Reklama

Reklama

I Love You Phillip Morris

  • USA I Love You Phillip Morris (více)
Trailer 1

VOD (1)

Steven Russel (Jim Carrey), šťastně ženatý muž, se dostane do problémů a odpykává si trest ve vězení. Zde se setká s Phillipem Morrisem (Ewan McGregor), do kterého se bezhlavě zamiluje... Inspirováno skutečnou událostí. Skutečný Steven Jay Russel se proslavil mnoha bizarními útěky z vězení, které realizoval vždy v pátek 13. Vydával se za soudce, lékaře, údržbáře. Při jednom útěku přepadl banku, když ho zatkli, předstíral infarkt a v nemocnici tvrdil, že má AIDS. Další útěk se mu zdařil, když si přebarvil vězeňský mundúr na zeleno a vydával se za bachaře. Poslední útěk se mu povedl v roce 1998 a po něm následoval trest 144 let za mřížemi. Bylo mu naměřeno IQ 169. (Bioscop)

(více)

Diskuze

feErda

feErda (hodnocení, recenze)

Komenty o hovně, ale umění přechcat všechny neumí nikdo.. To, že jde o buzny mě tak nefascinuje jako ta inteligence a nejít ve vodítkách zaběhnutého systému ;)

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Jim carrey nie je gay ..... nudna konina o hovne ..... koment a hodnotenie co najblizsie 

Jaroslaf

Jaroslaf (hodnocení, recenze)

Chtělo by to tu profesionální názor homosexuála co si myslí o Carreyho teploušství. Kéž by nám to mohl takový Tom Riddle osvětlit :)

DamonS

DamonS (hodnocení, recenze)

Nudný film bez děje... Jim Carrey se nehodí na roli gaye, nechápu jak tahle blbost může mít tolik procent...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

zupanic

zupanic (hodnocení, recenze)

Nechapem co ludia furt maju s tym, ze Jim prevalcoval Ewana...alebo tak nejak to tu bolo:D Jim bol hlavna postava, bol tak napisany, mal najviac priestoru a Ewan bol taky aky mal byt..bol vedlajsi a asi chceli aby bol taky aky bol v tom filme.

hororwatch

hororwatch (hodnocení, recenze)

4*... tu jednu odebírám za to, že skoro na první půlku se nedalo koukat na ty jejich dobře sehraný bukvy.... ale pak to dostalo rychlej šmrnc zábavnosti...

sankacoffee

sankacoffee (hodnocení, recenze)

Musím přiznat, že může existovat i jedna šílená alternativní realita, ve které se mi tenhle film líbí.

MMR

MMR (hodnocení, recenze)

Filmy s Jimem zbožňuju, ale tenhle mě vůbec nechytnul….

enemy of god

enemy of god (hodnocení, recenze)

Zajímaly by mě záběry z natáčení,jak Carrey s Gregorem točili ty homo-scény...:-)jinak se mi líbil Carrey jako ten podvodník a útěkář to mu docela sedí

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

To se mi taky už stalo. Nejspíš jednoduše proto, že opravdu někdo tu zajímavost zapsal dřív než ty - ono totiž trvá často několik měsíců, než se zařadí něčí zajímavost.

PierrevanH

PierrevanH (hodnocení, recenze)

to mi ho teda ..., před několika měsícema jsem sem dával jednu zajímavost, která mi nebyla uznána a teď koukám, že tu samou zajímavost dostal někdo jinej, what the ....!

Flipper

Flipper (hodnocení, recenze)

tych 5 ***** mas ako hodnotenie, alebo cenzuru ako (kurva, pitchi,kocogt?)

C.Core

C.Core (hodnocení, recenze)

Čísla 88, 18 a 14 jsou náckovské zraktky. Čísla znázorňují pořadí počátečního písmena v abecedě. Tedy kromě 14, ta značí 14ti slovní větu, kterou si nepamatuju. Myslel jsem , že minimálně ta 88ka je dost známá

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Tak to se divím, že tě zajímá tenhle film. Náckové gaye nesnášej.

