Reklama

Reklama

Tři nejlepší přátelé a spolužáci Luke Wilson, Will Ferrell a Vince Vaughn se na prahu třicítky rozhodli zatočit setypem každodenního života a začnou pořádat divoké mejdany. Jenže věci se vymknou kontrole a jejich řádění jim pořádně zkomplikuje život... Co myslíte, že udělá chlap, když chytne dřívější let domů a najde svou dívku v posteli a v pokoji kolem je plno nahých neznámých lidí? Vrátí se na kolej a založí bratrstvo! Dřív než stačíte říct "zápasy v lubrikačním gelu", Frank alias Tank; Mitch a Beanie mají svůj tajný spolek a vyvádějí nekontrolovatelné kousky. Když ale překročí všechny meze, pokusí se děkan university bratrstvo rozpustit. Že je Mitch poněkud konzervativní se ukáže hned v úvodu, kdy se vrátí ze služební cesty a najde svou manželkou Heidi v posteli se dvěma muži. Opustí tedy jejich společný byt a nastěhuje se rozlehlého domu ležícího na hranici pozemků místní vysoké školy, který si na neurčito pronajme. Brzy ho tu navštíví jeho nejlepší přátelé. Frank, který se nedávno oženil s Marisou, ale zjišťuje, že manželství se mu příliš nezamlouvá, a Beanie, který je spokojeně ženatý s Larou a navíc je otcem dvou dětí. Ti oba mají nádherné vzpomínky na dobu studií, zejména Frank který si kdysi "heroickými" výkony v pití vysloužil přezdívku "Frank Tank", a tak přesvědčí Mitche, aby využil nově nabyté svobody a pořádně si užil. Sami mu také iniciativně začnou pomáhat s organizací divokých mejdanů. Jejich řádění ozvučené opravdu silnou aparaturou přivádí jejich bývalého spolužáka a nyní děkana univerzity Gordona Pritcharda k zuřivosti natolik, že se je rozhodne vyštvat. Nemalou měrou jeho vztek přiživuje také nezapomenutá křivda ze střední, kde byl jako třídní šprt častým terčem jejich mučení. Když už se zdá, že mu opravdu podaří Mitche z domu vyštvat, vymyslí trojice fintu, která jim umožní v domě zůstat... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (322)

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Mládí v trapu má perfektní písničkový soundtrack. Tolik k tomu, co mě na filmu příjemně překvapilo. Jinak není moc co chválit, snímek nevyváženě balancuje na hranici mezi bláznivou a seriózní komedií, což v praxi znamená, že šílené vtípky působí nepatřičně a přehnaně, ale dějovou linii a vztahy mezi postavami zároveň nemá smysl vnímat a nudí, protože člověk chtě nechtě jenom čeká na další praštěný gag. Párkrát jsem se od srdce uchechtl a to jen díky Willu Ferrellovi, ale Mládí v trapu je pro mne jako fanouška Frat Packu velké zklamání. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Todd Phillips ještě stále ve vrcholné formě, kterou si udržel až do první Pařby ve Vegas, následně kvalitativně lehce strádá a už to prostě není ono. Mládí v trapu je přesně jeden z těch filmů, kde se dějí absurdní věci, ale tak nějak je to všechno v pohodě a uvěřitelné bez zbytečných nechutností a fekálního humoru, který by byl už za hranou. Navíc s výborným hereckým obsazením a velkým počtem skvělých hereckých cameí. Hodně nenáročná blbinka, u které jsem se velmi bavil. Škoda, že s podobnou lehkostí už se věci dnes tolik nedělají. ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

Docela (v jistých momentech až velmi!) vtipná komedie na sexuelní témata a jiné peripetie jednoho obskurního Bratrstva... :-) Ideální podívaná pro frustrované třicátnícíky, trnoucí hrůzou z toho, že budou mít do konce života sex s jednou (svojí ;-) ženou. Partnerky ssebou... :o) - A tak tři hvězdičky za to čistě filmové i humorné - a jednu navíc za tu totálně ujetou scénu s nácvikem orálního sexu a za závěrečné titulky, kdy... (pšššt :-))) - Dávat další hvězdičku navíc za ten nádherný rudý Firebird TransAm by už byla přece jen rozmařilost ;-) ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Kam se poděl scénář? Vážně jsem sledoval slepenec skečů tří odrostlých mladíků bez nějakého hlubšího smyslu? Už to tak bude... Ale pozor, i takové komedie (s pošukem Ferrellem) potřebují dobrou story! O to víc zamrzí, že Mládí v trapu točil režisér výborné Pařby ve Vegas - čekal jsem mnohem více! Naštěstí je to ale jediný (velký) zápor. Je to zvláštní, ale i když o "nic" nešlo, tak jsem se docela bavil. Být to o pár minut delší, hodnocení by ještě kleslo... Tahounem je pochopitelně infantilní Will, ale ani Wilson nehraje špatně; Vaughn do party také víceméně sedí. Shrnuto do jedné věty, řekl bych: zručně natočený Jackass pro dospělé s dobrými herci a silně nevýraznou dějovou linkou. A lekce orálního sexu parádní :-). ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Síce by som od tohto obsadenie čakal viac, no na takúto nenápadnú komédiu veľmi dobré! Opäť jedna z tých, ktorá sa nechtiac točí okolo vysokej školy a ich bratstiev, no parťáci z Frat Pack tomu dávajú iný rozmer. Pár podarených gies, hlášok, ktoré vypustí hlavne Ferrell, stoja skutočne za povšimnutie. 75%. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (18)

  • Cameo: Stuart Cornfeld, produkční partner Bena Stillera, se ve filmu objeví jako taxikář vezoucí Mitche na letiště. (HellFire)
  • Pes režiséra Todda Phillipse se ve filmu objeví jako mazlíček Garryho. (HellFire)
  • Otec Marissy, který ji vede k oltáři, je účetní Willa Ferrella. (HellFire)

Reklama

Reklama