Reklama

Reklama

VOD (1)

Čtyři nejlepší přítelkyně právě dokončily první ročník univerzity a připravují se na léto plné vzrušení. Bridget (Blake Lively) odjíždí do Turecka kvůli archeologickým vykopávkám. Carmen (America Ferrera) má plné ruce tvůrčí práce díky letnímu představení ve Vermontu. Lena (Alexis Bledel) potkává novou i starou lásku ve škole designu na Rhode Islandu. A uprostřed New Yorku dělá Tibby (Amber Tamblyn) pokroky ve svém vztahu s Brianem. Láska, smích, slzy a jedny putovní džíny udržují pevné pouto mezi dívkami, ačkoliv jsou od sebe vzdáleny na míle daleko. Druhý film podle bestseleru Ann Brashare vám padne jako ulitý. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (73)

uiu 

všechny recenze uživatele

Čtyři nejlepší kamarádky z dětství, které se rozutečou do světa na vysoké školy a jediné, co je spojuje jsou kalhoty, které si pravidelně mezi sebou posílají a do kterých se zázračně každá vejde (i ta s největší zadnicí). Sledujeme jejich vzestupy a pády, lásky a zklamání, hádky a následné opětovné spřátelení. Na nudné sváteční dopoledne dobré, pokud potřebujete vypnout mozek. ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Se změnou režiséra přišlo alespoň částečné vystřízlivění a tak se při sledování pokračování sesterstva nebudete nevěřícně ošívat tak často jako u jedničky. Stále je to nablblá romantická komedie pro puberťáčky, ale už obsahuje nějakou tu reálnou upřímnost a celkovou lehkost. Minimálně jsem se tentokrát nemusel cítit nepatřičně, když jsem každých pět minut nevytahoval kapesníčky. I ta čtveřice mi přišla nějaká krásnější, jak vzhledově, tak i herecky. Myslím, že můžu s klidným srdcem říct, že to dalo fušku, ale jsme na koukatelném průměru. // 50% ()

Reklama

delaware 

všechny recenze uživatele

Ještě o kapku lepší než jednička. Živější, barevnější. Obdivuju režisérku a snad i více scénáristku, protože vměstnat tři knižní díly do jednoho filmu bez toho, aby divákovi chyběly souvislosti, se jim povedlo znamenitě. Sesterstvo je moje dlouhodobá srdcovka, proto 5 hvězd. A taky za fantastické hlavní představitelky, zvláště pak za talent Amber Tamblyn a vlasy Blake Lively... ^^ ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Toto pokračování už bylo zcela zbytečné, ještě o něco slabší a táhlejší napodobenina prvního filmu. Prakticky mám stejný problém, jako napoprvé, jen je to ještě větší nuda. Pokud bych měl ze čtveřice dívek přecejen určit vítězku, tak je to postava Americy Ferrery, bez ní by to bylo nesledovatelné. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Je to plynulé pokračování jedničky, ale o level výš. Holky jsou starší, ale jen o trochu, a i jejich starosti už jsou o trošku zajímavější. Nejvíc se mi líbila Carmen, která se dostala k divadlu. Dost to připomíná Sex ve městě. Závěr dává naději, že třetí díl už natočen nebude, což by bylo víc než rozumné. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně se členkou kapely The Cheetah Girls Adrienne Bailon můžete vidět fitness DVD Byou (2006) její společnice ze skupiny Sabriny Bryan. (HappySmile)
  • Závěrečná scéna, kde dívky skočí z útesu do moře, byla přidána na žádost Amber, Americy a Blake. V Řecku viděly 2 teenagery skákat z útesu, ty je přesvědčily, aby to taky zkusily. Dívky následně požádaly režiséra, jestli se by se takováto scéna nemohla objevit i ve filmu. (HappySmile)
  • Herečka Alexis Bledel byla v době natáčení o šest let starší než její herecká kolegyně Blake Lively, ve filmu však ztvárňují devatenáctileté dívky. (Aknah)

Reklama

Reklama