Reklama

Reklama

Obsahy(1)

To, že v den svatby zemřela, ještě neznamená, že dovolí snoubenci, aby se zamiloval do jiné. Kate a Henry se měli brát, v den svatby však Kate zemřela. Zabila ji ledová socha anděla. O rok později podlehne stále ještě truchlící Henry naléhání své sestry Chloe a neochotně souhlasí, že navštíví okultistku Ashley, která by mu prý mohla pomoci spojit se s Kate. Duch jeho zesnulé snoubenky by mu totiž jistě řekl, že má znovu začít žít. Henry netuší, že Chloe dala Ashley deník, který si Kate psala, aby mohla působivě demonstrovat své schopnosti. Navzdory Henryho počáteční skepsi je výsledek mnohem lepší, než Chloe čekala. Henry a Ashley se totiž do sebe zamilují. Problém tím však zdaleka není vyřešen. Ze záhrobí se vrátí Kate, přesvědčená, že jejím úkolem je chránit Henryho. Potíž je v tom, že ji nikdo kromě Ashley nevidí, a tak jí nezbývá než ji přesvědčit, aby Henryho opustila. Ashley se po počátečním šoku sice vzpamatuje a odolává všem Katiným snahám, potom však Henry odhalí podvod s deníkem a opustí ji. Radost Kate však netrvá dlouho. Setká se s duchem sochaře, který také zemřel, a po rozhovoru s ním pochopí, že jí vlastně jde o to, aby byl Henry šťastný. A tak se pokusí dát ho s Ashley zase dohromady. Má šanci udělat Henryho šťastným, aby současně nebyl nikdo nešťastný? (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Vlastně mě tak nějak zamrzel začátek..těšila jsem se na Evu a najednou buch. Potom jsem ji už nedokázala vnímat tak nějak skutečně, takže jsem se smířila s neméně skvělou Lake Bell, která tady ale moc fantastická nebyla..hehe. Příběh nijak zajímavý, ale na nudné odpoledne je to dostačující. Průměrný průměr. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Vlastně mám tyhle filmy svým způsobem docela ráda - je to dobrá kulisa ke cvičení nebo usínání, ale to rozhodně nic nemění na jejich podprůměrnosti. Další z nekonečné řady nenápaditých, klišovitých, herecky nikterak výjimečných snímků, které sice neurazí, ale druhý den si na ně nevzpomenete, protože je to zkrátka pořád na jedno brdo. ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele

Naprosto promarněná šance. Dokážu si představit, jaká by se z toho udělala super komedie se spoustou "šílených" scén a vtipů. Místo toho je to celkem nuda s jen pár vtipnými momenty, zbytek je předvídatelná romantika a to ještě dosti slabá. Nicméně film celkem rychle utekl, takže to zase nebylo až tak strašné. Ale je to škoda, myslím, že tématem to potenciál mělo. Howgh! ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Film priam vyšitý na nedeľné popoludnie. Osobne nemám príliš rád, keď sa do týchto romantických komédií ťahajú nejaké fantasy motívy, takže to trošku zráža moje hodnotenie, takisto ako nevhodné obsadenie. Lake Bell sa hodí do uletených vedľajších úloh (napr. Hlavne nezáväzne), ale nie do role hlavnej romantickej hrdinky... 55% ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Snímek je uvolněný a občas doopravdy zábavný. Způsoby, jakými mrtvá milá žárlivě vymítá živou milou svého ex, jsou nápadité. Paul Rudd jako trochu jeliman s vtipem ujde, Eva Longoria je spíš estetický objekt a Lake Bell mi na roli připadá neohrabaná. Jason Biggs mi nesedl nikdy a jeho role tady je protivná. Takže přes záchvěvy vtipných scének a někdy příjemné atmosféry, je celkový dojem rozpačitý. SHRNUTÍ: Nenechte se terorizovat svými ukončenými vztahy. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (5)

  • Film se natáčel v Altadeně a v Pasadeněa v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Film se měl původně jmenovat "How I Met My New Boyfriend's Dead Fiancee" (Jak jsem potkala mrtvou snoubenku svého nového kluka) nebo "Ghost Bitch" (Duch - mrcha). (HappySmile)
  • Keď si Ashley (Lake Bell) zašpiní šaty od horčice, je vidieť, ako si do nej potom Henry (Paul Rudd) ledva namočí svoj hot-dog, ale pri ďalšom zábere však vidíme, že Henry si riadne "nahorčicovaný" hot-dog vkladá do úst. (vander19)

Reklama

Reklama