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Paulie88: Myslel jsem tím, že zůstává stejný název jako byl v kinech, a v kinech byl český název "I Love You Philip Morris". btw..doufám, že to 88 je rok narození

woody

woody (hodnocení, recenze)

olol, kvuli takovym kriplům, kterym prijde i 50,- dost, zkolaboval náš DVD trh...

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Proč bych měl proboha kupovat předražený DVD na který se jednou kouknu a pak mi někde schnije? :) . To radši chodím do kina...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

No nevím kdes to vzal ale pokud vím tak když v česku vyjde DVD tak z 99% s přeloženým českým názvem a I love You Phillip Morris mi nepříde moc česky :)

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Koukám že každou chvíli je tu DVD, nevíte jaký bude českej název? Nebo snad zůstane tenhle?

apollines

apollines (hodnocení, recenze)

gay gay gay... I přes velkou tendenci homosexuality je to skvělý snímek. Přímo napadá byrokratické řízení státu a tím nám ukazuje, že možné je opravdu vše. Opravdu překvapující byly způsoby útěků z vězení. Klobouk dolů, co všechno se dá vymyslet. 4*

strelenaL

strelenaL (hodnocení, recenze)

To Woighta: Já jsem se taky takhle dlouho nenasmála...normálně mě bolela pusa.

ještěžiju

ještěžiju (hodnocení, recenze)

Nevím jak vy, ale já se smál, JENŽE po shlédnutí jsem si uvědomil, že pokud je toto podle skutečné události, že má reakce je možná nesprávná, spousta scén však byla natočena za účelem pobavení, no a otázka je, co na to 4% menšina ... ovšem když už si toto dovolila natočit puritánská Amerika ( nevím jak moc se na tomto podílela Francie ) .. tak není proč se těm vtípkům nesmát :-) ... holt nemají to hošani lehký ...

Woighta

Woighta (hodnocení, recenze)

Fakt pěkný!!!! U žádnýho filmu mi netekly slzy takovym proudem jako u tohohle :-O

Phoenix999

Phoenix999 (hodnocení, recenze)

Něco úžasného, brilantně natočené, skvěle zahrané, kluci byli jako praví. A neuvěřitelný příběh....tohle se fakt může stát .....v Americe.

Astrebleue

Astrebleue (hodnocení, recenze)

Asi bych na to opravdu měla jít, protože podle novějších příspěvků soudím, že budu mít jako bonus k lístku možnost shlédnout rvačku.:)

Freemantle

Freemantle (hodnocení, recenze)

hrdej brňák: není potřeba, nemám čas na dohadování se o blbostech...

woody: to mě vskutku těší... každá urážka dodává mému egu šmrnc a lesk...

Freemantle

Freemantle (hodnocení, recenze)

hrdej brňák: Teď jsi trefil do černého, zasáhl jsi mě přímo do srdce! Co mám proti Vietnamcům? Že se sem stěhují ve velkém a ve velkém dělají bordel - prostituce, pěstování marihuany, .......... chceš něco víc?

hrdej brňák

hrdej brňák (hodnocení, recenze)

Freemantle: tohle, cos napsal, měla být zase ukázka xenofobní "ultra-blbosti"? Čo máš proti Čongům, Žide Arašide?

Freemantle

Freemantle (hodnocení, recenze)

DJ Obelix : Nesouhlasím. Hodnocení homofobů je v tomto případě stejně absurdní, jako hodnocení těch, kteří film nikdy neviděli, neboť je to ukázka jejich ultra-blbosti - nedokáží zhodnotit film jako celek, ale pouze vyrvat kus toho, že se jedná o film s homosexuální tématikou. Podle mě se v dnešní době jedná o zakomplexované blby, kteří nedokáží přijmout nastolenou "demokracii". Homosexualita není vlastnost, za kterou by se měli lidé stydět nebo být odsuzováni. Jsem heterosexuál, ale v životě bych neměl blbé poznámky vůči této menšině, to spíše proti Vietnamským přistěhovalcům, kteří hyzdí naše města ve velkém a přejmenovávají naši Banánovou republiku na Česko-Vietnamskou republiku.

