Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Surfařský král Steve Addington (Matthew McConaughey) se právě vrátil ze surfování na těch nejúžasnějších plážích světa. Doma v Malibu ale zjištuje, že staré časy jsou ty tam. Jeho společník Jack Mayweather (Woody Harrelson) je v dluzích až po uši, obchodní partneři se náhle vypařili a Steve se tak ocitá zcela bez prostředků. Toho chce využít televizní producent Eddie Zarno (Jeffrey Nordling), který Addingtona přemlouvá k účasti ve své reality show "Free Surfer" a používá k přesvědčování ne zrovna nejčistší metody. Addington však bezprecedentnímu nátlaku dlouho odmítá podlehnout. (dopitak)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

nightday 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl rozdělit hvězdičky : ** za celkový dojem, zážitek, nadšení z filmu, ** za inteligentnost, uměleckost, duchaplnost, hloubku a vtip, a * za audiovisuální zpracování, efekty, krásu, tak pro film Surfer Dude totálně vypadnou ty dvě prostřední hvězdičky, a jelikož je zima a tento film je naprosto letní záležitostí, tak i část z té první hvězdičky a vyjde to na hezkých 50%. A teď vysvětlení. Film je děsně hloupý a i většina hereců, včetně toho hlavního, se chová naprosto dementně a pseudokomicky, ale jak píše Angie, sluníčko, moře, surfing, pláže, !!nahé!! baby, tráva, reggeačko aj. vás dostane do té správné letní chill nálady a Surfer Dude si nevídaně užijete. ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

,,Surfer, dude" je opravdu nenáročný film u kterého není třeba myslet. Ve filmu se sice téměř nesurfuje, ale film je o surfaři, který se zdatně vyhýbá reality show. Čekal jsem, že se film bude odehrávat v jiném stylu a tím mě částečně překvapil. Matthew zde ztvárnil opět jednu z těch svých pohodových postav. Tato role ovšem není na škodu. Je zde opravdu svobodomyslný a miluje vlny, které se ve filmu téměř nedostaví, což je trochu paradox. Woodyho Harrelsona není špatné vidět jako zhulence. Tento film určitě není něčím extra, ovšem pohoda z něj jen srší. ()

Reklama

Arronax14 

všechny recenze uživatele

Pro mě je Surfer, Dude dílko čistě o atmosféře. Není to film s kdovíjakým přesahem, hlubokou myšlenkou ani propracovaným dějem, ale ta pohoda hlavních představitelů je prostě beznadějně nakažlivá. Žádné stresy, žádné potíže, jediné na čem záleží jsou vlny, dá se říct, že člověk by protagonistům někdy i lehce záviděl :). ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu mi vůbec nejde o to, že je to blábol. Jde mi o to, že pohoda z něj přímo číší, o což se stará především Matthew. Je zkrátka vidět, že surfování je jeho velká vášeň. No a stejně tak moje. Co jsem byl před třemi lety v USA, tak surfování zbožňuji a každý rock se těším na léto. Ty týpci jsou naprostý pohodáři, to je ostatně z tohoto filmu patrné. A Woody Harrelson je neskutečně cool týpek. Doporučení: Pustit si tento film po vysokoškolské párty a zapálit si k tomu .... no vy víte co. ()

adriane9 

všechny recenze uživatele

Bavilo děsně moc a to nesurfuju (jsem vůbec normální? :)) .. pro ten nádherný sport, pro ty vlny a touze po svobodě, které je jak koukám ve vlnách víc než dost. Moc ráda na tuhle komedii koukám v časech, kdy je za okny kopa sněhu. Jo a nakonec, cením si filmu o to víc, že Matthew tady nemusel hrát, protože surf je kus jeho srdce, což bylo hodně vidět.. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • Willie Nelson přijal roli, aniž by přečetl scénář. (žvanimírek)
  • Woody Harrelson nazval práci na tomhle snímku "nejlepší (ne)prací, kterou kdy dělal". (žvanimírek)

Reklama

Reklama