Reklama

Reklama

Ďáblovo dítě

  • USA Babysitter Wanted (více)
všechny plakáty
Trailer

Zdanie často klame. A niekedy smrteľne!  Angie Albrightová je študentkou histórie umenia. Ako väčšina študentov si potrebuje privyrobiť, a tak sleduje vývesku s inzerátmi, aby si našla prácu, ktorá by jej pomohla vylepšiť zlú finančnú situáciu. Odpovie na inzerát, ktorý hľadá dievča na stráženie. Dostane sa tak na odľahlú vidiecku farmu, kde má robiť opatrovateľku malého Sama , syna manželov Stantonovcov. Všetko je v poriadku, to však len do chvíle, kým nepadne tma. Potom sa začnú diať čudesné veci a namiesto stráženia malého chlapca bude musieť Angie bojovať o holý život... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Příběh je vlastně složen ze tří velice známých motivů. Noční hlídání dětí či dítěte studentkou při kterém začne řádit nějaký zabiják, antikrist v podobě malého kluka a manželský pár odchytávající v tomto případě mladá děvčata, které pak hlava rodiny porcuje na kusy. A není to skloubeno zrovna špatně. Děj je jednoduchý a byť už po několika takovýchto filmech bohužel velice předvídatelný, neboť tu originálního absolutně nic není, nedá se říci, že by to nestálo za shlédnutí. Vytkl bych jen tu neustálou hororovou hudbu na začátku příběhu při každém náznaku něčeho podivného, když se vlastně nic neděje a je to zcela přirozené i pro romantické filmy. Ztrácí to tak vývoj dramatičnosti. Jinak o slasher či gialo se tu nejedná, takže hromady mrtvol a potoků krve se tu nelze dočkat. Scéna porcování jakožto dívčího masa vypadá jako z nějaké polní kuchyně a nic děsuplného na tom není. Takže když to shrnu, jedná se o jednoduchý snímek připomínající tři starší hororové motivy v jednom filmu a nic víc. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Zdánlivě nevinná větička "Babysitter Wanted" na inzertní vývěsce zaujme studentku historie umění Angie,pro kterou výhodná příležitost nabízí přilepšení si k průměrné finanční situaci,možná i k pohodlnějšímu bydlení,než tam kde je doposud,kde jí chybí i to nejzákladnější...vlastní postel. Po seznámení s rodinou,oboustranné otipování,ano...to by šlo,místo přijme,všichni se jí zdají natolik sympatičtí,jejich syn Sam trochu stydlivý(kupodivu o to víc "hungry"...ale co mu nedopřát)...se kterým jistě nebudou žádné potíže...ale zdání někdy klame,proto se nenechte ukolébat poklidným místem...jakým se farma Stantonových na první pohled jeví. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Chtěl jsem na tebe bejt hodnej a podívej se, co jsi způsobila. Už jí tuhne krev!" Škoda českého názvu, který hloupě prozrazuje hlavní zápletku filmu. Satanský horror není příliš originální, zato má dobrou atmosféru. Nahánění Angie v domě je dostatečně napínavé stejně, jako čekání na smrt. Angie se sice občas chová jako hovado (nevyužije několikeré možnosti zabít svého mučitele, jen ho zraní), ale kdo by ji pak honil, že? Za zmínku stojí gore efekty, které nejsou pravda bombastické, ale dostatečně věrohodné ano (jen občas jsem měl pocit, že místo syrového masa jde o pečené...). Snímek rovněž naznačuje, že zlo a dobro se neskrývá toliko v nadpřirozených silách, jako spíše v lidech. Nikoliv Ďábel, ale ti, co mu slouží. A ti co slouží Bohu? Nu, na straně dobra všichni rozhodně nejsou, spíše je tomu často naopak. Mezi 3-4*, nakonec jsem se přiklonil ke 4*. ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Horrorový crossover v oldschool balení. V druhej polovici sa film bezostyšne začne prepadávať do béčkového bahna, kde sa príčetnosti medze nekladú. Pozor, spoiler!: Ešte nikdy som nevidel takého dementného, prkenného a komického Satanášovho potomka (ktorý si svoje rožky vykúkajúce z detskej hlavičky zakrýva kovbojským klobúčikom; no vážne, nerobím si srandu), ale v tomto filme je možné naozaj všeličo. Záleží len na vás, či pri béčkových zhovädilostiach zvyknete dvíhať prsty do víťazného véčka, alebo si naopak, tie isté dva prsty (stredník a ukazovák) strkáte na záchode do krku. V čase "eighteesov" by sa možno Opatrovateľka stala menším kultom, dnes je to iba sentimentálne vyvolávanie bubákov z čias, keď sme ešte horrorom zvykli všeličo zhltnúť aj s navijákom. ()

Megynka 

všechny recenze uživatele

Není to špatný film. Jen je na mě vysvětlených příliš málo věcí ... čí to bylo dítě (kdo měl být ten ďábel?), proč se o něj ty rodiče starali a proč se o něj starali ti další ... možná, že kdyby byly tyto otázky zodpovězeny, líbil by se mi zase o trošku víc. První polovina filmu nemá chybu. Škoda té druhé ... ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama