Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Spolek Beta

  • Česko Prci, prci, prcičky: Akce století (více)
Trailer

Erik Stifler se chystá na vysokou. Tracy se s ním rozešla a on společně s kamarády odjíždí na Michiganskou univerzitu. Tam studuje jeho bratranec Dwight, který vede tradiční spolek Beta. Zve ho i s kamarády, aby přišli na seznamovací mejdan. Tam jsou svědky výhry Dwighta v soutěži spiťarů a příchodu nádherných děvčat, které však brzy odcházejí, když je odláká spolek Šprtů. Ti jsou velkými konkurenty Bety, protože mají stipendia a mnoho a mnoho peněz. A to dívkám imponuje. Také je Dwight seznámí s podmínkami, za kterých budou moci být přijati do spolku Beta. Je to 50 úkolů, které musí provést. Chlapci v rekordně krátké době mají splněno, a to včetně posledního úkolu, ukrást něco z domu Šprtů. Když jsou pasováni na právoplatné členy spolku Beta, objevuje se šéf šprtů a vyzývá Dwighta na souboj v Řecké olympiádě. To je soutěž, která byla před lety univerzitou zakázána, protože obsahovala sexuální soutěže. Dwight výzvu přijímá, i když vítěz bude brát všechno - včetně domu poraženého. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (338)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

A Beta House opět pokračuje v sestupné tendenci. Tentokrát míra nechutností přerostla únosnou mez. Tento díl byl vážně místy dost nechutný a tak celkově o ničem. Pár vtípku sice bylo vydařených, Eugene Levy byl jako vždy dokonalej, ale jinak jde o hodně podprůměrnou komedii. Meghan Heffern je ale kočka, to se musí nechat. Nicméně, pokud je ve Státech opravdu takovéhle školství, tak balim kufry. Slabší 2*. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jedná se tak o klasické gagy, které jsou na sebe vršené, a čím víc se u nich chlastá a řve, tím lépe. Jediné, v čem snímek vyniká, to je počet obnažených ňader a jejich různých tvarů. Chlap si to užije. A to je vše. Nápaditost nulová, hraje se na debilitu. Ale od "American Pie Presents" nemůžete čekat nic jiného. Vezou se na úspěšné značce a míří rovnou na video. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/07/prci-prci-prcicky-spolek-beta-2007-40.html ()

Reklama

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Na když budu hodnotit podle ,,nové trilogie,, prci, prci, prcičky direct to video, tak na tom bude Spolek beta ještě dobře, nenudil jsem se, zasmál sem se, sem tam sem ale jen kroužil hlavou nad některými vtípky. Taky blicí souboj mohli vynechat, opravdu velké množství tělních tekutin uvidíte za 89minut. Nejslabší článek partičky je podle mě Stiflerův bratranec Eric, jinak obsazení vesměs dobré, o pěkné holky není nouze. 6+/10* ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Soft porno (to myslím úplne vážne), tváriace sa ako pokračovanie slávnej teenagerskej komédie. Prvé kozy a oholená šuška sa na vás vyvalia už asi v tretej minúte filmu a potom už je to len "o tom jednom". Áno, asi trikrát som sa zasmial (ruská ruleta z Lovca jeleňov tu má mimoriadne humusácku modifikáciu), inak zúfalstvo. Ale ako tu už bolo viackrát spomenuté - ako film k hromade chľastu s kamošmi je to ideálne. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

spoiler alert: konání potřeby do nádržky na splachování, zvracení pod tlakem několika atmosfér, řecká ruleta s koňským semenem... no, už jsem viděl japnější podívanou... ale kam nemůže scénář, nastrčí ženskou... takže se je celou dobu celkem na co koukat... ;-) 30% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Po závěrečných titulcích čeká na diváka bonusová scéna. (Skarface)
  • Producenti museli herce vyškolit v rozepínání podprsenky jednou rukou, aby to byli schopni předvést při soutěži spolku Beta. (HappySmile)
  • V originálnom znení je jedno z dievčat pomenované Julie (Michelle Suppa), no o niekoľko scén neskôr ju volajú Brandy. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama