Reklama

Reklama

Jesse Stone: Tenký led

(TV film)
  • USA Jesse Stone: Thin Ice (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Když postřelí a těžce zraní jeho kolegu a kamaráda, riskuje policejní šéf malého městečka Jesse Stone svůj život i kariéru, aby našel pachatele a zároveň musí ještě najít ztracené dítě... V napínavém pokračování populární detektivní série. Paradise, Massachusetts, policejní šéf Jesse Stone (Tom Selleck) byl účastníkem hojně medializované přestřelky, při které byl postřelen a těžce zraněn jeho kamarád, velitel státního oddělení vražd Healy (Stephen McHattie). Bostonské oddělení interních záležitostí zahájí vyšetřování proti Stoneovi, což zapříčiní jeho delší nepřítomnost v Paradise a nevítanou pozornost tamní městské rady. Když ještě vyhodí z policejního oddělení nejzuřivějšího vypisovače pokutových lístků, čímž vážně oslabí zdroj příjmů, a jeho prestiž před městskou radou tak dále poklesne, riskuje Stone svou kariéru tím, že pomáhá slavnému cizinci z jiného města najít ztracené dítě. (HBO Europe)

(více)

Recenze (27)

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Ako vždy u série Jesse Stone platí ja jednoducho z toho Toma Selecka nemôžem. Ten chlap ma štýl a jeho stvárnenie Jesseho Stona je ikonicke. Jednotlivé hlášky nemajú chybu ako napríklad: "Telo je chrám."Jeho štýl riešenia prípadov, komunikácie s ľuďmi, prístup k životu. Ako bojuje s problémami v osobnom živote a zároveň v práci, no napriek tomu stojí a ide ďalej. Naozaj beriem každú jednu scénu a dúfam, že sa dočkáme aj ďalších filmov a Toma Selecka to bude stále baviť, lebo mňa to baví dostatočne. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Další příběh ze série o Jessem Stoneovi se nese ještě v o trochu více depresivnější náladě. Opět tu máme dva nesouvisející případy, opět se to táhne jak nudle a z nosu a Tom Selleck pronáší repliky, které jsem od něj slyšel už několikrát. Malinko se do této série začíná vkrádat repetitivnost. Aktuální dvojice případů je však rozhodně mnohem záživnější, než ty z předchozího dílu. ()

Reklama

Prepperka 

všechny recenze uživatele

Tyhle detektivky jsem neznala, až před pár měsíci jsem na jednu náhodou narazila v tv (Smrt v jezeře). Zaujala mne natolik, že jsem si stáhla všechny díly a v rámci nemoci je všechny zhlédla během dvou dní. A říkám super, jsem nadšená. Z posledních dvou dílů nejméně, těm něco chybělo, něco přebývalo, a už mne nebavily. Ale tenhle pátý je skvělý. Užívala jsem si pomalé tempo, opakující se hlášky, příběh, který si dává dostatek času vychutnat emoce, prokreslit postavy, zachytit nádhernou přírodu... a to vše podladěné krásnou hudbou. Pro mne tedy bezvadná oddychová detektivka, která má všech 5 P (tedy hvězdiček :). ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Ano, Jesse Stone je na tenkým ledu, ale to neznamená, že se nechá zastrašit a sleví na svých zásadách. Tento snímek vstupuje do daleko dramatičtější a napínavější polohy. Už začátek je nečekaně akčnější, než bývalo zvykem. Pomalejší televizní vyprávění je však zachováno. Jesse Stone si u diváků získává daleko větší sympatie. Scénář je dokonalý a zručně napsaný. Troufám si tvrdit, že tento díl předčil všechna očekávání i předchozí snímky. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Tak se dočkáme daleko osobnějšího případu, jež se prolíná s jiným, jež je též zajímavej a větší dávky syrovosti. Charakter hlavní postavy se lehce posunul dál a celková atmosféra též, ale naprosto to srovnal se zemí nekompromisní závěr, kterej nabídl neúnosnou emocionální kovadlinu. Pro zatím vrchol série. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v kanadské provincii Nové Skotsko. (Terva)
  • Jesse Stone: Thin Ice je první film ze série o Jessem Stoneovi, který nebyl natočen na motivy románu Roberta B. Parkera. (ČSFD)
  • Film byl natočen už v roce 2007 krátce předtím, než se Tom Selleck připojil k seriálu Las Vegas: Kasino (od r. 2003). Nakonec měl premiéru až v roce 2009. (ČSFD)

Reklama

Reklama