DJ Obelix

DJ Obelix (hodnocení, recenze)

Smejdik: Pak by to ale zase ztratilo na určité objektivitě. Ve společnosti je homofobů, šovinistů (tam bych se nejspíš občas zařadil taky :-) a xenofobů stále dost. Spíš mi vadí hodnocení těch, kteří film neviděli, ale to je všeobecný problém u spousty filmů :-/

Smejdik

Smejdik (hodnocení, recenze)

No já se asi po....prej nemoc! :D Kdyby se z hodnocení vyškrtly hodnocení homofobů, šovinistů a xenofobů, vyskočilo by minimálně o 10%!

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Už aspoň víme, proč si vybral tuhle přezdívku - Sylvester Stallone je správnej hrana chlap!

Xeelee

Xeelee (hodnocení, recenze)

passinhoo: O co jde? Reakce na woodyho byl jen vtípek. Je to pouze jedna z možných teorií proč Stallone všude v diskuzích píše, že na tom filmu byl se svou krásnou přítelkyní. Snad nikdo kdo už ho trošku zná nepochybuje o tom, že nikdo takovej neexistuje. BTW jeho diskuzní příspěvky jsou vyhledávaným humoristickým čtením. A teď sme se ještě dozvěděli, že to je křesťan a homofob s cenzorskými sklony. Smutný...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Já prostě buzna nejsem a nebudu. Hnusná nemoc. V kinosále byly také děti okolo 12 let. Četly, že je to komedie. Nezasmály se ani jednou, jen zíraly na tu sprostotu. Vždyť to je kažení mládeže v Čechách. Měl by se film zakázat a ne ho ještě ukazovat dětem. Xeelee: Velký pátek jsou víc než Vánoce. Je to vítězství dobra nad zlem. Je to naděje lidstva. Ten, kdo jí využije bude mít život věčný.

Xeelee

Xeelee (hodnocení, recenze)

woody: A co když Stallone pořád píše o svý přítelkyni proto, že se snaží přesvědčit o svý správný orientaci? :-)Stallone: Od kdy je úmrtí nějakýho Franty z Pauly největší křesťanskej svátek? :-) Slyšels někdy o Vánocích, Velikonocích nebo třeba o aprílu, kterej má taky křesťanský počátky?

woody

woody (hodnocení, recenze)

snad si alespon tvoje krasna pritelkyne uvedomila svou pravou orientaci a k necemu ten film byl.

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Tak jsme dnes s krásnou přítelkyní navštívili zase 2 filmy. Jednalo se o film I love You Phillip Morris a Všichni jsou v pohodě. Film I love You Phillip Morris je jedním slovem humus a mrzí mě, že jsem na něj šel zrovna v den největšího křesťanského svátku. To snad nemohu ty dobytci myslet vážně. Toto je proti všemu lidskému. Jim Carrey se musel asi opravdu zblánit. A to jsem ho měl rád. PS: Já vím, že se to má brát s nadhledem a vtipem, ale nemohl jsem to pochválit :o) 1*

Související novinky

Carrey a McGregor jsou příliš teplí

Carrey a McGregor jsou příliš teplí

22.03.2009

Přinejmenším pro americké publikum. Ano, na neděli jsme si pro vás odložili trochu bulváru ;-). Možná už jste si říkali, kam se poděla komedie I Love You Phillip Morris, kterou Jim Carrey natočil… (více)

Jim Carrey a režisér Juno si plácli

Jim Carrey a režisér Juno si plácli

09.03.2008

Kariéra Jima Carreyho si nějaký čas dávala šlofíka, ale zdá se, že navzdory fiasku s thrillerovým pokusem 23 se gumový Jim vrací s plnou parádou a momentálně patří k nejvytíženějším hercům vůbec.… (více)

Carrey + McGregor = velká láska

Carrey + McGregor = velká láska

25.12.2007

K Vánocům patří příběhy o lásce, a tak tady pro vás jeden máme. Co na tom, že je to láska homosexuální a odehrává se za mřížemi? ;-) O komedii I Love You Phillip Morris, která bude režijním debutem… (více)

Reklama

Reklama