foto

Neil Innes

  • nar. 9.12.1944 (71 let)
    Danbury, Essex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

1989 Erik Viking
1988 East of the Moon (TV seriál)
1982 Jane (TV seriál)
Monty Python v Hollywoodu (divadelní záznam)
1979 Innes Book of Records, The (TV seriál)
1978 The Rutles (TV film)
1976 Out of the Trees (TV film)
1975 Monty Python a Svatý Grál
Rutland Weekend Television (TV seriál)
1969 Monty Pythonův létající cirkus (TV seriál)

Dokumentární

2008 The Seventh Python

Herecká filmografie

2010 Monty Python: Copak je to za Mesiáše... (divadelní záznam)
1989 Erik Viking
1986 The Raggy Dolls (TV seriál)
1982 Misionář
Monty Python v Hollywoodu (divadelní záznam)
1981 Frankie Howerd Strikes Again (TV seriál)
1979 Innes Book of Records, The (TV seriál)
Život Briana
1978 The Rutles (TV film)
1977 Žvahlav
1976 Monty Python Meets Beyond the Fringe (divadelní záznam)
1975 Monty Python a Svatý Grál
Rutland Weekend Television (TV seriál)
1969 Monty Pythonův létající cirkus (TV seriál)
1967 Do Not Adjust Your Set (TV seriál)
Magical Mystery Tour (TV film)

Dokumentární

2009 Monty Python - málem pravda (TV seriál)
2008 The Seventh Python
2007 Comedy Map of Britain, The (TV seriál)
Movie Connections (TV seriál)
2006 50 Greatest Comedy Films, The (TV film)
2005 The Roots of Monty Python (TV film)
2003 Concert for George (koncert)
1967 Omnibus (TV seriál)

TV pořady

2002 Rutles 2: Can't Buy Me Lunch, The (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)
1982 Countdown (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1965 Beat-Club (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)

Scenáristická filmografie

1988 East of the Moon (TV seriál)
1986 The Raggy Dolls (TV seriál)
1979 Innes Book of Records, The (TV seriál)
1976 Monty Python Meets Beyond the Fringe (divadelní záznam)
1969 Monty Pythonův létající cirkus (TV seriál)

Režijní filmografie

1988 East of the Moon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace