Reklama

Reklama

Scenáristé a režisér Krvavé hostiny přicházejí s další kapitolou této nové klasické hororové série. Je ráno po prvním útoku a ohavná masožravá monstra vpadla do blízkého městečka. Ti, kteří měli to štěstí, že přežili noc, se přidávají k zvrácené skupině místních, jejichž jediným cílem je zůstat naživu – za každou cenu. Krvavá hostina II: MASAKR představuje nesourodou skupinu postav – včetně dívčího motorkářského gangu a týmu mexických wrestlerů – a servíruje dvakrát tolik krve a dvakrát tolik částí těla! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (142)

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

Ne že bych první Feast považoval za nějakou velkou hororovou událost, spíš to pro mne byl pohodovej zábavnej film na jedno zhlédnutí, ale tohleto mě fakt naštvalo. Druhý díl je pouze sledem nepřehledných, rádoby vtipných, krvavých a hlavně trapných a nevkusných scén, který se s jedničkou nedá vůbec srovnávat (a to to režíruje ten samý člověk). Komické a sympatické charaktery nahradila banda nesnesitelných figur, které by byly na zabití sami o sobě, natožpak dohromady. Jako jediný povedenější moment zde shledávám gag s dítětem, který je krásně nekorektní a je to jediná chvíle, kdy jsem se pousmál. Celkově by si to možná zasloužilo jednu hvězdičku, ale já ji dát nechci. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Ale no tak, kolegové, vy snad nemáte smysl pro humor! :) Takovouhle porci zvratků, sraček a příšeráckého spermatu si v obývaku rádi pouštíte u zvířecího porna, tak proč najednou děláte Zagorky a ostýcháte se, že je to za hranicí nevkusu? Vždyť tohle je skutečně masakr, navíc zabalený do černohrubé vulgární komedie s pořádnou porcí gore a splatteru, takže takoví fandové Tromy musejí být celkově spokojení. Kde jinde uvidíte takhle parodické postavy v šílených, až bizarních situacích, u nichž si dostatečně procvičíte břišní svaly? - "No tak, člověče, odtrhni ještě kousek babičky." ()

Reklama

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Uf. Oproti prvému dielu riadny krok späť. Tešil som sa opäť na vtipnú hororovú komédiu plnú slizu, vnútorností, ale nejako som to nedostal. Pitva príšery je možno zaujímavá, ale mne to prišlo stupídne tak ako 3/4 filmu, ktorá ma skôr nudila než bavila. A kde sa kurva celý čas skovávala Honey Pie? Dúfam, že v poslednom treťom diely to bude ona, čo vyhrá nad príšerami a nakope im zadok. Inak Sloppy Seconds patrí k tým najhorším filmom čo som za tento rok videl 20% bwt. no a posledných cca 10-15 minút bolo fajn, kedy bol celý film taký... tak to má 50-tku určite. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Peace of shit? Complete shit! Tak první díl se mi libil ale že dvojka bude taková sračka jsem fakt nečekal. Postavy nevýrazný všichni mi tam lezli na nervy i to zasraný greenscreen, nejdebilnější efekty.. všechno bylo céčkový a odporně natočený. Tenhle film vymyslelo naprostý prase hnusný scény kde všechny poblije, posere, pochčije mrtvola, rozteklá nesmrtelná bába, dítě leticí vzduchem.. a ten konec je nejdebilnějš zakončenej. Prostě totální chujovina! ()

Klajnik 

všechny recenze uživatele

Kdysi v dětství jsem na to narazil v televizi a líbilo se mi to, protože to je prakticky parodie plná debilních postav. Ačkoliv to byla sračka, tak mě to svým způsobem bavilo. Nyní jsem si dal repete a zjistil, že na to nejde koukat a teda se obtížně “užívá” i to, co by mě na tom filmu jinak pobavilo. Strašnej shaky cam, zbytečné natahovaní scén, otřesné zoomy, celkově to je otřesně formálně zpracované. Celé je to rušivé, nesoudržné, jednoduše špatné. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Diane Ayala Goldner se v rámci příprav na roli naučila jezdit na motorce a také strávila několik hodin na střelnici. (Avalon820)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama