Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Colee (Rachel McAdams) a T. K. (Michael Peňa) se vracejí po zranění z Iráku na měsíční propustku do Států, každý za jiným účelem. Colee chce vrátit rodičům svého zesnulého přítele jeho kytaru a T. K. míří za svou snoubenkou. Náhoda je dá dohromady s Fredem (Tim Robbins), který skončil svou vojenskou službu a míří domů plně se věnovat rodině. Společně na cestě za svými známými prožívají neobvyklou road movie plnou překvapení, nečekaných zvratů, tragédií, náhod a paradoxů, která postupně vyústí ve výsledek, který nemohl nikdo z nich předem předvídat. (Fallen_One)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (215)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pohodovy road movie o troch ludoch, ktory sa paradoxne nakoniec skonci presne tam kde sa zacal. K nejakym mensim zmenam a hlavne vyjasneniam urcitych situacii v ich zivotoch dôjde, ale nakoniec celkovo to vyzera, ze zivot vojakov je zacarovany kruh bez vychodiska zaradit sa spät do civilneho zivota. Hlavnym plusom je sympaticke ustredne trio. Vysledkom je ale len celkom zabavna jednohubka. 6/10. ()

velkyvezir 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení. Americká road movie o trojici amerických vojáků putující napříč Spojenými státy. Navzdory poklidnému a zvolněnému příběhu má film neuvěřitelný spád a takřka dvouhodinový snímek uběhne velmi rychle. Nejvýraznější postavou je bezesporu Tim Robbins, zatímco Rachel McAdams je takové třeštidlo mazel a Michael Peňa je poněkud prkený. Každopádně se trojice dobře doplňuje a ocenit se musí realistický konec. ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

Prdlačky do Říma, všechny cesty vedou do armády. Vážně, tomu chyběl už jen v hornim rohu obrazovky zaparkovanej Uncle Sam. --- Jako jo, slušný poselství o předstíraný vděčnosti vůči válečnym hrdinum/pěšákum. Rachel si tu roli přerostlýho, ukecanýho děcka taky střihla s velkou chutí a Michael Peña jedině mile překvapil. Ale víc ani ťuk. Atmosféru jsem z toho osobně nenačerpal ani pozitivní ani negativní. Triage je v tomhle směru mnohem údernější, ta z vás lusknutim prstu udělá zarytýho pacifistu. To Lucky Ones by vás daleko spíš verbovali ... koneckonců už jen těch 20 hadrů by nebylo k zahození, že jo. ()

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších road tripů vůbec bych řekl. Podle mě by si Šťastlivci zasloužili lepší hodnocení než tady vidím. Nečekal jsem ze začátku něco tak dobrého, bylo to pro mě velké překvapení. Pustil jsem si film a kochal jsem se jednoduchostí, která mě dostatečně nabažila na to abych mohl v klidu konstatovat krásných pět hvězdiček. Také nesmím zapomenout na docela hodně vtipných scének, které se hodně vyvedli (například večírek a následující "postelovou" záležitost s třetí osobou jentak nezapomenu). Nakonec z toho všeho teda vznikne jednoduchý film, který si ale zaslouží alespoň jedno promítnutí každému z nás. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Príjemná tragikomédia, ktorá popisuje road trip vojakov, ktorí majú voľno po návrate z vojny...a ich road trip je dosť zaujímavý, a to hlavne vďaka hercov, ako už je zvykom Rachel McAdams je milá, vtipná a je dobrým spestrením, Tim Robbins je najlepším z tejto trojice hlavných hrdinov a Michael Peňa, no proste ako to povedať, stačí že je iný...symbolický koniec dodáva elegantnú bodku za týmto príjemným filmom ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama