Reklama

Reklama

VOD (1)

Čtyři nejlepší přítelkyně právě dokončily první ročník univerzity a připravují se na léto plné vzrušení. Bridget (Blake Lively) odjíždí do Turecka kvůli archeologickým vykopávkám. Carmen (America Ferrera) má plné ruce tvůrčí práce díky letnímu představení ve Vermontu. Lena (Alexis Bledel) potkává novou i starou lásku ve škole designu na Rhode Islandu. A uprostřed New Yorku dělá Tibby (Amber Tamblyn) pokroky ve svém vztahu s Brianem. Láska, smích, slzy a jedny putovní džíny udržují pevné pouto mezi dívkami, ačkoliv jsou od sebe vzdáleny na míle daleko. Druhý film podle bestseleru Ann Brashare vám padne jako ulitý. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (73)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Kvalitativně na úrovni jedničky. Oddychová komedie s dramatickými prvky, která rozvíjí zápletky z prvního dílu a co víc, nepůsobí to jako nastavovaná kaše, ale jako opravdu přímé pokračování. Tentokrát mi ale všechny 4 zápletky přišly rovnocenné a bavily mě. Třetí díl bych klidně uvítal, klidně i bez kalhot (bez dvojsmyslu). ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Je to plynulé pokračování jedničky, ale o level výš. Holky jsou starší, ale jen o trochu, a i jejich starosti už jsou o trošku zajímavější. Nejvíc se mi líbila Carmen, která se dostala k divadlu. Dost to připomíná Sex ve městě. Závěr dává naději, že třetí díl už natočen nebude, což by bylo víc než rozumné. ()

Reklama

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Tak to je je taková cukrkandlová romarťárna. Každá z holek je úplně jiná,jak vizórem,tak tím, co je baví. Proto si asi každý najde to svoje v příbězích,které se paralelně prolínají. Nejblíže mi byla asi Tibby. Tím,že mě něco bavilo více a něco méně,tak hodnotím takto,nutno dodat,že v osmnácti by se mi podobné přátelství líbilo,ony ty holky byly nakonec všechny docela v pohodě. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem viděl nějaký ten pátek zpátky při jakési 'náladě' pro tenhle typ filmu (ta přichází tak jednou za půl roku). A dalo se to ustát. O dvojce nemůžu říct totéž. Jedinými klady jsou hezké tvářičky Alexis Bledel, Blake Lively a Amber Tamblyn, milým překvapením pak Kyle "special agent Dale Cooper " MacLachlan. Toť vlastně vše. Tam, kde v jedničce relativně fungovaly jednotlivé příběhy dívek, tady není nic. Film je natahován, jak to jen jde - viz nudné pasáže Shakespearovy hry a ukázka 'hereckého umu' Carmen. Všechny ty jejich rádoby dospělé problémy jsou hrozně vyumělkované a nechutně přecpané patosem a americkými kecy o tom, že člověk musí poslouchat své srdce. Fuj! ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

Perfektní ztvárnění a vystihnutí pocitů na podruhé... Pohodový filmeček s krásným příběhem a nezapomenutelnou atmosférou. Tibby jako vždy originální, Carmen je svá, Lena svéráznější a Bridget nesmírně nadaná. Musím říct, že ty tři roky jsou na těch holkách znát, všem to moc sluší a jsou takové vyzrálejší, což je realita i vlastně cíl režisérky. Sice je pravda, že mám pro Alexis Bledel slabost jako pro Gilmorku, ale nejvíc mi tady sedla America Ferrera, která hrozně prokoukla a zkrásněla. Amber Tamblyn jako Tibby zahrála skvělý pokus o zázrak, to sem se zase nasmála :) Ale tentokrát měla každá dívka dojemnější příběh, Tibby měla problém nejen s těhotenstvím, ale s příjmutím toho, že někoho opravdu miluje, Lena si musela přiznat, že na Kostase jen tak nezapomene, Bridget konečně poznala svou babičku a příběh její zemřelé matky a v neposlední řadě Carmen - nový přírustek do rodiny, nová láska i domov.... a hlavně v sobě našla talent ! Doprovázená hudba velmi sedla příběhu a přirozené herecké výkony jen utvrdily kouzlo okamžiku. Že jedna pro druhou udělají vše, je znát, hlavně u porodu, ke kterému běží nejlepší kamarádka, je to prostě nepopsatelně úžasný ! Já neříkám, že tady je vše reálné, ale to přátelství, to je něco tak hezkého, že si někdy řikám, proč to takhle není pořád... asi sem naivní, ale přátelství a rodina je to nejdůležitější v životě, když opomíjím zdraví... a to je tady jasně zdůrazněno.. asi proto pro mě vyzněl film celkově dojemně a dokonale. Asi mi je příběh a život Carmen nejbližší, sice se neztotožňuju s odchodem otce a tak, ale je mi taková nejsympatičtějí... Jinak musím dodat, že je taky úžasný, jak má každá svůj styl a povahu a to se hlavně odráží na oblečení... Tibby - odvážná, Lena - romantická, Bridget - sportovní a Carmen je prostě Carmen, čiší radostí, svéhlavostí a vypadá vždycky úžasně. Konec je obrovská úleva, když sleduju skok do moře, kterej je naprosto spontánní... Je ale pravda, že nejedou podle knížky, jelikož kalhoty se ztratí až v posledním díle, ale asi nechtěly natáčet všechny čtyři díly, do třetice všeho dobrého, bych to klidně brala, i s odkladem let. Rozhodně si to nenechám ujít, protože já ty holky žeru !!! :) ()

Galerie (24)

Zajímavosti (7)

  • Závěrečná scéna, kde dívky skočí z útesu do moře, byla přidána na žádost Amber, Americy a Blake. V Řecku viděly 2 teenagery skákat z útesu, ty je přesvědčily, aby to taky zkusily. Dívky následně požádaly režiséra, jestli se by se takováto scéna nemohla objevit i ve filmu. (HappySmile)
  • Ve scéně se členkou kapely The Cheetah Girls Adrienne Bailon můžete vidět fitness DVD Byou (2006) její společnice ze skupiny Sabriny Bryan. (HappySmile)
  • Herečka Alexis Bledel byla v době natáčení o šest let starší než její herecká kolegyně Blake Lively, ve filmu však ztvárňují devatenáctileté dívky. (Aknah)

Reklama

Reklama