Reklama

Reklama

Harold a Kumar se vracejí a tentokrát míří do Amsterdamu, kde je snadno k mání marihuana. Problémy však začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s teroristou. Oba hrdinové se tak ocitnou na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct...
Harold a Kumar jsou zpátky, ještě vyhulenější a vymaštěnější než bývali. Před čtyřmi lety se vydali za hamburgery, dneska si to namířili přímo do Amsterdamu. Se snadným cílem a stejným průběhem: spousta alkoholu, lehkých drog a sbírka podivných postav, o kterých se vám většinou jenom zdá - na cestě za poznáním. Bohužel problémy začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s nebezpečným teroristou. Oba hrdiny pošlou šupem do vězení na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct, a vrací se i starý známý Neil Patrick Harris, který hraje sám sebe, takže o zábavu je postaráno. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Čtyři roky jsme čekali na pokračování o dvouch týpcích, kteří si rádi sem tam (nejlépe neustále) zahulí trávu. Kdo jiný by to mohl být, než Harold a Kumar. Bylo to dlouhé čekání, ale každopádně to stálo za to .Zahulíme, uvidíme byla celkem hodně povedná komedie. Otázkou je, jestli druhý díl je lepší? Ano, pro mně je určitě lepší!!! Mnohem vtipnější. Třeba scéna na "party dole bez ", písnička " My Dick " , překladatel, hloupý policajt, který je hlavním hrdinou v patách a další vtipné scény u kterých jsem se velmi smál. A k tomu docela slušné hlášky. Když jsem dokoukal tuto komedii, tak jsem byl udiven, jak rychle mi utekla, což svědčí o tom, že sem se skvěle bavil. Hlavní hrdinové John Cho a Kal Penn jsou borci. Ale je jasné, že hlavní hvězda je zde Kal Penn, který má snad stále otevřenou pusu a právě on má velký podíl na zábavnosti. Konečně nějaka role ve filmu pro Neila Patricka Harrise ( znamý srandista z How I Met Your Mother). Škoda jen, že tady není skoro vůbec vtipný. Po dlouhé době jedna z těch lepších a nových komedií, co je vážně vtipná!!! ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Jedničku mám svým způsobem docela rád, dvojku jsem tedy očekával s mírnou natěšeností. Trochu mě útěk z Guantanáma zklamal. Z chytře laděné teen huličské komedie se za čtyři roky pod novým režisérským vedením stala teen huličská komedie, kde chytrost nahradily tělesné tekutiny a jiné hnusy. Občas jsem sice smíchy zařval (pohodář Bush, "kam utíkáte, my vám chtěli jen pomoct"), ale většinou zůstalo jen u kroucení krkem ze strany na stranu a pohledy na hodinky. Díky bohu alespoň za famózního Neila Pattricka Harrise, který je na celém filmu to nejlepší. Kdyby se celý film odehrával v duchu flashbacku z knihovny, asi by na jedničkou vysoko postavenou laťku její pokračování dosáhlo. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack George S. Clinton: 1. Ooh Wee Mark Ronson featuring Nate Dogg, Ghostface Killah, Trife & Saigon ,2. My Dick Mickey Avalon ,3. Cappuccino The Knux ,4. Check Yo Self (The Message Remix) Ice Cube ,5. My Stoney Baby 311 ,6. Chinese Baby Viva La Union ,7. Nothin' But A Good Time Poison ,8. P***y (Real Good) Jacki-O ,9. It's So Hard to Say Goodbye (To Yesterday) Boyz II Men ,10. In the Beginning K'Naan ,11. Gospel Weed Song Bizarre ,12. All That I Want Curtis Murphy Syndicate ,13. The Merkin Medley George S. Clinton, ()

Satan 

všechny recenze uživatele

Kravina, která z počátku zavání opravdu nechutným humorem, ale postupem času nabírá na úderných fórcích a nekorektní zábavě. Usama v letadle, párty "dole bez", kyklop ve sklepě, ochotní negři a na závěr ultrazhulený Bush, který obyčejnou travku říznul koksem. Bohužel, těchto cca. 20 minut nemůže přebít hodinu a čtvrt trvající okořeněnou road-movie s klasickými premisami jako životní láska a přátelské neshody. I tak se jedná o slušnou porci neslušné zábavy, z nichž ostatně vždycky tahle dvojka těžila. [Přesná stopáž: 108 min] ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak celkem překvapení do pokračování jsem se nijak nemíchal a snažil se mu vyhýbat, ale jak už bývá zvykem tak jsem byl velice překvapen, Cho a Penn jsou borci a Harris je frajer. Sice je pravda že tady padne celkem dost trapností, a fekálního humoru přibylo požehnaně, ale i tak se objevý sem tam výbornej vtip. Nápad a provedení mě stále baví a patálie do kterých se dvojice dostane nemá chybu. Jen škoda té zamilovanosti která mi tam nepadla a vidíme ji v každém romantickém filmu. Ale každopádně jsem se bavil stejně jako u jedničky. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (13)

  • Počas práce na tomto projekte zahynul pri autonehode asistent produkcie Carol Trevino. (m.a.t.o.)
  • V severoamerických kinech film utržil 38,1 milionu amerických dolarů, celosvětově pak 43,5 mil. (NIRO)
  • Když si Harold (John Cho) a Kumar (Kal Penn) svítí ve sklepě zapalovačem, mají stíny na jejich obličejích jiný zdroj světla. (Pyron)

Reklama

Reklama