Reklama

Reklama

Když se Shelley ocitne bez přístřeší, najde domov u dívčího spolku Zeta Alpha Zeta, jehož členky se rozhodně nezajímají o to, o co ona. A s tím je třeba něco udělat, i když je to nakonec právě Shelley, kdo pochopí, že individualita je důležitější než krásná tvář.  Když hrdinka romantické komedie Shelley (Anna Faris) skončí na dlažbě a nemá se kam vrtnout, náhodou potká partu dívek z místní vysoké školy, které si říkají Zeta Alpha Zeta a jsou jejím naprostým opakem. Poskytnou jí sice vytoužený domov, ale vůbec se nestarají o kosmetické novinky ani módní výstřelky a inteligence je zajímá víc než půvabná tvářička. A tak si Shelley řekne, že s tím něco musí udělat. Jenže když své nové kamarádky zasvěcuje do světa šminek, zjistí jednu důležitou věc - že být pěkná opravdu není v životě to nejdůležitější. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (268)

kingik 

všechny recenze uživatele

Perfektně jsem se pobavil u této sexy komedie, která je zcela prostá oplzlých vulgarismů, ačkoliv pochází z produkční dílny Adama Sandlera. Anna Faris hraje dokonalou, dobrosrdečnou a lehce " vymaštěnou barbie" blondýnu, pro kterou je dokonalý vzhled nejdůležitější věcí na světě, alespoň do chvíle, kdy shodou okolností po odchodu z vily Playboye se dostane na upadající dívčí kolej sdružující spolek Zeta, jehož sedm nevzhledných členek trpí nedostatkem sebevědomí a o svůj vzhled vůbec nepečují. A tak milou Shelley alias Annu Faris čeká, v rámci záchrany spolku, nemožný úkol. Musí z těchto ošklivek udělat neodolatelné krásky, sehnat povinně ještě dalších 23 dívek, aby kolej nezavřeli a vyřešit si i problémy s láskou. Faris zde téměř v každé scéně má na sobě nějaké sexy "hadry" a pozadu nezůstává ani sedmička ošklivek, z kterých se v polovině vyloupnou "hezule", jako třeba Emma Stone, Kat Dennings, Katharine McPhee nebo dcera Bruce Willise, Rumer Willis. Záporné role si střihli Monet Mazur a Sarah Wrigt a trochu rušivě zde působila účast Colina Hankse coby nového nápadníka. To už se tak prostě stane, že mně tahle komedie nevysvětlitelně sedla a po celou dobu jsem se nad její upřímnou naivitou protkanou parodickými prvky (slavná scéna s Marylin Monroe nebo Forrest Gump byly opravdu dobré) příjemně bavil, a i když moralizování typu že "vzhled není tak důležitý jako to, co máte uvnitř" se přece jen nevyhnula, tak jsem byl překvapen i tím, že sexy komedie neznamená vždy hrubozrnná komedie. 90% ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Tento film nemá cenu extra rozebírat a hodnotit. Zkrátka holčičí komedie, kde je ovšem stupidní humor vyhnán do takových výšin, až mě mrazilo :) (samozřejmě studem). Ale to bude nejspíš tím, že jsem chlap a tohle mě opravdu moc neoslovuje. Anna Faris beze sporu pěkný objekt - hezky se na ní kouká, je roztomilá, sexy postava. Ovšem tohle člověka po pár minutách omrzí a se 3 přestávkama jsem ten film nakonec dokoukal. No ale řeknu vám...byla to ale zhovadilost :D Přesto chápu, že někteří si našli ve filmu to svoje, ovšem já ne. 90% romantických komedií, co kdy byly natočeny, jsou lepší než tato. Takže asi tak. Hodnocení ? No tak ať nežeru...25%, ale 2 hvězdičky fakt nedám! :-) ()

Reklama

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Jsem trochu na rozpacích.. Film asi nikoho neurazí, ale občas je to trochu protivné. Řekla bych, že podstatou všeho je, že máme hledat hloubku. Ne všechno je takové, jak se na první pohled zdá. Je to velká myšlenka, kterou každý zná, ale už ne každý poslouchá. Jen je, řekla bych, podaná v tomto případě poněkud nešťastným způsobem. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

2,5* Scenár i celý príbeh je síce ošúchanejší ako skejtborďákove trenírky, morálne ponaučenia recyklovanejšie ako najlacnejší toaleťák a vážne myslené to bolo asi len pre najmladšiu kategóriu tínedžeriek... ale čo už. Kočky sú sexi a sympaťáčky, Anna Faris je tak sladko hlúpučká, záporáčky sú tak hnusne slizké, no a Hef... je proste Hef :-))) Ale keby ste chceli vidieť praotca všetkých týchto "campusových, sorority, fraternity, grécko-abecedných" komédií, pozrite si Animal House - tu niekde nájdete tie najlepšie korene študentských i nechutných komédií. Tie dnešné sú len vyblednuté tiene Študentského zverinca (a často obyčajné pajcovačky - viď motívy outsiderov i hroziacej straty sesterského domu). Inými slovami: "Bluto rules!" ;-) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Na to, že nemám zrovna v lásce Annu Faris, jsem si tuhle komedii docela užil. Teda aspoň tu první půlku, kde bylo docela dost hlášek a chvilkama jsem se fakt dost smál. Bohužel postupem časem humoru ubývá a hraje se spíše na ty moralitky atd. A to už není taková sranda. Anna Faris tady ale docela ujde a hrát blbou, naivní blondýnu ji nedělá problém. Se zbytkem je to ale horší. Emma Stone ze Superbad je tady příšerně otravná, Colin Hanks je vypadá jako když si spletl film a Kat Dennings tady není tak okouzlující jako v Nick and Norah. Celkové je to ale docela příjemná jednohubka. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu se objeví kromě Hugha Hefnera i jeho tři nádherné blonďaté přítelkyně Holly Madison, Bridget Marquardt a Kendra Wilkinson, které můžeme znát ze série "The Girls Next Door". (masw)
  • Farisová se na podzim roku 2008 skutečně objevila na obálce Playboye. (ImNotThere)

Reklama

Reklama