Reklama

Reklama

VOD (1)

Frank Allen (Ryan Reynolds) je zvyklý vše důkladně analyzovat a celý svůj život plánuje na minuty. Očekává, že jeho přesně vypočítaný svět nic nenaruší. Shodou okolností dojde jednoho dne ke zpoždění a vynucenému posunutí jeho plánů, čímž se spustí komický řetězec nových situací a Frank se musí vyrovnat s nečekanými změnami. V jeho životě zavládne totální chaos, na který neumí reagovat... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Situácia na začiatku a konci filmu je podľa mňa úplne zbytočná. Reynolds je tam akože o 15-20 rokov starší, podobne aj Emily Mortimer, no nejako to na nich nie je vidieť. Ak by sa vystrihlo prvých a posledných 5 minút filmu, vôbec by to neublížilo a nechýbalo. Inak je to ale vkusný snímok s vtipnými situáciami, predovšetkým tie s kartičkami stáli za to. Reynolds tu herecky prevyšuje všetkých. ()

PeterNet 

všechny recenze uživatele

Tady se ukazuje, jak důležitý je dobrý time management. Při tvorbě SWOT analýzy nyní vím, že je potřeba v sekci "hrozby" zohlednit možnost zastavení hodin, případně taky, že vám je "někdo" posune o 10 minut dozadu. Příležitostí poté může býti koupě náhradních hodin či hodinek, které žena nezvládne přeřídit. Aneb jak dokáže posunutí ručičky hodin o 10 minut převrátit váš život naruby. ()

Reklama

Matty 

všechny recenze uživatele

Když je mládí v trapu a do důchodu daleko a vy, ať uštvaný kariérista či věčně hodná holka, zjistíte, jak málo jste toho doposud dokázali, porovnávaje přitom s tím, v kolik jste dávno před vyrašením prvního sekundárního pohlavního znaku doufali, přišel čas nasměrovat svou zmatenou duši vhodným směrem. Můžete začít motivačním seznamem 10-ti položek a méně, navázat objevením své krajiny srdce za přispění osoby zkušenější, aprobované udělovat životní lekce řízení. Nemusíte plánovat rovnou útěk do divočiny, abyste zjistili, že existují lidé, kterým na vás záleží a kteří umí ocenit vaší jedinečnost, váš dar od Boha. Až tuhle sebepoznávací cestu zdárně absolvujete, dosáhnete vnitřní harmonie a ve věcech doposud nejasných budete mít naprosto osvětleno, můžete se spokojeně uvelebit do houpacího křesla, zalít si misku vloček a předat nastřádaná moudra své budoucí generaci. Přeji vám i sobě hodně štěstí. Apendix: Chaos Theory je milý film. 75% Zajímavé komentáře: genetique, Jordan, Orthank ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Výborná vztahovka se skvělým Reynoldsem. Drobný vtípek manželky odstartuje sérii brutálních průšvihů, nečekaných zvratů i odhalení v tak přirozeném a dobře plynoucím podání až se tomu nechce věřit. Plány jsou k ničemu, na nic se nedá připravit a je třeba o všem pochybovat a připravit se na to co vás ani ve snu nenapadlo. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem si chtěl pustit chvíli před státnicemi v naději, že se příjemnou formou ještě trochu naučím. Trochu mě zklamalo, že ne:). Film sice podstatu teorie chaosu v posledních minutách nastíní, ale to je tak vše a celý se točí kolem nešťastných náhod a jedné velké lásky, do toho trochu kvalitního vtipu. A já můžu říct, že jsem udělal dobře, že jsem si to pustil až dnes, ale je to opravdu krásný film. ... Co je to? Tvá dcera. Takhle brzo nemám dceru, ať je to cokoliv zabij to. ... Co chcete lovit? Kachnu. Kachnu? Ano, obrovskou kachnu. Používáte maskování? Ne, rád bych to vyřešil tváří v tvář. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia, v mestách Vancouver a Squamish. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama