Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V ulicích New Yorku začíná řádit sériový vrah, který u obětí zanechává básně popisující jeho hrůzné činy. Případ dostávají na starost dva ostřílení detektivové (Robert De Niro a Al Pacino), přičemž se ukazuje, že hříšník se může skrývat i v řadách policie. (Satan)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (302)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Opravdu hodně jsem se těšil na tohle krimi a to hlavně z důvodu přítomnosti obou známých herců. Naivně jsem si myslel, že by nevlezli do nějakého propadáku, jenže to jsem se tentokrát přepočítal. Jelikož největší slabinou byl samotný scénář, který byl čitelný již od první půlhodinky, očekával jsem, že kvalitu navýší hlavně jejich herecké výkony. Leč i ty byli hodně průměrné. Najde se tu několik dramatických scén, které diváka alespoň na chvíli probudí z letargie, ale jinak to postrádalo pořádnou šťávu. Bohužel ač velice nerad tentokrát nedám ani to průměrné hodnocení. Což mě vzhledem k obsazení dost mrzí. 45%. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdičky jsou přesně tak akorát, ale to hodnocení co tady vidím, si tento film podle mě určitě nezaslouží. (58 %) Al Pacino a Robert De Niro je dobrá dvojka, ale to co potápí tento film je docela zdlouhavý, unavující a děravý scénář, který si dává opravdu načas a docela dost si s divákem hraje, což určitě není na škodu, ale jen když se to umí ovládat. Nemůžu říct, že by mě film nebavil. Jen je to čistý průměr, ve kterém dvojka Pacino a De Niro zvládá svojí úlohu na jedničku, ale zbytek je břečka. Ten film možná nemá budoucnost, možná proto, že podobných věcí se tu už potkalo dosti, ale i tak rozhodně ta hodina a půl u něj nezamrzí. Jenže, když sleduji filmy, kteří mají padesát procent na krku a je to fakt nuda a hrůza a utrpení na to koukat, tak mě docela mrzí, že právě tento film je na tom podobně, protože co se mu vytknout nedá, docela to všecko svižně odsejpalo, a De Niro div si hubu nezavařil tím jak každou chvíli někoho fuckoval. ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Je jasné kvôli komu som si film pozrel...Chyba! Počas celého filmu a najmä po skončení som sa neprestal sám seba pýtať "PREČO" sa na toto títo dvaja (kedysi) kvalitní herci dali??? Chceli si spolu zahrať, alebo chceli si vyskúšať béčko, kde namiesto nich kľudne mohli figurovať Dolph alebo Jean- Claude? Peniaze? Alovi sa čudujem, prečo sa zase nechal zlákať Avnetom po predchádzajúcom béčkovom filme. Táto sračka si nezaslúži žiadne zľutovanie v hodnotení, tak niečo debilné sa nevidí často..Je fakt umením dosiahnuť to, že ešte aj často používané slovíčko "FUCK" tu pôsobí neskutočne umelo a dokonca otravne! Tá akože prekvapujúca pointa je absolútne trápna a hovadská (a okrem toho mi to bolo jasné už pred prvou polovicou). Toto nie je ani "guilty pleasure", toto je shit nehodný pozretia a koketujúci s odpadom! ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Marně přemýšlím nad tím, proč se zdejší výtky a kritika omezují nejčastěji na stáří obou hereckých velikánů nebo na špatný scénář a režii. Chápu, že spousta uživatelů si někde přečetla, že Avnet je břídil a že ani obsazení Pacina a De Nira na kvalitě filmu nic nezmění. Holt vlastní názor už je zde téměř nedostatkovým zbožím a já tak opět velice rád vystoupím z řady, protože jsem se neméně rád se nechal vodit za nos zkušenými detektivy, kteří zkrátka nestárnou, a kteří mě neomylně dovedli až závěrečné pointě, kterou bych sice nenazýval přímo geniální, ale byla dost účinná na to, aby příběhu dodala zcela jiný rozměr, aniž by musel divák měnit názor na oba hlavní hrdiny. 75% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Prostředí 7/10/// +vidět pohromadě dva ostřílené veterány se jen tak nevidí, hodně dobrá a občas hodně dusná atmosféra, zajímavá kriminální zápletka -o něco slabší hudba, a méně akce než by se slušelo, některé dialogy zbytečné/// Docela jsem se těšil. Především kvůli obsazení, které málokoho nechá lhostejným. Příběh je potom vedlejší i když taky hodně důležitý a výsledek je tentokrát pozitivní. Bylo to zajímavé, napínavé a kdo se nechá překvapit, bude na konci hodně překvapen. Hlavně neříkejte, že jste to věděli./// Celkem 70%/// ()

Galerie (140)

Zajímavosti (13)

Související novinky

Robert De Niro ve Varech

Robert De Niro ve Varech

11.06.2008

Samozřejmě ne na koupelní léčbě, ale na letošním 43. Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. Herec, režisér, producent a dvojnásobný držitel Oscara převezme na slavnostním zahájení festivalu… (více)

Reklama

Reklama