Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V ulicích New Yorku začíná řádit sériový vrah, který u obětí zanechává básně popisující jeho hrůzné činy. Případ dostávají na starost dva ostřílení detektivové (Robert De Niro a Al Pacino), přičemž se ukazuje, že hříšník se může skrývat i v řadách policie. (Satan)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (302)

honajz 

všechny recenze uživatele

Hodně slabé. Televizní zpracování bez špetky originality, nápadu nebo atmosféry, a scénář vytáhli odněkud z kadibudky. Jasná linie příběhu nám ani nedává možnost tipovat, kdo je vrah, protože je to tak jasné hned od začátku, takže nám nezbývá, než si odškrtávat, co dopředu tušíme, a čekat na závěrečné, naprosto nepovedné a hloupé finále. Kdyby ty postavy byly aspoň životné, a ne jen nějaké plakáty, tak bych tomu konci možná - skutečně jen možná - věřil. Ale takhle je slabota a blábol. ()

Pishin 

všechny recenze uživatele

Velke zklamani, asi protoze ocekavani bylo moc vysoke a film me neuspokojil v takove mire jak jsem si predstavoval. Velky prumer, jak napsal Renton tuctova detektivka,(ja dodavam)na kterou si po projekci ani nevzpomenete. Nezachrani to ani hvezdne duo a pokud by nekdo mel touhu to nedej boze srovnavat s ''Nelitostnym Soubojem''at si da preventivne jeden zahlavec. 50% ()

Reklama

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Auu, tak tohle bolelo. Film, který "vyniká" nehorázně otravným scénářem (ne, nejsem úplné pako), příšernou kamerou (ty wtf. nájezdy kamery měly zmamenat co??) a stupidním střihem. A když s k tomu přidají neskutečně otravné herecké výkony, ano, myslím tím i pány De Nira s Pacinem (opravdu zasloužená nominace na malinu), ale chápu, že si chtěli zavzpomínat na staré dobré časy a tentokráte si prohodit role:/. Co naplat..očekával jsem poctivou kriminálku a byla mi nasevírována otravná nuda, kterou jsem už dlouho nezažil. 30% ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Nebyť hereckého duetu dvoch es, hodnotenie by bolo ešte slabšie. Ako vidím podľa ostatných hviezdičiek, nie som sama, kto si to myslí. Páni herci to vytiahnu len tak-tak na to, aby sa nemuseli od hanby prepadnúť. Najväčším vinníkom bude asi scenár. Lebo myslím, že každému je jasné, že DeNiro s Pacinom v jednom filme by si zaslúžili poriadnu výzvu - namiesto toho v Righteous Kill nemajú čo hrať. Dvoch policajných páprdov, ktorí sú takí ikonickí, až je to smiešne. Superpoliši v dôchodkovom veku. Trochu drsných rečí, trochu frajerskej ľahostajnosti, sexuálneho chtíča, trochu stareckej vševedúcnosti a k tomu dokonalé kamarátstvo. "Pytlíky na blitíčko do pohotovostní polohy!" A pritom s takým kultovým obsadením to mohla byť aká pecka! Namiesto toho neoprávnene zavraždili jeden film :-( ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdičky jsou přesně tak akorát, ale to hodnocení co tady vidím, si tento film podle mě určitě nezaslouží. (58 %) Al Pacino a Robert De Niro je dobrá dvojka, ale to co potápí tento film je docela zdlouhavý, unavující a děravý scénář, který si dává opravdu načas a docela dost si s divákem hraje, což určitě není na škodu, ale jen když se to umí ovládat. Nemůžu říct, že by mě film nebavil. Jen je to čistý průměr, ve kterém dvojka Pacino a De Niro zvládá svojí úlohu na jedničku, ale zbytek je břečka. Ten film možná nemá budoucnost, možná proto, že podobných věcí se tu už potkalo dosti, ale i tak rozhodně ta hodina a půl u něj nezamrzí. Jenže, když sleduji filmy, kteří mají padesát procent na krku a je to fakt nuda a hrůza a utrpení na to koukat, tak mě docela mrzí, že právě tento film je na tom podobně, protože co se mu vytknout nedá, docela to všecko svižně odsejpalo, a De Niro div si hubu nezavařil tím jak každou chvíli někoho fuckoval. ()

Galerie (140)

Zajímavosti (13)

  • Al Pacino si odnesl nominaci na Nejhoršího herce v hlavní roli na Zlatých malinách. (Petr23)

Související novinky

Robert De Niro ve Varech

Robert De Niro ve Varech

11.06.2008

Samozřejmě ne na koupelní léčbě, ale na letošním 43. Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. Herec, režisér, producent a dvojnásobný držitel Oscara převezme na slavnostním zahájení festivalu… (více)

Reklama

Reklama