Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V ulicích New Yorku začíná řádit sériový vrah, který u obětí zanechává básně popisující jeho hrůzné činy. Případ dostávají na starost dva ostřílení detektivové (Robert De Niro a Al Pacino), přičemž se ukazuje, že hříšník se může skrývat i v řadách policie. (Satan)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (302)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jsem na vážkách. Na jednu stranu stavím výborné výkony De Nira a Al Pacina, kteří se výborně doplňovali, hláškovali, nadávali a já nevím co všechno a navíc jim zdatně sekundovala Carla Gugino a na druhou stranu zpackaný, předvídatelný scénář, který nedával jinou možnost, než užívat si obou hereckých veličin. Konec mě bohužel nepřekvapil - překvapilo by mě, kdyby to bylo jinak. Za herecké výkony a zúcty k oboum veličinám dávám 60%. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Po zdejších komentářích jsem byl lehce skeptický, nicméně potom, co jsem film viděl, jsou obavy pryč. Pánové De Niro a Pacino sice nenatočili "HEAT 2", avšak jejich výkony udělaly z Righteous Kill velice slušnou a mrazivou podívanou. Někde uprostřed snímku lehce docházel dech, ovšem závěr (Opravdu byl pro všechny tak předvídatelný? Pro mě tedy ne) všechno bohatě vynahradil. Righteous Kill má myšlenku, velice zajímavou a myslím si, že i dost realistickou, nad kterou se někdy určitě pozastavil nebo pozastaví každý. Policajt či obyčejný člověk. ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele

Děj se točí kolem dvou postarších poldů, kdy na jednoho z nich se pokouší někdo hodit vraždy. Herecké hvězdy se protloukají rádoby drsnými dialogy, které moc nefungují a to v hodinu a půl trvající nudě. Chybí zde výraznější nápad, až příliš předvidatelná zápletka se plouží pomalý tempem k závěru, který je nesmyslně natahovaný a tam kde měl gradovat, tak vyzní naprázdno. Prokecá nudná záležitost......4/10 ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Pacino a De Niro, když se tito dva velikáni sešli naposledy, byl z toho nezapomenutelný Nelítostný souboj. Jenže od té doby už utekla pěkná řádka let a na jejich další společný počin se nejspíše co nejdříve zapomene. A bude to tak nejlepší. I když ne, že by za to mohli oni, to vůbec. Právě oni jsou snad jediným důvodem, proč tomu filmu věnovat aspoň trochu pozornosti a nebýt tam oni, tak bych asi usnul( i když hrajou vlastně jenom svůj standart). I tak jsem totiž do spánku neměl daleko. Righteous Kill je totiž snímek s velmi slabým scénářem a už klasicky nudnou režií Jona Avneta. Scénář je předvídatelný od pomalu od první scény, i když se snaží o opak. Víte tak přesně co se stane a jak to celé nakonec dopadne. S tím by se ale jakžtakž dalo pracovat, kdyby tomu režisér dal potřebnou šťávu. On tomu ale nedal nic. Žádný napětí, žádná akce, žádný pořádný emoce, prostě nic. Třeba ze samotného závěru se dalo vytěžit daleko víc a vrhnout se na to opět třeba takový Mann, tak by tam napětí a emoce lítalo po litrech. Takhle jsem si jenom řikal, ať už to zmáčkne ať to mám za sebou. Tohle byl prostě jeden velkej omyl, ke kterýmu nemělo radši už nikdy dojít a doufám, že se na něj co nejrychleji zapomene. A Al Pacino už by měl dát od Avneta ruce pryč, další jejich film už by jeho kariéra nemusela přežít. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Dlho som film odkladal. Odradili ma zlé recenzie i nízke hodnotenie a musím dať za pravdu. Keď sa stretli velikáni DeNiro a Pacino vo filme Heat, bola to udalosť, ktorá vošla do dejín kinematografie. Od tohto filmu boli očakávania veľké, ale meno J.Avnet ani scenár žiaden sviatok nezaručovali, a tak sa aj stalo. Asi najviac sa čudujem Pacinovi, ktorý s Avnetom spolupracoval tesne pred týmto projektom na priemernom filme 88 minút. Zmysel mi to dáva jedine tak, že prikývol skôr, ako videl scenár. Kde sú tie časy, keď bol takmer každý film s De Nirom a Pacinom zaručený hit? Dnes, čo film - to prepadák. Najhoršie na tom je, že sa na tomto filme aj herecky prezentovali skôr priemerne, vôbec som nemal pocit, že toto sú dvaja najuznávanejší herci na svete. Na vine sú viacerí. Scenárista, režisér, ale aj Pacino s De Nirom. S takým menom si musím presadiť aj niečo svoje. Záver filmu je úplne nelogický a ťažko uveriteľný. Neverím, že parťák odpíše parťáka, s ktorým pracuje celý život behom jednej minúty... Odbachol si grázlov? Dobre si zrobil, choď s pánom bohom. Ja poviem, že si mi ušiel... Lepšie nie? Slabý priemer. 50%. ()

Galerie (140)

Zajímavosti (13)

  • Al Pacino si odnesl nominaci na Nejhoršího herce v hlavní roli na Zlatých malinách. (Petr23)

Související novinky

Robert De Niro ve Varech

Robert De Niro ve Varech

11.06.2008

Samozřejmě ne na koupelní léčbě, ale na letošním 43. Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. Herec, režisér, producent a dvojnásobný držitel Oscara převezme na slavnostním zahájení festivalu… (více)

Reklama

Reklama