Reklama

Reklama

Lee Adama sa vydáva na svoju prvú misiu ako veliteľ hviezdnej lode Pegasus. (SkyShowtime)

Recenze (106)

Fat'Fatal 

všechny recenze uživatele

Velmi pěkný "spin-off" v přestávce na poslední sérii. V Razoru se ukazují některé události, o kterých jsme slyšeli v předchozích sériích (zastřelení XO admirálem Cainovou atd), ale hlavně i jistý posun v ději. Potkali jsme údajného Boha Cylonů a to už něco znamená. Dále mě hodně potěšily scény z první cylonské války a mladý Adama, který narazil na "porodnici" Cylonů... Tenhle film prostě dokresluje výbornou atmosféru seriálu. // Viděl jsem v originálním znění s titulky. ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Zaprvé, tohle není samostatný film, tohle je součást seriálu, pro seriálu neznalé nemá vůbec smysl. Zadruhé, pro fandy to není o moc lepší, přijde mi, že už tvůrcům přišlo blbé vyplňovat čas web-sériemi, tak udělali film. Film, který vyplňuje různé mezery v dokončených sériích, ukazuje události, o kterých v seriálu padly zmínky (a mělo u toho zůstat!). Navíc skáče mezi obdobími tak chaoticky, že divák nestíhá sledovat. Palec nahoru snad jen za drsnou Stephanii Jacobsen. ()

Reklama

Ernie_13 

všechny recenze uživatele

No...pre tych co nevideli prve 3 serie serialu nech to nema vyznam pozerat, lebo jednak to asi nepochopia a jednak sa unudia. Pre tych co sleduju poporiadku cely serial je to "must see" zalezitost z 2 dovodov. Prvym je zaujmavy pohlad na Pegasus a do duse casti posadky, no ale druhym je dolezita informacia alebo vestba (?), ktora tam padne ohladom Kary Thrace, ktora Vam rozhodne nastartuje myslienky ohladom toho ako bude pokracovat serial v 4. serii. Inak film celkovo hodnotim ako klasicku dlhsiu epizodu, ktora vsak nie je vobec taka napinava ako tie v serialy a co ma mrzi je ze tu nesedelo zopar veci!?! Podla toho co sme videli v prvych 3 seriach, by ani jeden z Adamovcov nevydal rozkaz, ktory by znamenal smrt Kary Thrace, co vo filme dost divne vyznelo a taktiez by Apollo nikdy v serialy len tak bezhlavo nenechal cast posadky len za to ze sa prerusilo spojenie...toto vo filme ozaj nesedelo s povahami postav ako nam ich ponukli v seriali. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Jako každý seriál má Galactica slabší díly, které nijak výrazně neposunují děj (Scar, Dirthy Hands, Tigh me up atd.). Pak má ale taky skvělé pětihvězdičkové díly s hutným dějem, emocemi a super bitvou. Je škoda, že Razor spadá do té první kategorie. Linie s odpadlickou cylonskou lodí je ještě docela dobrá, i potěší hlavně diváky, kteří viděli původní BSG (u nás je to odhadem osm lidí :-). Vracet se ale ve flashbacích na Pegasus byla chyba - hlavně proto, že se tu vlastně nedozvíme nic nového, jenom v obraze vidíme to, co v dílech Pegasus a Ressurection Ship vyprávěl XO Pegasu Fisk Saulu Tighovi. Ale na zničení battlestaru na orbitě jedné z kolonií se hezky kouká. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 8/10 Hudba 10/10 Efekty 10/10/// +excelentní vesmírné bitvy, hudba, atmosféra, efekty, děj hodně prozradí o motivaci postav, scénáristům se to podařilo do děje seriálu napsat bez chybyčky -dějově se vracíme o řadu a půl nazpět a dozvídáme se informace, které by byly užitečnější už dříve/// Zajímavé zpestření před začátkem čtvrté řady. Sledujeme tu regulerní válku, které snad ani Epizoda II Star Wars nesahá po knypl. Pro fanouška seriálu je to naprostá povinnost. Pro nezasvědceného hodně zajímavá podívaná. BSG si žije svím vlastním světem a já jsem rád, že do něho mohu patřit a že mu rozumím./// Celkem 87%/// ()

Galerie (187)

Zajímavosti (1)

  • Mary McDonnell (Laura Roslin) obsadila roku 2012 poslední místo v anketě „The Hollywood Reporter“ o nejlepší náhradu reálného presidenta filmovým. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama