Reklama

Reklama

VOD (1)

Po své výbušném chování ve Fast Five se Dwayne Johnson předvede jako provinční otec, na kterého tvrdě dopadlo, když jeho dospívajícího syna nespravedlivě obžalují a odsoudí k deseti letům za mřížemi. Aby očistil jméno svého syna, začne otec pracovat v utajení a riskuje všechno, včetně vlastního života, aby zmírnil jeho rozsudek. (Filmbox)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (353)

verbal 

všechny recenze uživatele

Dvejn "The vepřový zátylek" Džonsn by se měl držet výhradně rolí, kde bez jakékoliv mimiky jen mlátí ostatní ovarové krky a jeho jedinou, za celý film pronesenou replikou, by mělo být například slovo "Gogo". Avšak naštěstí jej vyvážili, i když to asi dalo fušku, i nějakými těmi opravdovými herci, a tak se jedná o svižně plynoucí, kulantní drama a kapkou akce alá Kobra 11, které může urazit snad jen opravdového, artového hnědopicha. Viď, M? Kdyby z toho vykuchali všechny dialogy typu "Aj lav Jů, dedy - Aj lav Jů, san" a nezapomínali milovat i Hele a Mufa, bylo by to o půl hodiny kratší a klidně bych tomu ještě jednu přirazil až po koule. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Práskač funguje pouze první půlhodinku, pak se projeví dvě podstatné věci. Rejža je břídil a Dwaynovi podobné role nesluší. Trošku nám pan Skála připraví šok, protože za celý film nikoho nezmaluje ani nezastřelí, což u něj opravdu není obvyklé. Ale abych mu nekřivdil, rozhodně podává poměrně zajímavý a přesvědčivý herecký výkon. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Snitch není špatný film, je to lehký nadprůměr, na který se můžou v klidu podívat všichni, ale užijí si ho především příznivci dramatu. The Rock si tentorkát odfrknul od zabíjení a přijal roli, na kterou se nejspíše nemusel po fyzické stránce nijak extrémně připravovat. Zde ho zmlátí i partička nějakejch chuligánů. Z toho jsem usoudil, že role byla psána naprosto individuálně a mohl ji obsadit klidně úplně jiný charakter. Dwaynovo charisma však filmu dodává potřebnou šťávu, bez níž by byl dle mého názoru ten film jen poloviční. Snímek vychází ze skutečných událostí, i když je samozřejmě přizpůsobený hollywoodskému stylu. Každopádně vás to udrží v napětí...60% ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

John Matthews (Dwayne Johnson) se nehodlá smířit s tím, že jeho syn Jason Collins (Rafi Gavron) byl zatčen za převzetí pilulek etáze v poštovním balíčku, který mu poslal kamarád Craig a hrozí mu nejméně 10 let ve vězení za údajnou distribuci. John chce pro syna nižší trest a proto se stává tajným informátorem, aby pomohl chytit a usvědčit drogového dealera... Film je inspirován skutečnými událostmi a Dwayne Johnson musí uplatnit herecký talent před svojí muskulaturou. Milovníci čisté akce budou asi zklamáni, potože snímek obsahuje pouze dvě větší akční scény, ale "The Rock" dokázal, že umí obstojně hrát. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Film je takový drama/triller, ve kterém se otec snaží pomoci federálům s drogovým kartelem a naoplátku má být jeho synovi zmírněn trest ve vězení. Ve filmu je akce opravdu málo a ta trocha není kdoví co dechberoucího. Celkově je film pomalu plynoucí od začátku až do konce. Rock jako zoufalý otec dokáže, že mu jsou i takovéto role a zbytek obsazení je taky v pořádku. Za mě 80% :) ()

Galerie (46)

Zajímavosti (10)

  • Původní scénář rozpracoval Justin Haythe, ale teprve po dokončení Ricem Romanem Waughem došlo k jeho realizaci do filmové podoby. (Roman.Ticka)
  • V 54. minutě, kdy otevře John Matthews (Dwayne Johnson) zadní dveře kamionu, je v popředí vidět velká paleta obalená červeným plátnem, ale při dalším záběru jsou na paletě už jen kulaté bílé pytle. (Terva)

Související novinky

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

20.12.2013

Magazín Forbes uveřejnil tradiční výroční žebříček herců, kteří zajistili Hollywoodu nejvyšší zisky. Na prvním místě poměrně překvapivě trůní Dwayne „The Rock“ Johnson, jehož filmy souhrnně utržily… (více)

The Rock se vrací k hrdinské fantasy

The Rock se vrací k hrdinské fantasy

25.02.2012

Dokonce k té nejhrdinštější. Studio MGM se jej totiž snaží ukecat do role legendárního starořeckého siláka Herkula. Zapomeňte ale na rodinnou taškařici ve stylu Kevina Sorbo. Film Hercules: The… (více)

Reklama

Reklama