Reklama

Reklama

VOD (1)

Po své výbušném chování ve Fast Five se Dwayne Johnson předvede jako provinční otec, na kterého tvrdě dopadlo, když jeho dospívajícího syna nespravedlivě obžalují a odsoudí k deseti letům za mřížemi. Aby očistil jméno svého syna, začne otec pracovat v utajení a riskuje všechno, včetně vlastního života, aby zmírnil jeho rozsudek. (Filmbox)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (353)

Claw 

všechny recenze uživatele

První polovina vyloženě nudí. Nejedná se o žádnou akční pecku a Rock je zde úplně normální chlap, táta od rodiny. Druhá polovina se pak ale příjemně rozjede a úplný závěr a finále je moc fajn. Právě protože si zde Dwayne nehraje na žádného zabijáka, je ve výsledku ten opravdový frajer... Čekal jsem mnohem více, ale i tak to beru, ok... Rock rullezz... /60%/ ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ne! Dwayne je Král Škorpión nebo kráčející skála, ale rozhodně ne zoufalý otec, který se beze zbraní a bez pomoci pěstí vydává zachraňovat svého nespravedlivě odsouzeného syna. Tohle je, při vší úctě, poloha pro herce. Jinak se jedná o tradiční americký kýč, který asi nejvíce zaujme bezděčným pohledem na americký práskačský systém ve stylu "Někoho nám dej a my ti snížíme trest. A je jedno koho.". Akce, na kterou se většina z nás těšila a která dýchala i z traileru se prostě nekonala. Vedle trápícího se Rocka pak už zaujaly jen fousy Barryho Peppera. Zklamání. 30% ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $15miliónovTržby USA $42,930,462Tržby Celosvetovo $57,907,734Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,606,667Tržby za predaj DVD v USA $10,648,993║ Taký decentnejší návrat k akčným 80.rokom. /60%/ ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Neplánovane som si pozrel Práskača, lebo som považoval za dobrý nápad vidieť Dwayna Johnsona aspoň v jednom filme. Málo som očakával, málo som dostal. Z celého filmu ma zaujala iba dilema, či je väčšie svinstvo, keď zákonodarci ustanovia neprimerané tresty za zločiny spojené s drogami vo falošnej viere, že tým dostanú drogy z ulíc alebo, keď polícia využívajúc tieseň z takého trestu, si z riadneho občana urobí vydierateľnú figúrku, ktorá časť špiny vezme na seba. A naraz som mal z jedného svinstva dve, pričom nie je rozhodujúce, ktoré je väčšie. Ale film ma nejako extra nepotešil, ani nepobúril, tak tri hviezdičky sú až-až. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Jedno mi stále vrtá hlavou, jak je možný, že obsadili Dwayna Johnsona do role, která vůbec nevyžaduje (spíše naopak) muže takových proporcí, navíc ani nepředvede žádnou bitku, nic. Pochopil bych, že vypadá, jako by z prdele vypadl původnímu chlápkovi, který stojí za údajným dobrodružství. Naopak, civilní typ normálních proporcí a hlavně HEREC, by takovému filmu prospěl víc. Nicméně "Práskač" nenudí, svou realističností bere dech, a věřím, že ke konci slabší povahy uroní slzičku do svého bonga. Tedy, nezbývá, než doporučit film, který je jen napůl krimi, napůl drama a napůl akční (jak psal verbal, akce jak z Kobry 11), ale přesto kdejakého rodiče ve středu večer zabaví. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (10)

  • Natáčanie filmu trvalo 35 dní a prebiehalo v americkom štáte Louisiana. (MikaelSVK)
  • Původní scénář rozpracoval Justin Haythe, ale teprve po dokončení Ricem Romanem Waughem došlo k jeho realizaci do filmové podoby. (Roman.Ticka)

Související novinky

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

20.12.2013

Magazín Forbes uveřejnil tradiční výroční žebříček herců, kteří zajistili Hollywoodu nejvyšší zisky. Na prvním místě poměrně překvapivě trůní Dwayne „The Rock“ Johnson, jehož filmy souhrnně utržily… (více)

The Rock se vrací k hrdinské fantasy

The Rock se vrací k hrdinské fantasy

25.02.2012

Dokonce k té nejhrdinštější. Studio MGM se jej totiž snaží ukecat do role legendárního starořeckého siláka Herkula. Zapomeňte ale na rodinnou taškařici ve stylu Kevina Sorbo. Film Hercules: The… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno