Reklama

Reklama

Harold a Kumar se vracejí a tentokrát míří do Amsterdamu, kde je snadno k mání marihuana. Problémy však začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s teroristou. Oba hrdinové se tak ocitnou na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct...
Harold a Kumar jsou zpátky, ještě vyhulenější a vymaštěnější než bývali. Před čtyřmi lety se vydali za hamburgery, dneska si to namířili přímo do Amsterdamu. Se snadným cílem a stejným průběhem: spousta alkoholu, lehkých drog a sbírka podivných postav, o kterých se vám většinou jenom zdá - na cestě za poznáním. Bohužel problémy začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s nebezpečným teroristou. Oba hrdiny pošlou šupem do vězení na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct, a vrací se i starý známý Neil Patrick Harris, který hraje sám sebe, takže o zábavu je postaráno. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

Jordan 

všechny recenze uživatele

aj keď mi obaja predstavitelia hlavných úloh boli sympatickí a verím, že jednotka je lepšia (chystám sa na ňu a možno som urobil chybu, že som sa pustil najprv do dvojky), jedná sa o vysoko nudné dielo častokrát zbytočne a samoúčelne nechutné, plné trápnych vtipov a nevyužitého potenciálu, slabej politickej nekorektnosti s podivným záverom (ukazujúcim Busha v dobrom svetle? alebo som to zle pochopil alebo to bolo zle podané . . .), ostáva tak zaujímavá hudobná zložka, vtipná epizóda s NPH a pár nadpriemernejších vtípkov . . . u mňa sklamanie . . uvidíme, čo urobí jednotka; ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Sice uz tu neni takovej nabeh na kultovnost jako v pripade prvniho dilu a celej film se rozpada na jednotlivy scenky, nicmene jedna scenka je vostrejsi nez druha a mezitim prakticky neni hluchy misto, takze to je stejne pekna jizda. Par foru bylo sice uz zbytecne prasackejch a neco slo vyuzit vic, ale stejne sem se bavil. Navic Penn, Cho i Harris sou porad strasny krutaci a jelikoz je film v podstate roadmovie, tak ani na okamzik nenudi a par foru fakt stoji za to videt, obcas tu jsou desne brutalni veci. ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Zoufalý sled nelogičností a trapných náhod je alespoň trochu kompenzován občasným záchvěvem dobrého vtipu a parádním cameem N. P. Harrise. Zbytek je ale pravý opak prvního dílu, který těžil z atmosféry zhuleného dobrodružství, protože tohle je jen unylá road movie, u které trasa Kuba – Texas slibovala mnohem více než jenom pár pšouků, fisting balíku trávy a slabé pomrkávání po politické nekorektnosti. Promarněná šance a solidní zažehnutí obav z plánované trojky. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Poměrně zdařilé pokračování útrap čím dál známější dvojice matláků, které je bohužel místy zahnáno až do velmi prudkého extrému a některé nelogičnosti už opravdu bolí do očí. Bohudík tvůrci vymysleli opět mnoho dokonalých hlášek a slovních obratů (dabing nedoporučuji !), které tuto šílenou komedii stále drží nad průměrem. Ale jednička byla o mnoho lepší. 60% ()

Blizzard 

všechny recenze uživatele

Pokračování se nese v trochu jiném duchu než předešlý díl, vtipné scény jsou však vidět již v samotném traileru. Celý snímek o útěku před národní bezpečností pronásledující Harolda a Kumara křivě nařčených z terorismu se motá spíše kolem situací, které je postihnout na cestě za svou milovanou Vanessou, kterou chce Kumar získat zpět, než se vdá. A možná právě proto, že to není jen ujetá zhulená komedie o jídle, celkem dobře se na to kouká a vtipné scény jsou už bonus navíc. (6/10) ()

Galerie (74)

Zajímavosti (13)

  • Z celkovej dĺžky filmu 103 minút strávia Harold (John Cho) a Kumar (Kal Penn) na Guantanáme iba 5 minút a 33 sekúnd. (m.a.t.o.)
  • Když si Harold (John Cho) a Kumar (Kal Penn) svítí ve sklepě zapalovačem, mají stíny na jejich obličejích jiný zdroj světla. (Pyron)
  • Když se Harold (John Cho) sprchuje, je možné všimnout si jizvy na levé straně jeho čela. Když si na ni však poté lepí náplast, nachází se na straně pravé. (dan.pacino)

Reklama

Reklama