Reklama

Reklama

VOD (1)

Keith Ripley je starý zkušeny lupič, který se řídí nepsanými zákony zlodějů: odvést svou práci, krýt partnerovi záda, nezdržovat se a nikdy nespolupracovat s policii. Jeho bývalý partner Victor se těchto pravidel bohužel nedržel a zaplatil za to životem. Nyní však Keithovi docházejí síly a on dluží příliš peněz ruské mafii, aby se do nějaké větší akce pustil sám. Objevuje se ale Gabriel - mladý a poněkud temperamentní pomocník, který s Keithem nejprve těžko hledá řeč, ale později s ním vytváří sehranou dvojici. Společně se poušti do jejich životni akce, která by jim oběma - v případě úspěchu - zajistila klidný důchod. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (195)

Cushing odpad!

všechny recenze uživatele

Ugh! (mezinárodně) Éto něvazmóžno! (rusky, ovšem latinkou) A camouflaged chick-film... (anglicky, jakž takž) Pejsek a kočička, ale spíš kočička, uplácali dort. Jakž takž se dá jíst. Pak toho už jenom litujeme... Režisér se jmenuje Mimi. Aha. Nechci být zase za sexistu šovinistu, ale leccos to vysvětluje... Antoniův zadek si říká o zlatou malinu a pořádný nakopnutí. Ženskej zadek se tam samozřejmě ani nezablejskne. Aspoň TEN bych byl schopnej a ochotnej ocenit... No nic. Další omyl. Proč já se vůbec na něco koukám?? ()

rozbris 

všechny recenze uživatele

Docela slušný krimi příběh o "dvou" kriminálnících, lépe řečeno loupežnících, co mají v krvi krást a tak si vydělávat na živobytí. Na konci je docela slušná zápletka, kterou jsem teda vůbec nečekal a která mě docela zaskočila. Morgan Freeman odvedl svůj "obvyklý" slušný profesionální výkon starého pardála v loupežích. Na druhou stranu Antonio Banderas mě také milé překvapil svým výkonem jako mladý a ambiciózní pomocník starému pardálovi:-) Já jsem se určitě slušně bavil na 65%. ()

Reklama

Skleni 

všechny recenze uživatele

Priemerná krimi dráma vlečúca sa po dráhe zaužívaných smerov typu denyho 12-ka či Hustle. Preto je dej od začiatku podozrivý a v určitom bode sa stane jasným a preniknuteľným. Herecké výkony boli ..priemerné no po tech. stránke mi film pripadal ako TV film. Aj mimo dejovým dianím ma film trochu sklamal. Tá romantika a celková neúnosnosť ďalších macho romantík ma donútilo strhnúť pár percent. Celkovo teda 60% ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

"jsem zavázán sergejovi, jelikož dřív jsem byl jeho spolupracovník, pak umřel, tak to přešlo na mě a teď tu minci dávám tobě, jelikož seš zavázenej mě a okradem fjodora, jelikož mi jde jednak o princip a jednak to vlastně vůbec nechápu". Že se v podobné konině objeví Banderas, to by člověk asi tak nějak i čekal, ale že dám jednou filmu, kde účinkoval Freeman jednu hvězdu, to by mě tedy ani ve snu nenapadlo. Tupý, nudný a nelogický film..................moje hodnocení = 2 z 10. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Himbajs šůviks, prvně je to tak, pak tě přečůraj a je to jinak a nakonec je to úplně v... jinde :-) Mám rád tyhle kriminálky, kdy si s náma scénárista a rejža hrají na kočku a na myš, ale! Tyhle filmy musejí mít takovej ten správnej feeling, švih a tak vůbec a tohle... tohle má spíš jen to vůbec :-) Prauda, podíval jsem se na to hlavně díky Hardymu, mno a když ten tam býti jen asi pět minut celkem, tak to jednoho fest nas... štve. O to spíš, že se pak musí čumět na Banderase a to bych dával za trest toto. Takže jen ten Freeman potěšil a taky Radha Mitchell, u který jsem zjistil až tady, že to byla Radha Mitchell. Ale tak co už, hlavně, že se tam žádnej z těch Rusů nejmenoval Ivan... anebo jmenoval? :-) ()

Galerie (39)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama