Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Členové jednotky G-Force Darwin, Blaster a Juarez pracují jako agenti FBI na speciálním, tajném oddělení. Při riskantní operaci proniknou do domu bývalého obchodníka se zbraněmi a v jeho počítači objeví plán na zničení celého světa. Nepodaří se jim však získat potřebné důkazy a jejich oddělení je oficiálně rozpuštěno. Všichni tři se však rozhodnou, že ve své misi budou pokračovat a pokusí se zabránit zkáze lidstva. Úkol o to obtížnější, protože agenti jsou morčata. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (310)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Tady se nám někdo naštval, že pro něj Míša Bay nedělal Transformery ;-). Bruckheimer zkrátka ví co dneska táhne a tak to všechno narval právě do G-FORCE. Pořád se něco děje, hláškuje se, střílí se, honí se a v centru toho všeho je parta morčat/křečků nebo co to bylo. Hodně silné 3 a pro menší děcka určitě film roku. Yipikayey, kávovare! ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Když se v celém filmu stará o humor pouze křeček který se bojí toho že má příbuzné s fretkou je asi něco špatně. K soundtracku songy jsou absolutně zbytečné a nepasují tam což by tak nevadilo ale když už tam jsou proč tam jsou několik sekund asi režisér neměl peníze na to je tam pustit celé ubohost. ()

Reklama

gogos 

všechny recenze uživatele

Výborná animace, skvělá akce, povedený soundtrack... To jsou hlavní klady. Kvalitu filmu však snižuje poměrně slabší scénář a snímek také postrádá více humoru. Občas se sice zasmějete, ale víc coolových vtipů by neškodilo. Vcelku se jedná o vtipnou a svižnou akční podívanou pro menší, která však ničím výrazně neuchvátí... ()

Psema 

všechny recenze uživatele

G.I.Joe pro nejmenší... aneb lehkotonážní příběh o tom, jak strejda Jerry vykradl všechny blockbustery současnosti, přidal trochu z vlastní sbírky (Agent Darwin aka Connery ze Skály!) a dohlédl na to, aby debutující Hoyt Yeatman nasadil smrtelné tempo, v němž není přes vzduchem poletující morčata, hláškující křečky, špiónský hmyz a Zacha Galifianakise čas na vteřinu nudy. Do příchodu Avatara nejlepší 3D, co jsem viděl, a honička v koulích nezapomenutelná. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Jen průměrně akční, příliš roztahané, 3D prakticky nevyužité a v případě, že si zajdete na dabing, tak také v naprosté většině jen odreciotavané, bez většího zápalu (s výjimkou Ivana Trojana). Jako nesporné plus shledávám v podstatě jen solidní automobilovou honičku, slušné triky a zajímavou finální pointu. Jinak ale nevidím jediný důvod, proč za tenhle Bruckheimerův produkt vyhazovat jakýkoliv větší obnos peněz... ()

Galerie (81)

Zajímavosti (10)

  • Jedná se o poslední film Justina Mentella, který roku 2010 zemřel během autonehody. (R´Hell)
  • Hot Yetman chtěl původně natočit film, který by posouval hranice vizuálních efektů, pak ale jeho pětiletý syn přinesl domů ze školy morče a začal vyprávět o tom, jak by morčata vypadala jako vojáci, kdyby nosila uniformy a malé přilby. Odtud již nebylo daleko k hlodavčím tajným agentům. (Olík)
  • Zach Galfianakis musel pro roli Bena přibrat několik kilo. Původně se uvažovalo o tom, že by maskéři herce "přifoukli", ovšem mnohem snazší bylo, aby herec jedl celé dny jen jídlo s cukrem apod. (fiLLthe3DD)

Související novinky

Cage ryje na zahradě

Cage ryje na zahradě

25.11.2007

A proč ne? Plížení podzemními chodbami má přece natrénováno z Lovců pokladů a určitě se mu nevyhne ani v blížícím se pokračování. Jenomže ve akční komedii G-Force, která Nica opět dá dohromady s jeho… (více)

Reklama

Reklama