Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyři muži a dvě striptérky se vracejí z mládenecké party v New Yorku a vstupují do stanice podzemní dráhy, která je již od sedmdesátých let uzavřená. V těchto uzavřených prostorách jsou svědky brutální vraždy dopravního policisty třemi neznámými útočníky a nyní jsou nuceni bojovat o své vlastní životy. Děj filmu se odehrává v reálném čase a čerpá z filmů Johna Carpentera a filmů jako je např. DELIVERANCE. (TomikZlesa)

(více)

Recenze (71)

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Zpočátku výborná atmosféra vzala za své ve chvíli, kdy se na scéně objevila ta banda neandrtálců, kteří v tunelech pod New Yorkem působí jak pěst na oko. Od té doby je zbytek filmu jen slabým odvarem klasického slasheru, ve kterém oběti pobíhají kolejištěm tam a zpátky a ty tři dredaté obludy je nahánějí, pač jejich početná psovitá smečka nemá co do huby. Samotné mordy si vystačí se sečnými a bodnými zbraněmi, takže nic inovativního v tom nehledejme. Taky jsem nějak nepochopil chování těch relativně „normálních“ obyvatel tamních tunelů, kteří těm třem škaredým dávali echo. Konec je úplná reklama na klišé (což je v podstatě ale celý film), takže celkově mi z toho vychází ryze podprůměrná záležitost nehodna dalších opakování. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Stag Night chutná jako stokrát převařená voda. Hnusně. Film bez jedinýho nápadu, překvapení, nebo alespoň vtipnýho pomrknutí na diváka, když už takhle učebnicově opisuje od moderního slasheru. A jak známo, ten je docela zabitý. Jedna scénáristická blbost střídá druhou, hrdinům je nemožný fandit, a těžko lze pochopit i přebytečnou účast vycházející mlátičky Scotta Adkinse. A z hluboké letargie nevytrhne ani ta pěkně rozmáčknutá hlava. Zmínit si tak zaslouží snad jenom ti dredatí bezdomovci, co svojí vizáží připomenou Roba Zombieho, ti vypadali opravdu kulturně. ()

Reklama

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Stagnight je celkom kvalitka, ak chce človek vidieť niečo na štýl Pachu krvi alebo Hory majú oči. Zdegenerovaní ľudia v horore boli vždy mojou slabosťou a preto som veľmi spokojná. Pobehovať v noci po opustených tuneloch metra už samo o sebe nie je príjemná situácia a už tobôž nie ak vás naháňa partička nechutných "mutantov" bažiacich po krvi. Ak aj natrafíte na niekoho iného okrem tejto partičky, tak to tiež neveští nič dobré. Škoda, že na najlepšie scény bol využitý efekt roztrasenej kamery, ktorý pôsobil dosť rušivo. Inak to bola super jazda, pri ktorej som v mnohých momentoch bola poriadne napätá a prežívala som celú túto snahu o prežitie a ani si nepamätám kedy naposledy ma takto nas*al záver. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Špinaví a smradlaví burani přeneseni do velkoměsta. A kde jinde je schovat, než v metru. Nic nového, ale docela to šlo. Docela to odsýpalo, nějak moc to nenudilo, mělo to dobrou hudbu a Kip Pardue mě baví. Takhle by asi dneska vypadal remake C. H. U. D. :-). Podobných příběhů jsem viděl snad již tucet, teď již tedy tucet plus jeden. A přežil jsem to. Když u toho nebudete přemýšlet a snažit se hledat všechny možné nelogičnosti a chyby, tak to přežijete i vy. Kdo je nejzmiňovanější hvězda tohohle filmu, Scott Adkins, vůbec netuším. Možná mě to ušetřilo zklamání. 2,5* ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Dredatí bezďáci nahánějí v podzemce partu blbů bez orientačního smyslu a schopnosti racionálního řešení situace. Přesně o tom tenhle film je a o moc víc k tomu není potřeba dodávat. Snad jen, že roztřesená kamera, která je zde v mnoha komentářích tak haněna, mi tolik ani nevadila vzhledem k tomu, že většinu stopáže jsem filmu ani nevěnovala pozornost (a to nejen proto, že mě zrovna bolelo břicho). Dobře, uznávám, že pár docela pěkných scén tam bylo, a prostředí metra je podle mě v rámci hororu jedno z těch zajímavějších, ale to je tak celé. Slabší dvě hvězdy a můžou být rádi... ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama