Reklama

Reklama

Tři středoškoláci najdou na internetu inzerát, prostřednictvím kterého jakási postarší dáma hledá partnery ke skupinovému sexu. Kluci jsou z toho hned celí pryč a rozhodnou se, že to zkusí. Vydají se k autorce inzerátu, ale vůbec nepočítají s tím, že je u cíle bude čekat něco jiného, než na co se původně těšili, a že se celá jejich cesta během krátké chvilky změní ve strašlivou noční můru. (AMC Czech)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (282)

klerik 

všechny recenze uživatele

Jeden z najzaujímavejších filmov poslednej doby! Označenie horor mu dosť škodí. Je to totiž originálny mix žánnrov, ktorý v celkovom vyznení pôsobí neuveriteľne poctivo. Pre mňa to bolo rovnako pôsobivé ako oscarové TÁTO ZEM NIE JE PRE STARÝCH. Prístup k téme sekty je takmer dokumentaristcký a skvelo funguje s hororvými i policajnými dejovými líniami. Priamočiare riešenia týkajúce sa už využitých postáv a nápadov je odvážne a vysoko funkčné. Obsadenie Michaela Parksa a Johna Goodmana bolo vyslovene geniálne... rovnako ako anjelske trúbenie... ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Není nad bandu božích oveček, která čučí na pohádku o Svetoplukovi a třech prutech v božím provedeni. V jednotě je síla, pomyslí si dané palice. Potom co vůdce beran začne vykládat slovo boží a poukáže na daný problém, který převede do mysli spolusedících oveček, které skromně a vzorně poslouchají v domě božím, najdou společnými silami viníka/y, které musí ve jméně božím potrestat. Protože tak to chce on, jejich srdcí šampión. Nasledně na to, jinný boží služebník, který tak úplně nesouhlasí s jejich prevedením poukáže na daný problém?! božííí... 4/10, ehm. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

S Kevinom Smithom to je u mňa ako na hojdačke. Raz príde s filmom, ktorý ma aj celkom baví, a inokedy zase príde s nejakou koninou. No a toto je práve tá konina. Chápem tu ten istý nadhľad, recesiu a satiru, ale všetko toto je tu prezentované totálne hlúpym spôsobom a nelogickým chovaním sa postáv. Najmenej ma sklamala thrillerová zložka, ktorá krvou nešetrila, pričom v súvislosti s tým sa tu vyskytlo aj pár drsnejších alebo napínavejších scén. Na priemer však toho bolo málo. 45/100 ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Kultovní režisér přisprostlých komedií o sexu a Star Wars Kevin Smith se buď pokoušel natočit smrtelně vážně míněný akční horor ve stylu vyvraždovaček Roba Zombieho nebo se chtěl vysmát všem církevním hodnotám a pobožným bláznům, kteří se nechávají vést bohem. Každopádně vznikla krvavá podivnost, kterou budu ve Smithově filmografii rázně přeskakovat. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Půl filmu je nudná mše a druhá půlka velmi špatná přestřelka, kde dělá akční kousky John Goodman (!) a jdou po něm věřící důchodkyně s kalachama. Všechno je to podáváno s vážnym ksichtem a u mě osobně to zabila scéna, kdy se jakejsi špatně hrající hispánskej SWAT filosoficky hádá s Johnem Goodmanem, jestli maj všechny zabít. Nedokázalo to u mě vyvolat žádný emoce, snad kromě údivu, že se ty kluci fakt rozhodli vomrdat asi padesátiletou ženskou. Kdyby to natočil Uwe Boll, tak to imho všichni setřou jako největší píčovinu, ale Smith dostane pardon, jelikož experimentuje se změnou žánru. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (17)

  • Film nemá žádnou hudbu. Celý soundtrack se skládá z písní zpívaných přímo ve filmu. (montana_cz)
  • Kevin Smith měl film v plánu už dříve. Nabídl ho bratrům Weinsteinovým spolu se scénářem filmu Zack a Miri točí porno. Ti ho ale odmítli, protože by prý ponurý scénář nezaujal diváky. (virus10)
  • Jedná se o nízkorozpočtový horor. Náklady na speciální efekty stály jen 5 000 dolarů. (virus10)

Související novinky

Jste připraveni na mroží horor?

Jste připraveni na mroží horor?

18.07.2014

Kevin Smith, režisér osobitých komedií Clerks a Clerks 2: Muži za pultem, před pár lety razantně překopal svoji kariéru. Mimo chystaných Clerks 3 hodlá točit především zvrácené horory, přičemž v Red… (více)

Další smithovka bez Jaye a Boba

Další smithovka bez Jaye a Boba

08.07.2010

A taky bez vulgárního humoru a popkulturních odkazů. Po krimikomedii Poldové zkusí Kevin Smith další nový žánr – horor. Přesněji řečeno – politický horor. Projekt Red State není žádnou novinkou,… (více)

Brad Pitt v další adaptaci Homéra?

Brad Pitt v další adaptaci Homéra?

18.10.2008

Tentokrát si ale místo Achilla zahraje Odyssea. Ale pozor – logická úvaha, že by se mohlo jednat o pokračování antického velkofilmu Trója, je zcela mylná. Projekt studia Warner Bros. The Oddyssey,… (více)

Reklama

Reklama