Reklama

Reklama

Monty Python v Hollywoodu

(divadelní záznam)
  • Velká Británie Monty Python Live at the Hollywood Bowl
Trailer

Obsahy(1)

Legendárna skupinka britských komikov, vystupujúcich pod názvom Monty Python predstavuje kombináciu klasických skečov a nového materiálu naživo v Hollywoode. V tejto kolekcii sú zahrnutí spievajúci filozofovia, drevorubači, pápež a mnoho iných. (genetique)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Opět skvělé, vynikající, ale zase ne nejlepší. Ono je tam hodně vtipných scén a ten humor se mi fakt líbí, ale prostě ne vždy se zadařilo a zpěv mě totálně nebavil, takže jsem ho přeskočil vždycky, tím mi vzniklo tak 50 minut čistého času, což není zase tak moc. Ale jako pokud se člověk chce zasmát, tak je to dobrá volba. ()

mi-ib 

všechny recenze uživatele

"Já jsem ráno musel vstávat už v deset hodin v noci, půl hodiny před tím, než jsem šel spát, jedl jen kousek studeného utrejchu, pracoval ve fabrice devětadvacet hodin denně a šéfovi platil za to, že jsem vůbec mohl chodit do práce, a když jsem přišel domů, tak nás otec vždycky zabil, tančil na našich hrobech a zpíval Alelujá!" Skeče tady získávají další rozměr. Jsou obohaceny o bezprostřední a autentickou reakci publika a Monty Pythonovci se neomezují jen na jeviště, ale kolikrát zamíří do diváků, aby je ještě více zapojili do svého učinkovéní. Snůžka skečů velmi rychle jdoucích za sebou mě připoměla divadlo Sklep. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Kultovní scénky - některé lepší (Michelangelova Poslední večeře, švihlá chůze, složení bonboniéry, boháči předhánějící se ve své chudobě v mládí, pře na objednávku, církevní policie), některé nic moc (zápas sám se sebou, televizní znalostní soutěž se stoupenci komunismu/socialismu, soudci transvestiti, albatros!, "know what I mean know what I mean"-skeč) a některé docela trapné (ukecaná dovolená v Indii, formy vtipů rozdělené do kategorií). Dále mě nebavily ty mezizpěvy, hrané scénky (kromě Karkulky) a animované, ostatně stejně jak v sérii, taky nic moc. Jinak je to ale paráda a typickej Monty Python. Musím doporučit!!! ()

Mairiel 

všechny recenze uživatele

Trochu zklamání, i když rozhodně ne z Monty Pathonů samotných! Jenom ten zážiten nemůže být takový, když poblikum zuřivě hvízdá a křičí ještě před začátkem skeče a navíc hercům málem napovídá text. To, že všichni diváci znají Létající cirkus nazpamět jim jde samozřejmě k dobru, ale požitek z vystoupení to poněkud kazí. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Tak jako je Létající cirkus stvořený pro televizi, je Live at the Hollywood Bowl nejlepší naživo, proto nemůže nikdy na obrazovce vyniknout více než Pythonovic jiné eskapády. Pokud ale více jak hodinu sledujete ty nejlepší scénky s občas přidanou písničkou a ještě se do toho pánové nebojí vyjít směrem do publika, tak to nemůže dopadnout jinak než geniálně. ()

Zajímavosti (2)

  • Film bol natáčaný prvými analógovými High Definition videokamerami Bosch Fernseh KCK-40 s modifikovanou šírkou pásma z 5,5 MHz na 10 MHz a s rýchlosťou 24 políčok za sekundu, hotové video bolo potom prepálené na 35mm film. (BlueNeon81)

Reklama

Reklama