Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Surfařský král Steve Addington (Matthew McConaughey) se právě vrátil ze surfování na těch nejúžasnějších plážích světa. Doma v Malibu ale zjištuje, že staré časy jsou ty tam. Jeho společník Jack Mayweather (Woody Harrelson) je v dluzích až po uši, obchodní partneři se náhle vypařili a Steve se tak ocitá zcela bez prostředků. Toho chce využít televizní producent Eddie Zarno (Jeffrey Nordling), který Addingtona přemlouvá k účasti ve své reality show "Free Surfer" a používá k přesvědčování ne zrovna nejčistší metody. Addington však bezprecedentnímu nátlaku dlouho odmítá podlehnout. (dopitak)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

nightday 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl rozdělit hvězdičky : ** za celkový dojem, zážitek, nadšení z filmu, ** za inteligentnost, uměleckost, duchaplnost, hloubku a vtip, a * za audiovisuální zpracování, efekty, krásu, tak pro film Surfer Dude totálně vypadnou ty dvě prostřední hvězdičky, a jelikož je zima a tento film je naprosto letní záležitostí, tak i část z té první hvězdičky a vyjde to na hezkých 50%. A teď vysvětlení. Film je děsně hloupý a i většina hereců, včetně toho hlavního, se chová naprosto dementně a pseudokomicky, ale jak píše Angie, sluníčko, moře, surfing, pláže, !!nahé!! baby, tráva, reggeačko aj. vás dostane do té správné letní chill nálady a Surfer Dude si nevídaně užijete. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Blake Neely a Xavier Rudd: 1. Star-Spangled Banner - Performed by: Matthew McCanaughey and Blake Neely ,2. Mother - Xavier Rudd ,3. Chasing the Dream - Daniel Heath ,4. Thump it - Daniel Heath ,5. Too Far Away - Potent ,6. This is my Life - Psideralica ,7. Este Amor (Carnival Version) - Bermudez Triangle ,8. The High - Deep Sonic ,9. No Pants Requried - Nekal B. ,10. Too Tired to Quit - Nekal B. ,11. Hip Hop Misfits - Dirty Heads ,12. Coastline Journey - Mishka ,13. Virgin Lust - Higore ,14. Run and Play - Potent ,15. Come Let Go - Xavier Rudd ,16. Fuk It - Xavier Rudd ,17. 3rd Eye Vission - Mishka ()

Reklama

Krasus 

všechny recenze uživatele

Nehodnotím tak vysoko ani proto,že bych byl fanouškem surforvaní,ve skutečnosti to jde zcela mimo mě.ale právě kvůli té pohodvé a osvobozující atmosféře filmu jsem to nasál patřičně dositosti.Dost jsem si ujžděl na výkonu Addingtona,jehož hereckého představitele jsem doposud moc nemusel.Nejsem ani přívrženec trávy a takové té životné eufórie jen z toho,že jsou zrovna na moři vlny,ale během sledování jsem si to dokázal představit.Pohodový a příjemný snímek,který určitě stojí za vidění,když už ne kvůli mým dojmům,tak aspoň kvůli skvělé hudbě a přehlídce bikin... ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tenhle film nebyl ani o surfu, ani o podstatě surfingu, ani o svodomyslném surfaři, já vám řeknu o čem tenhle film byl....byl o hovnu. Šlo tam o nějakou reality show, jenže já když když slyším dvousloví "reality show", tak mám chuť nakopat prase domací do koulí. A že byl Steve pohodář ? A co jako? To nad ním máme pořádat onanistický seance nebo co ? Takovej pohodářů tady můžu vypsat tolik, že budu mít delší komentář než Matty a Shadwell dohromady. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Taková pohodička s naprosto vymletým a pohodovým Matthewem McConaugheym, kterej tak v 98% filmu vůbec netuší která bije a kažýdmu řiká dude a hodinu ze stopáže čeká na vlny a odmítá podepsat smlouvu, což je taky asi největší problém filmu, na to aby to byl dobrej film příběhově, tak tomu schází pořádnej příběh a aby to byla surfařská letní pohodovka, tak tam neni téměř žádný surfování, takže je to akorát taková McConaugheyho předváděčka opálení a vypracovanýho těla, což mě moc nebralo, ovšem lepší to bylo, když tam pobíhalo asi tak 100 holek nahoře bez, to už sem se, prosim pěkně, bavil daleko víc ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • Willie Nelson přijal roli, aniž by přečetl scénář. (žvanimírek)
  • Woody Harrelson nazval práci na tomhle snímku "nejlepší (ne)prací, kterou kdy dělal". (žvanimírek)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno