Reklama

Reklama

Ďáblovo dítě

  • USA Babysitter Wanted (více)
všechny plakáty
Trailer

Zdanie často klame. A niekedy smrteľne!  Angie Albrightová je študentkou histórie umenia. Ako väčšina študentov si potrebuje privyrobiť, a tak sleduje vývesku s inzerátmi, aby si našla prácu, ktorá by jej pomohla vylepšiť zlú finančnú situáciu. Odpovie na inzerát, ktorý hľadá dievča na stráženie. Dostane sa tak na odľahlú vidiecku farmu, kde má robiť opatrovateľku malého Sama , syna manželov Stantonovcov. Všetko je v poriadku, to však len do chvíle, kým nepadne tma. Potom sa začnú diať čudesné veci a namiesto stráženia malého chlapca bude musieť Angie bojovať o holý život... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Příběh je vlastně složen ze tří velice známých motivů. Noční hlídání dětí či dítěte studentkou při kterém začne řádit nějaký zabiják, antikrist v podobě malého kluka a manželský pár odchytávající v tomto případě mladá děvčata, které pak hlava rodiny porcuje na kusy. A není to skloubeno zrovna špatně. Děj je jednoduchý a byť už po několika takovýchto filmech bohužel velice předvídatelný, neboť tu originálního absolutně nic není, nedá se říci, že by to nestálo za shlédnutí. Vytkl bych jen tu neustálou hororovou hudbu na začátku příběhu při každém náznaku něčeho podivného, když se vlastně nic neděje a je to zcela přirozené i pro romantické filmy. Ztrácí to tak vývoj dramatičnosti. Jinak o slasher či gialo se tu nejedná, takže hromady mrtvol a potoků krve se tu nelze dočkat. Scéna porcování jakožto dívčího masa vypadá jako z nějaké polní kuchyně a nic děsuplného na tom není. Takže když to shrnu, jedná se o jednoduchý snímek připomínající tři starší hororové motivy v jednom filmu a nic víc. ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Chlap před vašima očima zabije a rozporcuje na kusy ženskou a vám se chystá udělat totéž (dokonce vás na to ještě upozorní!), vy ho tedy bodnete nožem do nohy a když leží na zemi, tak pochopitelně utečete a necháte ho tak. Aby to nebylo málo, tak to samé zopakujete ještě jednou po tom, co vás opět napadne. //// Prosím, přestaňte mě tímhle ubohým hororovým klišé trápit, už je to trapné. ()

Reklama

Morico 

všechny recenze uživatele

Film je přeplněný nekvalitní "hororovou hudbou", která naprosto trhá uši a neplní účel ani na 1%. Na rok 2008 celkově dost uboze zpracované. Nálepku horor bych tomu opravdu nedával, nevím zda je to tím, že autorům dochází nápady a nebo tím, že divácí to chtějí, ale takzvaný "horor" založený na co nejvíce brutálních a krveplných scénách bez sebemenšího efektu mi nějak přestává bavit ... brutalita je zde opravdu naprosto bezvýznamná a k ničemu nevede. Chtěl jsem dát "odpad!", ale za celkem originální pokus o zvrat (ze kterého se ale nic nevyklubalo) dávám jednu hvězdu! ()

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Spočiatku sa zdá, že pôjde o príbeh veriaceho dievčaťa z malebného zapadákova. V mestečku však čosi nehrá, záhadne v ňom miznú opatrovateľky a vládne iba zdanlivý pokoj - je to skôr ticho pred búrkou. Panensky čisté a slušné dievčatá má diabol jednoducho rád. A tak sa nemožno čudovať, že ho priťahuje aj Angie (už meno má ako anjel), ktorá spĺňa jeho diabolské kritériá. Zlovestnými náznakmi a falošnými motívmi je divák nasycovaný zhruba do polovice filmu, dovtedy je to mysteriózny príbeh. Keď sú tajomstvá odhalené a skutočná identita postáv odkrytá, razom sa všetko prudko zmení a z mysteriózneho príbehu sa stáva riadne drsné exploitation. Nevadí mi, že Babysitter Wanted obsahuje viacero žánrových klišé, tento film aspoň pôsobí ako celok, má kompaktný a plynulý dej, takmer bez hluchým miest... ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Ve velmi dobře fungujícím úvodu je nám představena hrdinka filmu - studentka historie umění Angie, která odpoví na inzerát shánějící dívku na hlídání, pár jejích spolužáků, kteří divákovi ukazují, že zrovna Angie si bolestivou smrt nezaslouží, a tajemný muž v tmavém obleku, jehož chování je přinejmenším znepokojivé. Dále se děj přesune na odlehlou farmu Stantonových, kde bude naše hrdinka sympatickému manželskému páru hlídat jejich zakřiknutého syna Sama. Jen co padne tma začne do domu někdo opakovaně telefonovat a divákovi je ukázán onen zlověstný muž, stojící opodál. Moc originálně to nezní, že? To je sice pravda, ale alespoň to funguje! V tuto chvíli jsem opravdu začal pociťovat strach a napětí a v duchu jsem jásal, že se po delší době zase objevil povedený horor. A pak se asi v padesáté minutě stalo něco, přes co jsem se nebyl schopen až do konce přenést. Ten zvrat mě sice fakt překvapil, ale osobně bych byl raději, kdyby byl Babysitter Wanted obyčejou naháněčkou s degenerovaným psychopatem, než takovouto pochybnou směskou subžánrů. Navíc je to celé docela prabídně odehráno, chvílemi jsem z toho měl dokonce pocit nechtěné parodie. Už dlouho jsem neviděl film, který by si to u mně svou druhou polovinou takhle zkazil. Do zvratu 7/10, po zvratu 3/10 -> celkově 5/10. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama