli přišla a trochu nechápavě se zeptala, jestli už na začátku uměl Scott létat. Uklidnila ji odpověď, že do teď byl film zcela seriózní. No a...líbilo se nám to hodně. Opravdu hodně originální nápad a z nostalgie k Street Fighteru a dalším bojovkám jsem uchcával do gatí. ()

Galerie (141)

Zajímavosti (67)

  • Kdykoli vidíme ve filmu měsíc, je v úplňku, a je v něm díra. O té se Ramona (Mary Elizabeth Winstead) zmiňuje, že ji pro ni udělal jeden z jejích bývalých. (Othello)
  • Ve scéně v autobusu jsou světla v pozadí ve tvaru srdíček. (ThinkGeek)
  • Osmibitové logo studia Universal na začátku filmu bylo nápadem režiséra Edgara Wrighta. Vytvořil ho jeho bratr Oscar Wright, který dělal pro film výtvarné návrhy a storyboardy. Logo, které je vidět ve finální verzi filmu, bylo ve skutečnosti pouze prvním návrhem. Při zahájení zkušebních projekcí ještě nebylo považováno za hotové, ale diváci na něj reagovali tak pozitivně, že ho tvůrci nakonec schválili v jeho rozpracované podobě. (Othello)

Související novinky

Rockův táta dostane film

Rockův táta dostane film

12.09.2018

Kanadští filmaři Jonathan a Justin Gajewaski chystají biografický snímek Ring King o otci Dwayna „The Rock“ Johnsona (Mrakodrap). Johnson starší se v mládí živil v Kanadě jako wrestler pod přezdívkou… (více)

Michael Douglas je marvelácký Ant-Man

Michael Douglas je marvelácký Ant-Man

15.01.2014

Žili jste v dojmu, že mravenčí superhrdina, jehož nám za rok a půl představí Edgar Wright, našel svého představitele v Paulu Ruddovi? To nejste zdaleka sami, režisér Scotta Pilgrima nebo Jednotky… (více)

Marvel na vás vypustí Ant-Mana

Marvel na vás vypustí Ant-Mana

18.10.2012

A spoustu dalších novinek. Ale popořadě – Ant-Man konečně dostal zelenou, dokonce má stanoveno datum premiéry, konkrétně 6. listopadu 2015. Film o hrdinovi, který se dokáže podle potřeby zmenšit na… (více)

Soumrak příliš rychlého konce světa

Soumrak příliš rychlého konce světa

26.01.2012

Edgar Wright, Simon Pegg, Nick Frost. Britské herecko-tvůrčí trio, které zaujalo zombie komedií Soumrak mrtvých a nadobro se prosadilo parodií na buddy-kriminálky Jednotka příliš rychlého nasazení,… (více)

Reklama

Reklama