Reklama

Reklama

Když se Shelley ocitne bez přístřeší, najde domov u dívčího spolku Zeta Alpha Zeta, jehož členky se rozhodně nezajímají o to, o co ona. A s tím je třeba něco udělat, i když je to nakonec právě Shelley, kdo pochopí, že individualita je důležitější než krásná tvář.  Když hrdinka romantické komedie Shelley (Anna Faris) skončí na dlažbě a nemá se kam vrtnout, náhodou potká partu dívek z místní vysoké školy, které si říkají Zeta Alpha Zeta a jsou jejím naprostým opakem. Poskytnou jí sice vytoužený domov, ale vůbec se nestarají o kosmetické novinky ani módní výstřelky a inteligence je zajímá víc než půvabná tvářička. A tak si Shelley řekne, že s tím něco musí udělat. Jenže když své nové kamarádky zasvěcuje do světa šminek, zjistí jednu důležitou věc - že být pěkná opravdu není v životě to nejdůležitější. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (268)

freddy 

všechny recenze uživatele

Docela pohodová komedie, která nevyniká přílišnou originalitou, ale na druhou stranu absolutně nenudí a docela pobaví. Já jsem divák, který rozhodně nepohrdne filmovými variacemi na téma studium na vysoké škole a studentské spolky, takže na komedii jsem koukl se zájmem a velice rád konstatuji, že jsem nebyl vůbec zklamán. Hlavní hrdinka byla tak hloupá a naivní, až byla docela dost vtipná, a když se ke konci filmu role otáčí a inteligentní holky ze spolku Zeta, které byly proměněny v krásky bez mozku učí hlavní hrdinku být inteligentní, tak jsem už jen zíral, co že to vlastně vidím před sebou. Těžko se dá do tohoto tématu a tohoto žánru přinést něco nového, a tak musím kladně hodnotit i jakékoliv pokusy o originalitu, které jsem zde rozhodně pozoroval. A že si zde zahrál zakladatel Playboye Hugh Hefner, to mě naprosto dorazilo. Ne, tahle komedie rozhodně není špatná a čas s ní velice příjemně uplynul, ovšem mé nadšení trochu zkazil ten závěr, který byl až příliš okatý. Stejně tak mi vadil i fakt, že jsem dokázal předvídat, co bude následovat, což nemám u filmů rád, když tohle umím odhadnout. Takže když se podívám na film jako celek, tak vidím jako ideální hodnocení tři hvězdy, které taky tomuto filmu nakonec uděluji. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Domácí mazlíček mě velice překvapil. Čekal jsem vyloženě trapárnu zaměřenou na infantilní humor, ale ve výsledku se jedná o střídmou a místy velice vtipnou komedii (asi ve dvou případech jsem vybuchl smíchy). Anna Faris je přirozená a komediální styl jí velmi sedí a ostatní dívčí osazenstvo, i když pár výjimek se tu najde, také není špatné. Prostě příjemná a neurážející komedie. ()

Reklama

necisty 

všechny recenze uživatele

Děj? Totální sr*čka! To ale snad každý věděl už když viděl přebal DVD, proto tomu zkusme dát šanci... ale bohužel, ve filmu se ze škaredých holek nestanou pěkné, ale z pěkných holek udělají v první části škaredé, nejenom, že to takhle nefunguje, ale taky jsme na to viděli už tolik variací, že to prostě nebaví! Jediné co by šlo považovat za 'zajímavý' výkon je ta holka z venkova, co chce na h*jzl položit bobek. Nádherná Anna Faris není tak hloupá a bohužel v tomto případě tu tupou blondýnu až příliš přehrává a já jí tu postavu prostě nevěřím! Je to trapárna nad trapárny, ale na ty sexy zadečky se moc hezky dívá a já dnes potřeboval odreagovačku, plus nějaký ten bodík za Hefnera a za tu žvýkačku:D. ... Musíme uspořádat Aztéckou párty. Vždycky jsme ji chtěli udělat u nás v sídle, ale nesehnali jsme pannu na obětování. ... Možná tenhle rok obě přijdeme o panenství. ... Enšpígl: Voe, kde pořádáš svou soukromou show? Myslím talkshow... přišel bych:D. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Koukat na tento snímek jako na další tuctovou USA romantickou komedii by jistě při prvním pohledu nebylo od věci a mnoho lidí by to proto určitě hned zavrhli... Tento film mi byl doporučen mou přítelkyní a jelikož znám její vkus na podobné filmy, tak jsem tušil, že nepůjde o typickou blbost... A také nešlo... Až tak úplně... Nemohu říct, že je to super film, nemohu také říct, že to není "lehce přiblblý" film... Mohu ale říct, že není tak "přiblblý" jako tucet podobných... Pokud se u komedie směji skoro pořád a zastavuji film, abych vydýchal určtitou scénu (ne proto, že by byla blbá, ale je tak ujetá, že to musím ztrávit), tak se pro mne nejedná o špatný film, i když má třeba malinko tuctový děj... Bylo to pro mne příjemné odreagování, zasmál jsem se a i fandil, aby to dobře dopadlo... Na plný počet to není, ale 4 si to u mne, s malinko odřenýma ušima, zaslouží... ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Videl ste niekto blbí a blbší? nie vážne sa pýtam. Videli? A mali umelé prsia a bohovké nohy a priblblý americký akcent. Hej? no tak ste videli toto. Presne to isté s tým že je to až príliš samoúčelné a to vo všetkých scénach. Ťažko sa stotožniť s niečím čo tak dôverne poznáte. Wolf rutinne natočil film do ktorého nevzniesol ani kúsok originality aj keď možno zadok anny faris je dostatočne originálny. No dobre tak teda je hej ale to na veci nemení nič že dopozerať toto si vyžaduje naozaj veľkú dávku sebazaprenia, zmierenia sa s tým že skrátka nie ste intelektuál no a samozrejme 100% a ešte k tomu nadržaný heterosexuál. inak budete kričať. Ani jeden podarený vtip, ani jedna pamätná scéna. Skrátka americká zábava o tupých spolkoch a o časopise menom playboy. Nemá zmysel sa tu viacej rozpisovať. Ale určite sa pýtate prečo 2*? no tak ja som 100% nadržaný heterosexuál. god bless you america ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Shelley (Anna Faris) vystrieda za film viac ako 70 kostýmov. (dwdb)
  • Některé scény byly natáčeny přímo v sídle Playboye v Los Angeles. (ImNotThere)
  • Farisová se na podzim roku 2008 skutečně objevila na obálce Playboye. (ImNotThere)

Reklama

Reklama