Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Členové jednotky G-Force Darwin, Blaster a Juarez pracují jako agenti FBI na speciálním, tajném oddělení. Při riskantní operaci proniknou do domu bývalého obchodníka se zbraněmi a v jeho počítači objeví plán na zničení celého světa. Nepodaří se jim však získat potřebné důkazy a jejich oddělení je oficiálně rozpuštěno. Všichni tři se však rozhodnou, že ve své misi budou pokračovat a pokusí se zabránit zkáze lidstva. Úkol o to obtížnější, protože agenti jsou morčata. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (310)

F.man 

všechny recenze uživatele

Mluvící křečci zachraňují svět. Hmmm. Animáky mám rád, což o to, ale poslední dobou mě to už začíná lehce nudit. Nebo jsem jednoduše namlsán pixarovskou skoro-genialitou? Každopádně mě tenhle "tým trénovaných tajných agentů" moc nezaujal. Naupírám jim snahu, poměrně zdařilou akční stránku či kvalitu animace, ale na více než dvě hvězdy to u mě není. A to i přes to, že postava Tracyho Morgana je s jeho hlasem naprosto skvělá. Jo a jak tady už pár lidí poznamenalo - mnohé sekvence těží z úspěšných blockbusterů let minulých takže o vykrádačky taky není nouze. Tito švábi byli vycvičeni k přenášení mikrokamer do střežených zón. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Hlodavce sú háveď..., väčšinou. V rozprávkach sú ale vždy za hrdinov a v tomto menšom odvare Transformerov sú ich schopnosti nadpozemské. Predvídateľnosť deja nevadí, no akčnosť ma prekvapila. Až v záverečných titulkoch pri prečítaní mena J. Bruckheimer mi došlo, prečo boli akčné scény o triedu lepšie, ako v iných podobných filmoch. Ako rodinný film, hlavne pre deti iste uspokojí. Hlodavce zachránia svet, dostanú medaile za chrabrosť( kurva, vždy som takú chcel dostať) a nechýba tradičný tanec na záver. A krt "škuľko?" Ten nie je až taký škuľavý, ako by sa mohlo zdať...60%. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

Blu-ray/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 9/10 Efekty 8/10/// +hudba, akce, animace, zábava, originální dabing -krátké, možná by tomu slušelo ještě víc akce a méně vykecávání/// Ty jo, kdybych věděl, že to je až taková jízda, tak bych nad návštěvou kina neváhal. Vlastně jsem to jen nějak nestihl. G-Force se sice na první pohled tváří, že je pro děcka, ale není tomu úplně tak. I starší divák se příjemně pobaví. Líbilo se mi jak spolu tahle parta "křečků" vychází a rovněž jak je skvěle sehraná. Kdysi jsme měli několik morčat, ale nějak postupně mizela a zase se vracela zpátky. Jsem si myslel, že je děda přemisťuje, ale kdo ví jestli to náhodou nebylo s nimi jinak .-) Jo a jsem zvědav koho filmaři vycvičí příště. Napadá vás co tu ještě nebylo? PS: Příště to jen udělejte trošku delší, dejte tam víc akce a víc vtipu a bude to za plný počet. I takhle je to ale slušná podívaná a ten záporák na konci, to jsem fakt nečekal./// Celkem 80%/// ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, jakou cílovku měli bobkonauti zasáhnout. Já měl morčata mnoho let, takže vím už dávno, že je nejde házet do stejného pytle třeba s tupany, jakými jsou křečci. Ale že by měla schopnosti agentů FBI? To asi ne... i když k měšťákům by se nejspíš dostala...kdyby zvládla deset kliků. Na G-FORCE jsem natrefil náhodou, v rámci reklamního přeblikávání. Chvíli jsem na to zíral a nějak jsem zapoměl dál přepínat. Mozková kapacita se automaticky přizpůsobila dění v TV, tzn. klesla na pohodových 25%, což už ale nestačilo na povely pro ruku držící ovladač, takže jsem to dokoukal...byť s tupým výrazem v obličeji. Bylo to blboučké přesně tak, jak by soudný člověk předpokládal po přečtení obsahu. Takže se žádná mistifikace nekonala a proto není na místě se hněvat. Pokud bylo cíleno hlavně na děti, tak je G-FORCE zbytečně předimenzované. Zpracování je pěkné a děj je standardně hollywoodsky debilní, takže morčáci nepřekvapí a asi ani neotráví. Čestnou výjímku tvoří velmi špatný hudební podmaz. Po technické stránce, hlavně pak načasováním, ale i výběrem písniček...tragédie. PS: N. Cage nejspíš ve své nejlepší roli :o)...i když já to neocenil...byl předabovaný ()

m@rz 

všechny recenze uživatele

Dětská komedie. Spíše pohádka. Typický Disney. Nepřátelé jsou zlořádi, kteří i tak vypadají. Hlavní hrdinové jsou zase roztomilá zvářátka a jejich lidští kamarádi mají přívětivé povahy. Happy end je pak jasná rutina. Občas mi to připomínalo Alvin a Chipmunkové a taky Transformery (to hlavně teda ten konec). Ale grafikům a animátorům všechna čest. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (10)

  • Zach Galfianakis musel pro roli Bena přibrat několik kilo. Původně se uvažovalo o tom, že by maskéři herce "přifoukli", ovšem mnohem snazší bylo, aby herec jedl celé dny jen jídlo s cukrem apod. (fiLLthe3DD)
  • Pro záznam skutečného světa ze zvířecí perspektivy byla použita takzvaná „cvrlikací kamera“, pojmenovaná podle zvuku, který vydává. Tato kamera je schopná natáčet své okolí v úhlu tři sta šedesát stupňů. (Olík)
  • Krtko spomínal, že ak do Googlu zadáme slovo krt alebo krtko (v angličtine: talpa a mole), nájde nám 3 milióny stránok. V skutočnosti nám však nájde vyše 7 miliónov odkazov o krtkoch a krtoch.... (BoncheR)

Související novinky

Cage ryje na zahradě

Cage ryje na zahradě

25.11.2007

A proč ne? Plížení podzemními chodbami má přece natrénováno z Lovců pokladů a určitě se mu nevyhne ani v blížícím se pokračování. Jenomže ve akční komedii G-Force, která Nica opět dá dohromady s jeho… (více)

Reklama

Reklama