Reklama

Reklama

Harold a Kumar se vracejí a tentokrát míří do Amsterdamu, kde je snadno k mání marihuana. Problémy však začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s teroristou. Oba hrdinové se tak ocitnou na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct...
Harold a Kumar jsou zpátky, ještě vyhulenější a vymaštěnější než bývali. Před čtyřmi lety se vydali za hamburgery, dneska si to namířili přímo do Amsterdamu. Se snadným cílem a stejným průběhem: spousta alkoholu, lehkých drog a sbírka podivných postav, o kterých se vám většinou jenom zdá - na cestě za poznáním. Bohužel problémy začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s nebezpečným teroristou. Oba hrdiny pošlou šupem do vězení na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct, a vrací se i starý známý Neil Patrick Harris, který hraje sám sebe, takže o zábavu je postaráno. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně ten typ filmu, který když vidíte o samotě, tak vám to nepřijde zas tak vtipné, jako když to vidíte s pár kámošema. Ubrat pár fekálností, (začátek na záchodě), přidat pár vtipů s tlumočníkem ("Mluví dialektem, jaký jsem v životě neslyšel!") a prodloužit párty "dole bez" a byl by to možná plný počet. A Neil Patrick Harris je KING! (Ale to už od dob HIMYM víme…) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Do 30 minuty film sype film jednu povedenou scénku za druhou (Big Bob, Letadlo, Překladatel Ed Helms), poté se bohužel notně zadrhne a do cíle spíše doklopýtá. Je to poměrně škoda, protože tohle mělo určitě solidní potenciál. Trošku bych protáhnul vězeňskou scénku a road movie upozadil a jednalo by se o hodně solidní zápich v rámci huličských filmů. Takhle 55% ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Druhý díl je možná stejně dobrý, jako ten první, ale přijde mi, že se v něm míň hulí:-) Najde se tu opět pár povedených záběrů, jako třeba návštěva u myslivce:-) Docela hustý je také vrchní vyšetřovatel a nechybí starý známý z Hvězdné pěchoty:-) Byť je to dobrá komedie, jednička je lepší a nejde se i hodně jiných lepších...60% ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Snad ještě lepší než 1. Tady je kvůli šlukovce v letadle pošlou do Guantanama. Tam poznají španělské ptáčky. Po útěku následuje party dole bez. Pak potkají zhoubovaného Neila Patricka Harrise, který hraje sám sebe. Potom jdou do bordelu a dál už si to nepamatuju. "To je urážka! Naše rodina tu žije již po dvě generace. Pane, mluví nějakým neznámým dialektem, ale říkali, že se budou bránit." :D ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Jedničku mám svým způsobem docela rád, dvojku jsem tedy očekával s mírnou natěšeností. Trochu mě útěk z Guantanáma zklamal. Z chytře laděné teen huličské komedie se za čtyři roky pod novým režisérským vedením stala teen huličská komedie, kde chytrost nahradily tělesné tekutiny a jiné hnusy. Občas jsem sice smíchy zařval (pohodář Bush, "kam utíkáte, my vám chtěli jen pomoct"), ale většinou zůstalo jen u kroucení krkem ze strany na stranu a pohledy na hodinky. Díky bohu alespoň za famózního Neila Pattricka Harrise, který je na celém filmu to nejlepší. Kdyby se celý film odehrával v duchu flashbacku z knihovny, asi by na jedničkou vysoko postavenou laťku její pokračování dosáhlo. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (13)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (SONY_)
  • Když si Harold (John Cho) a Kumar (Kal Penn) svítí ve sklepě zapalovačem, mají stíny na jejich obličejích jiný zdroj světla. (Pyron)
  • Počas práce na tomto projekte zahynul pri autonehode asistent produkcie Carol Trevino. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama