Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Simon a Stanley jsou venkovská dvojčata žijící v horách. Simon je mentálně postižený a před mnoha lety právě jeho ruka zapříčinila smrt vlastních rodičů. A zabíjení mu zachutnalo, což na vlastní kůži okusí pětice studentů, kteří si vyrazili na prázdniny k řece. Simon s nimi rozehrává brutální krvavou partii a jednoho po druhém likviduje stále bizarnějšími nástroji. A nepřestává ani poté, co se ukáže, že jeho zvířecí chování neušlo pozornosti svědků – skupině hráčů paintballu. I je čeká strašlivá smrt, protože kdo se postaví Simonovi do cesty, nemá šanci přežít. Jediný, komu se to podaří, je mladá dívka. Ale bylo by bláhové předpokládat, že pouze ona sama může zastavit čisté zlo. Bestiálně krvavý splatterhoror natočil v lokacích kalifornského Grass Valley režisér William Dear. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (46)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Máte rádi maso? Nu, zde se dočkáte plecka, kýty, ramínka i vnitřností, vše čerstvé, odleželé, šťavnaté i propečené. Krumpáč sviští vzduchem, jeden, dva, tucet....Krumpáčomet a krumpáčový válec a ještě nějaký ten bonus navíc. A protože rozkravení mladí Američani jsou těžcí frajeři, kterým nesympatie koukají i z palců u nohou, nezbývá než se těšit na chvíli, až budou brutálně masakrováni. Typický představitel buranského horroru: pokud je milujete, tak do toho. Nic originálního a překvapivého, jen slušný masomlejn. Je to zábavné, a tak to mají mazlíčci rádi. Stačí překonat dokumentární procházku lesem a pak už jen uzavírat sázky, kdo zařve jako první... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Vraždiaci psychopat, ktorý sa predviedol v tomto americkom horrore ani zďaleka nedosahuje kvalít a charizmy ako jeho žánroví slasher kolegovia Jason Voorhees, Leatherface či Michael Meyers. Musím však uznať, že i on má svojský psycho krompáčový štýl a so svojimi obeťami sa nesere. Takže čo hovorí MM_Ramone na film "Simon hovorí"? Hovorím, že druhý krát by som už na to asi nepozeral, ale dve hviezdičky si to zaslúži. Viac ku tomu nemám čo povedať. ** ()

Reklama

mourinho 

všechny recenze uživatele

Je to na hraně. Nesympatičtí teenageři, řada nelogičností, dialogy nemají hlavu, o patě ani nemluvě, hloupý závěr......no, ale tak nakonec to přeci jen bylo docela zábavné a krumpáčomet hrubý, tudíž jsem přivřel obě oči a tu třetí hvězdu přidal. Ale jak říkám, je to fakt na hraně! Jo a ten oficiální text distributora mi také nějak nesedí... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Solo říká…že tohle byla teda pěkná píííčovina. Senilní Dear si na chvíli odskočil od těch svých romantických komedií a seriálů a rozhodl se zanechat pěkně páchnoucí stopu i v hororovém žánru. Kdyby ten debil natočil hororovou komedii (on jí vlastně natočil, nebo spíše parodii), možná by mu to i prošlo, ale on to snad myslel i vážně…nebýt „mistrného“ tahu v podobě angažování psychouše Crispina Glovera, který se snažil, co mohl, dopadlo by to ještě mnohem větším průserem. Takhle jsem se na tu hovadinu plnou laciných hlášek „Ty máš ale štěstí, už ti to jede…“, zhulených keců, céčkových gore scén dodíval. Místy jsem se i zasmál, především pak při masakrování hráčů paintballu a ani trocha té erotiky neuškodila. Takže za svištění krumpáčů a potáhnutí z „megašpeku“ dávám lehce podprůměrné hodnocení, nebo by mě mohl Stanley – pardon Simon trefit rovnou do prdele… ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Simon Says mohla být pecka, nebo aspoň dobrá oddechovka kde vraždí magor v lese. Nicméně se z toho stala fušeřina. Simon Says doplácí hlavně na ten pokus o humor či co to bylo, plno scén hlavně ty kdy Simonova rozdvojená osobnost začla přiblbě kecat to odsrala. Není to ani psychologický ani dobře udělaný. Zbytek filmu je taky silnej průměr. Hlavně je tu plno scén které mě nutily zamyslet se. Třeba kde vzal sakra Simon tolik krumpáčů? A jak se mu vůbec povedlo všude rozprostřít tolik "střílen"? Herci jsou klišé i když vyjímka v podání parádního Glovera i když jsem zkritizoval postavu tak je fakt uchylnej a do těhlech rolích se hodí. Simon Says mohlo být dobrý ale skončilo to u mě pod průměrem. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Robyn Lively (Leanne) a Paige Sorenson sú uvedené v úvodných titulkoch, ale v záverečných už ich mená nie sú. Harold Smith (Sty) je zasa v úvodných titulkoch uvedený ako Harold 'Smitty' Smith, ale v záverečných už ako Harold Smith. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama