Reklama

Reklama

Obsahy(1)

To, že v den svatby zemřela, ještě neznamená, že dovolí snoubenci, aby se zamiloval do jiné. Kate a Henry se měli brát, v den svatby však Kate zemřela. Zabila ji ledová socha anděla. O rok později podlehne stále ještě truchlící Henry naléhání své sestry Chloe a neochotně souhlasí, že navštíví okultistku Ashley, která by mu prý mohla pomoci spojit se s Kate. Duch jeho zesnulé snoubenky by mu totiž jistě řekl, že má znovu začít žít. Henry netuší, že Chloe dala Ashley deník, který si Kate psala, aby mohla působivě demonstrovat své schopnosti. Navzdory Henryho počáteční skepsi je výsledek mnohem lepší, než Chloe čekala. Henry a Ashley se totiž do sebe zamilují. Problém tím však zdaleka není vyřešen. Ze záhrobí se vrátí Kate, přesvědčená, že jejím úkolem je chránit Henryho. Potíž je v tom, že ji nikdo kromě Ashley nevidí, a tak jí nezbývá než ji přesvědčit, aby Henryho opustila. Ashley se po počátečním šoku sice vzpamatuje a odolává všem Katiným snahám, potom však Henry odhalí podvod s deníkem a opustí ji. Radost Kate však netrvá dlouho. Setká se s duchem sochaře, který také zemřel, a po rozhovoru s ním pochopí, že jí vlastně jde o to, aby byl Henry šťastný. A tak se pokusí dát ho s Ashley zase dohromady. Má šanci udělat Henryho šťastným, aby současně nebyl nikdo nešťastný? (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

castor 

všechny recenze uživatele

Neškodná, místy vtipná romance, která je předvídatelná asi tolik, jak moc ve zprávách komerčních televizí očekáváme seriózní zpravodajství. Aneb jak se asi zachová (ne)mrtvá ex k novému objevu? Herecky slušné (šarmantní pohodář Paul Rudd je opět přesvědčivý, seriálová hvězdička Lake Bell dostala konečně výraznější příležitost a Eva Longoria naštěstí není jen tlačena do role okrasného přívěšku), na vyplnění pátečního večera je tenhle žánr v převážně nevážném tónu naprosto ideální.. ()

Rehooo 

všechny recenze uživatele

Eh eh eh... Paula Rudda mám celkem rád a tohle si chudák nezasloužil. Film ve kterém E. L. Parker jen ječí a řve mě moc nechytil. Vypadalo to jako taková pohodová komedie, ale vyklubalo se z toho něco takového rozpoluplného. Místy se sice film tváří hezky, ale na celkovém dojmu to opravdu moc nepřidá. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 4/10 Prostředí 5/10/// +Paul Rudd, Lake Bell, druhá polovina filmu je lepší -slabá první polovina, celkem nevýrazný scénář/// Nebýt alespoň několika známých tváří mohl to být klidně film direct to TV. Protože dějově se jedná o slaboučký odvar všech romantických komedií s trochou toho mystična v podání mrtvé (živé) nevěsty. Mimochodem Eva Longoria Parker je děsně protivná baba. Se divím že si ji vůbec chtěl vzít. Zhruba po hodině už to začíná být zajímavější a mírně nadprůměrné. Takže výsledný dojem není až tak mizerný, jak se zdálo na začátku. Právě i proto je do televize tento film ideální./// Celkem 55%/// ()

dopita 

všechny recenze uživatele

To je jeden z těch filmů, kde je od začátku jasný jak to dopadne. Takže nezáleží na tom co, ale jak. Slabota. Pár světlých okamžiků film obsahuje, ale taky pár hodně trapných. A ten zbytek je nudnej balast. Rozhodoval sem se mezi jednou nebo dvěma hvězdičkama, nakonec dávám dvě, přece jen mě to zas tak moc nenaštvalo, ale je to jen tak tak. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Žánr romantická komedie. Tenhle typ kinematografie mám vlastně rád. Většinou sou to takové oddechovky s příjemnými charaktery, kterým divák může fandit, nenáročným dějem a nějakým tím vtípkem, ironií či podobnou záležitostí která donutí člověka se zasmát. Takže taková pohodička pro den kdy se vám nic nechce. Tenhle kousek byl ovšem slabší, klišovitý děj (to by zase tak nevadilo, ale na toto téma se mi více líbí Just Like Heaven), vtipu pomálu a "hlavní hrdinka" Ashley mi oproti "hlavnímu hrdinovi nebyla moc sympatická. nenudil jsem se, ale i tak v kategorii toho filmu nemůžu dát více jak 3 hvězdičky, ale na celé tři to taky není... ()

Galerie (52)

Zajímavosti (5)

  • Film se natáčel v Altadeně a v Pasadeněa v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Všetky spoločné fotografie Henryho (Paul Rudd) a Kate (Eva Longoria) sú falošné. Ich tváre boli k telám pridané digitálne. (vander19)
  • Film se měl původně jmenovat "How I Met My New Boyfriend's Dead Fiancee" (Jak jsem potkala mrtvou snoubenku svého nového kluka) nebo "Ghost Bitch" (Duch - mrcha). (HappySmile)

Reklama

Reklama