Reklama

Reklama

Jeniffer Marshová (Diane Lane) je svobodná matka ale především agentka FBI, která společně se svým kolegou Griffinem Dowdem (Colin Hanks) pátrá ve dne v noci po lidech porušujících zákony prostřednictvím internetu. Jednoho dne dostanou tip na bizarní stránky, na kterých jejich autor zabíjí nejenom zvířata ale také lidi a to v přímé závislosti na jejich návštěvnosti. Úporná snaha okamžitě vypátrat provozovatele se však mění v beznadějné zjištění, že jejich umístění je prakticky nevysledovatelné… Už vůbec však nemají tušení, že hlavním předmětem zájmu „majitele stárnek“ se stávají právě oni sami… Poté, co se do rukou brutálního vraha dostává také agent Dowd je Marshová nucena spojit síly s místním policejním detektivem (Billy Burke) a najít vraha dříve, než její kolega ve vražedné hře podlehne. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (272)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Skratkovitý a šablónovitý triler, ktorý sa snaží scenáristické prázdno a logické lapsusy zaplátať hi-tech finesami a skrytým moralistickým posolstvom o skazenosti ľudstva a zverstvách na internete. Nemôžem si pomôcť,ale Diane Lane mi príde vrcholne nesympatická a ako herečka detto. Hoblit je síce zručný remeselník, to dokázal aj tentokrát, ale vyškriabať tento film z levelu priemeru až podpriemeru sa mu nepodarilo..aspoň nie pre mňa:) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Hodně, hodně průměrnej thriller na už stokrát omletý téma vyšinutýho zabijáka co vraždí pomocí návštěvnosti stránek a pouští to on-line na internetu, krom toho většina hlavnějších postav je nevýrazná a tak když to nějaká koupí, tak je to člověku vlastně totálně fuk a aby toho ještě nebylo málo, tak hlavní záporák je děsnej geniální čůráček a celková pointa víc něž úsměvná. 2,5* ()

Reklama

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Čtyři hvězdy za koukatelnost, jinak nic zvláštního pod sluncem, podobných filmů jsou tisíce, zas tak často na ně nekoukám, tak sem dokázal u tohoto neusínat. Ale jinak spíš takový kýč trochu. Základní nápad zajímavý, ale čím víc se film rozjíždí, tím je to béčkovitější - však víte, jak to dopadá, když na skoro všechno musí přijít hlavní hrdina, když se všechno týká hlavního hrdiny, a když i finále musí úspěšně zvládnout hlavní hrdina. Fuj. :-) ()

JJ.Gibson odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel jednou večer jsem neměl co dělat a kamarádi zahlásili, pojď do kina na Smrt on-line. Říkám si proč ne a tam byla ta chyba, absolutně nic jsem o filmu nevěděl. Celých 100 zpropadeným minut jsem ten film nesnášel. Bylo to otravné, nezábavné a smrti se mi nelíbily!!!!! Neměl jsem rád hlavní hrdinku ani hlavního záporáka, ten se mi vážně hnusil. Také mi nevyhoval styl jakým to bylo natočeno. Prostě všechno špatně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Mě osobně přišla zápletka zajímavá - smrt jen na základě počtu lidí shlížejících vaši popravu na internetu - leccos to vypovídá o stavu naší společnosti lačnící po šokující podívané. Film samotný je zpracovaný velmi pěkně, má napětí a závěr je taky jeden z lepších. Diane Lane zvládá svou roli celkem obstojně. Inspirace sérií Saw je zřejmá, ale přeci jen se to v dost věcech liší, takže to pominu. Záběry poprav jsou udělané pěkně, jsem rád že zde byly nějaké ty hnusárny a zvrácená část mého já byla uspokojena. /shlédnuto na DVD: 85% a 4*/ ()

Galerie (41)

Zajímavosti (12)

  • FBI nemá okamžitý přístup do databáze vlastníků střelných zbraní. Agentka Marshová (Diane Lane) by musela porušit zákon, aby se k takové informaci dostala. (Dr Lizal)
  • Když je auto agentky Marshové (Diane Lane) na mostě bez elektřiny, je nucena rozbít okno, aby se dostala ven. Ve skutečnosti však všechny vozy bez elektřiny mohou být odemknuty zevnitř. (Dr Lizal)
  • V čase 52:15, když si Griffin (Colin Hanks) prohlíží fotografické záznamy z kamer, si můžeme všimnout na monitoru vlaku Českých drah. Zajímavý je text dole: „Trasa směr Prdelovice.“ Jedná se zřejmě o nějaký vtípek či skrytý odkaz od nějakého českého CG supervisora. (Leopard105)

Reklama

Reklama