Reklama

Reklama

VOD (1)

Keith Ripley je starý zkušeny lupič, který se řídí nepsanými zákony zlodějů: odvést svou práci, krýt partnerovi záda, nezdržovat se a nikdy nespolupracovat s policii. Jeho bývalý partner Victor se těchto pravidel bohužel nedržel a zaplatil za to životem. Nyní však Keithovi docházejí síly a on dluží příliš peněz ruské mafii, aby se do nějaké větší akce pustil sám. Objevuje se ale Gabriel - mladý a poněkud temperamentní pomocník, který s Keithem nejprve těžko hledá řeč, ale později s ním vytváří sehranou dvojici. Společně se poušti do jejich životni akce, která by jim oběma - v případě úspěchu - zajistila klidný důchod. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (195)

Dubro 

všechny recenze uživatele

Priemerná a miestami až silne podpriemerná „lumpáreň“, ktorá sa dá prežiť iba kvôli Freemanovi a Banderasovi, hoci tí tie svoje psie kusy hrajú len tak na pol huby. Z biedy filmík nevytrhne ani sexy Radha Mitchel a po vzhliadnutí tohto ničím výnimočného a naivného dielka (smelo sa to dá nazvať aj „strata času“), sa neviem zbaviť pocitu, že Morgan a Antonio do toho išli len pre nedostatok peňazí (smelo sa to dá nazvať aj „finančné prostriedky“). 2,49 log ()

PDcz 

všechny recenze uživatele

2** body Co na to říci. snad jen, že svůj účel film splnil. Nic jsme nečekali, nic jsme nezískali. [X] Minus 1* bod Okoukaná zápletka. Nuda, šeď. [X] Minus 1* bod Tam bylo děr :-D Myslím ve scénáři :-D Rozuzlení hamba, vůbec ty postavy byli takové.. jak bych to řekl hezky.... no, hráli moc dobře, to nemohu říci [X] Minus 1* bod To nebylo napínavé, to nebylo vtipné, to nebylo dějové zvratové, ale na zvracení to bylo. [X] Viděli jsme horší věci. Fakt. Počkat, ona to nebyla komedie? ()

Reklama

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem shlédl pouze skrze Freemena a nic jiného jsem o filmu nezjišťoval. Co jsem dostal? 104 minut nudy. Akce ve vlaku byla trapná od začátku do konce. Náhodné setkání s Radhou, která si hraje na Rusku bylo opravdu nečekané. Pak řešíme tento vztah a dlabeme na nějaké kradení (holt účast Banderase), abychom rozlouskly velmi bezpečný trezor za chvilku s důrazem na skrytou kameru a nezměnitelný obraz trezorové místnosti. Slabota a dávám slabé 2z5. ()

HArna 

všechny recenze uživatele

Asi zklamání i když špatný film to není. Přitom měl režisér celkem nadupané herecké obsazení. Nestárnoucí Antonio Banderas, Morgan Freeman, Radha Mitchell a pro mě stále dost opomíjený Rade Šerbedžija. Není to špatný film, ale žádné nadprůměrné dílo nečekejte. Je to předvídatelné a místy dost hloupé. Je to tak na hraně, ale dám tomu 3hvězdy, takže lepší průměr. 60% ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Ano, jako ostatní jsem se nechala nalákat slibným obsazením (ovšem místo Freemana a Banderase, který je mimochodem pořád kus chlapa, jsem se těšila na Hardyho) a nyní lituji ztraceného času. Můj oblíbenec se na scéně objeví asi na pět minut, film působí jako špatná směsice "Dannyho parťáků" a "Lovců pokladů" a snahu tvůrců nacpat do závěrečných minut co nejvíc zvratů jsem taky neocenila. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama