Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V ulicích New Yorku začíná řádit sériový vrah, který u obětí zanechává básně popisující jeho hrůzné činy. Případ dostávají na starost dva ostřílení detektivové (Robert De Niro a Al Pacino), přičemž se ukazuje, že hříšník se může skrývat i v řadách policie. (Satan)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (302)

Satan 

všechny recenze uživatele

Po všech stránkách chudý průměr, který je sice o půl fousu lepší než tragicky vygradovaných 88 minut, ale pořád je do dobré kriminálky vzdálené na míle daleko. Righteous Kill je, respektive se snaží být temným thrillerem, promyšlenou kriminálkou a peprnými dialogy evokující sarkastickou old-school podívanou. Bohužel ani v jediné oblasti nevyčnívá natolik, aby upoutalo mou pozornost. Párkrát se možná koutky posunou do stran a pokývete hlavou nad dobře natočeným stínem na dveřích a skrývání identity vraha, ale na co to je, když stejně nakonec nad závěrem obrátíte oči v sloup a jen se budete pod tou hromádkou klišé solidně dusit. Tohle sice je vražda, ale neoprávěná. Na divácích. [Přesná stopáž: 97 min] ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Otázka na úvod: Víte, co překoná úsměvnost Marka Wahlberga v popelářském ohozu? No přece Robert De Niro v teplákové soupravě. Ne, teď vážně. Righteous Kill je taková srágora, že by měl Avnet položit hlavu na špalek a konečně odtáhnout někam, odkud na nás ty jeho shity nebudou moct dosáhnout. Scénář je od začátku do konce hrůza, hlášky tu vlastně nejsou (obdivuju střihače, který uplácal tak dobré trailery) a hlavně je to děsná nuuuuuuudaaaaaaa, jež musí ve chvílích vaší nepozornosti snad couvat, jinak není možné, aby mi těch 90 minut utíkalo takhle pomalu. P.S.: Carla Gugino nikdy nebyla ošklivější a oplácanější. WTF?! 3/10 ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

Aviot splnil sen mnoha fanouškům. Dal podruhé dohromady dva nejcharizmatičtější herce dvou posledních století. Dopadlo to dobře, ale samozřejmě to mohlo být lepší. Film má zajímavou zápletku a konec jsem čekal všelijaký, ale takový, jaký byl, to doopravdy ne. Pro mě velké překvapení a místní hodnocení zcela nechápu. Výborná krimi podívaná, která jako lehká oddechovka potěší a zaujme! ()

RelaxMan 

všechny recenze uživatele

Páni herci jako jsou Al Pacino a Robert De Niro, tak na ty je vždycky radost pohledět. Ať točí jakýkoliv žánr, tak vždycky jejich výkon je stoprocentní . Vím, že tohle nebude patřit mezi jejich nejlepší filmy, ale mezi ty nejhorší teda také ne. Já krimi opravdu moc nemusím, ale tohle mě prostě bavilo. Je pravda, že film nenabízí nic nového, pár filmů a seriálů trošku kopíruje, ale to se dá i odpustit, protože film docela dobře šlape. Jsem moc rád, že jsem viděl film dabovaný, protože dabing je v něm teda skvostný a také díky němu přidávám o i jednu hvězdu navíc. Kdybych to, ale sledoval v původním znění, dal bych určitě hvězdy 3 . ()

hendrich6 

všechny recenze uživatele

Když čtu zdejší komentáře, tak mě napadá, že se koná soutěž o to, kdo film více shodí,více urazí režiséra filmu a zkritizuje absolutně předvídatelnou pointu,kterou věděl už, když se díval na obal od dvd.Proto musím vystoupit z davu a říct, že se mi tenhle film líbil a hlavně mě potěšilo hodně dobré herecké obsazení a to nejenom skvělých Al Pacina a De Nira, ale i ústřední dvojku ze seriálu Vražedný souboj, coby vyšetřovatelé, 50 Centa (ikdyž ho nemám rád) v roli dealera nebo Olega Taktarova, pro mě známého jako parťáka Karla Rodena z filmu 15 minut.Také jsem byl rád za velmi dobrou pointu, kterou jsem fakt netušil a překvapila mě.Takže pro mě příjemnej film, kterej hodnotím 4 hvězdami a 75 %. ()

Galerie (140)

Zajímavosti (13)

  • Ve filmu je De Niro dotázán, zda se mu líbí nosit zbraň. Odpoví, že není nic špatného na střílení, pokud jsou zastřeleni správní lidé. Stejnou větu pronesl Clint Eastwood ve filmu Drsný Harry. (liquido26)

Související novinky

Robert De Niro ve Varech

Robert De Niro ve Varech

11.06.2008

Samozřejmě ne na koupelní léčbě, ale na letošním 43. Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. Herec, režisér, producent a dvojnásobný držitel Oscara převezme na slavnostním zahájení festivalu… (více)

Reklama

Reklama