Reklama

Reklama

Obsahy(1)

To, že v den svatby zemřela, ještě neznamená, že dovolí snoubenci, aby se zamiloval do jiné. Kate a Henry se měli brát, v den svatby však Kate zemřela. Zabila ji ledová socha anděla. O rok později podlehne stále ještě truchlící Henry naléhání své sestry Chloe a neochotně souhlasí, že navštíví okultistku Ashley, která by mu prý mohla pomoci spojit se s Kate. Duch jeho zesnulé snoubenky by mu totiž jistě řekl, že má znovu začít žít. Henry netuší, že Chloe dala Ashley deník, který si Kate psala, aby mohla působivě demonstrovat své schopnosti. Navzdory Henryho počáteční skepsi je výsledek mnohem lepší, než Chloe čekala. Henry a Ashley se totiž do sebe zamilují. Problém tím však zdaleka není vyřešen. Ze záhrobí se vrátí Kate, přesvědčená, že jejím úkolem je chránit Henryho. Potíž je v tom, že ji nikdo kromě Ashley nevidí, a tak jí nezbývá než ji přesvědčit, aby Henryho opustila. Ashley se po počátečním šoku sice vzpamatuje a odolává všem Katiným snahám, potom však Henry odhalí podvod s deníkem a opustí ji. Radost Kate však netrvá dlouho. Setká se s duchem sochaře, který také zemřel, a po rozhovoru s ním pochopí, že jí vlastně jde o to, aby byl Henry šťastný. A tak se pokusí dát ho s Ashley zase dohromady. Má šanci udělat Henryho šťastným, aby současně nebyl nikdo nešťastný? (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 4/10 Prostředí 5/10/// +Paul Rudd, Lake Bell, druhá polovina filmu je lepší -slabá první polovina, celkem nevýrazný scénář/// Nebýt alespoň několika známých tváří mohl to být klidně film direct to TV. Protože dějově se jedná o slaboučký odvar všech romantických komedií s trochou toho mystična v podání mrtvé (živé) nevěsty. Mimochodem Eva Longoria Parker je děsně protivná baba. Se divím že si ji vůbec chtěl vzít. Zhruba po hodině už to začíná být zajímavější a mírně nadprůměrné. Takže výsledný dojem není až tak mizerný, jak se zdálo na začátku. Právě i proto je do televize tento film ideální./// Celkem 55%/// ()

Rehooo 

všechny recenze uživatele

Eh eh eh... Paula Rudda mám celkem rád a tohle si chudák nezasloužil. Film ve kterém E. L. Parker jen ječí a řve mě moc nechytil. Vypadalo to jako taková pohodová komedie, ale vyklubalo se z toho něco takového rozpoluplného. Místy se sice film tváří hezky, ale na celkovém dojmu to opravdu moc nepřidá. ()

Reklama

Kopik 

všechny recenze uživatele

Nuda. jediné dobré bylo herecké obsazení, jinak zápletka dá se říct nulová, celý film sem jen tak prošel a po pravdě sem se po nějaké chvíli přistihl, že vlastně nekoukám na tenhle film, ale nad něčím přemýšlím. Konec hodně předvídatelnej. Já mám romantický komedie rád, ale tohle mi nesedlo. Neurazí, ale víckrát to vidět taky nepotřebuju. ()

KuceraJohny 

všechny recenze uživatele

Obyčejný a trochu i nudný film, který není vůbec zajímavý. Děj je v podstatě hrozně předvídatelný a žádný z herců není nijak sympatický ani nijak herecky nevyniká. Paul Rudd, který je mi ze všech nejblíž je tu jen ňouma, jenž se hrozně jednoduše zamiluje. Lake Bell mi je tedy vyloženě nesympatická a do hlavní role bych ji určitě nevybral. Eva Longoria by se možná i do své role hodila, ale postava je blbě vymyšlená takže kromě pár vtipnějších scén z toho nakonec nic není. Jason Biggs zde hraje taky úplně zbytečnou postavu a celkově je zbytečnost si tenhle film pouštět, nic vám to nedá ani vás to nijak nepobaví. Celý příběh čerpá ze zajímavého tématu, ve kterém se lidem zjevují duchové. Ale oproti filmům jako jsou Duch a nebo Město duchů to zde moc nefrčí. Na druhou stranu film nijak neurazí a pokud vás tyhle typy komedií berou klidně si to puste žádná katastrofa to není. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

zázrak se nekonal, ale koukat se na to dá. Duchyně je trochu připálená od sluníčka, moc hezká není, ale věštkyně se povedla :-) Většinou se to snaží prokládat vtípky, které nejsou k popukání, ale oživují to, docela se s věštkyní doplňují, ale v posledních 30 minutách to řeší kdo s kým, konec jako vždy skoro srazil hodnocení na 2*. po 4 letech: oprava srazila na 2*. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (5)

  • Keď si Ashley (Lake Bell) zašpiní šaty od horčice, je vidieť, ako si do nej potom Henry (Paul Rudd) ledva namočí svoj hot-dog, ale pri ďalšom zábere však vidíme, že Henry si riadne "nahorčicovaný" hot-dog vkladá do úst. (vander19)
  • Film se natáčel v Altadeně a v Pasadeněa v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Film se měl původně jmenovat "How I Met My New Boyfriend's Dead Fiancee" (Jak jsem potkala mrtvou snoubenku svého nového kluka) nebo "Ghost Bitch" (Duch - mrcha). (HappySmile)

Reklama

Reklama