Reklama

Reklama

VOD (1)

Po své výbušném chování ve Fast Five se Dwayne Johnson předvede jako provinční otec, na kterého tvrdě dopadlo, když jeho dospívajícího syna nespravedlivě obžalují a odsoudí k deseti letům za mřížemi. Aby očistil jméno svého syna, začne otec pracovat v utajení a riskuje všechno, včetně vlastního života, aby zmírnil jeho rozsudek. (Filmbox)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (353)

cukorek 

všechny recenze uživatele

Vidieť Dwayna Johnsona neopätovať údery pôsobí skutočne proti srsti, ale na druhej strane ukázal, že sa dokáže vysporiadať aj s náročnejším hereckým obsadením. Naposledy som jeho náročnejšie vystúpenie okúsil vo filme Gang v útoku, v ktorom ho zmietali city k športovému týmu, kde prvý krát úplne vynechal akčné parády tipu Rambo. Film, nie je veľmi kreatívny, ale napriek tomu jednoduchší príbeh slušne naberá na dramatickosti. Režisér ponúka nenáročné prevedenie, ale o to vyzývavejšie a hlbšie odhaľuje realitu a obtiažnosť riešiť komplikované situácie v dnešnom bláznivom svete. Neviem či by som dokázal urobiť to všetko aj ja? Pre svojho syna, ak by sa dostal do podobnej situácie. Položili ste si túto otázku aj vy? Vlastné seba obetovanie, ktoré v tomto prípade bolo jedným z odkazov veľmi dobre doplnila aj perfektná scéna kolízie kamiónu snímaná z pozície šoféra. Kúsky rozmetanej trávy naražajúce na čelné sklo pôsobili veľmi originálne a tak som sa priklonil k 70%. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Zoufale nudný, patetický kýč, natočený podle stupidního scénáře, který je založen na skutečných událostech a to ho dělá ještě stupidnějším, směšnějším a zoufalejším a jen to potvrzuje imbecilní americké justiční zákony a stupiditu američanů vůbec.Rock je v roli medvídkovského taťuldy vod rodiny přesvědčivej asi jako kdyby Johny Galecki hrál Supermana.Patetické dialogy, rutinní herecké výkony, přepálená stopáž.Naprosto zbytečný film.Dwayne má drtit kosti, držet kulomet těžší než King Kongova raní stolice, cedit z úst suché hlášky a ne plakat u vokýnka, když jeho extrémně nesympatický syn poznal sílu ohejbání pro mýdlo v nejtěžším vězeňském bloku.Podobně zbytečné jako Faster, který měl aspoň trochu co říct.Tahle sterilní mrdka měla zůstat zapadlá v nejspodnějším šuplíku zaprášené Hallywůdské kanceláře.Nejvíc mě srala ta kreténská hudba, která se snažila si za každou cenu vynutit nějaké emoce, aby divák snad s těmi nesympatickými kretény ještě soucítil nebo co.66%?Naivita a omezenost dnešních uživatelů už mě rozesmívá dlouhý léta.1* pouze za výborného Barryho Peppera, kurva zase 112 minut v prdeli, co sem mohl cedit budvar a nemarnit čas takovou mrdkou. ()

Reklama

Zeebonk odpad!

všechny recenze uživatele

Sračka, sračka, sračka a ještě jednou sračka. Taková sračka, která vám rozrazí zadní vrátka a navzdory přímým rozkazům prýští nohavicemi na sedačku spolujezdce i čelní sklo. Taková sračka, že s hysterickým brekotem prosíte boha, aby vám vrátil ty dvě předlouhé hodiny zpět a na kolenou přísaháte, že je strávíte odříkáváním otčenášů a mrskáním se ostnatým drátem přes lopatky. Taková sračka, že třískáte hlavou o zeď, abyste ji vypudili z paměti, žmolky mozku pleskají na podlahu, husté gejzíry krve létají vzduchem, ale ona se vás drží jako tasemnice v tenkém střevě. Ale dost už. The Rock s výrazivem ztopořeného dvoumetrového penisu, scénář z pera šimpanze po hypoxii mozku a za kamerou pacholek s parkinsonem a masturbačním tikem v pravém loktě. Zkrátka něco tak špatného, hloupého a nudného jsem neviděl od svého výkonu na běžecké dráze v roce 2010, tak neříkejte, že jsem vás nevaroval. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Snitch není špatný film, je to lehký nadprůměr, na který se můžou v klidu podívat všichni, ale užijí si ho především příznivci dramatu. The Rock si tentorkát odfrknul od zabíjení a přijal roli, na kterou se nejspíše nemusel po fyzické stránce nijak extrémně připravovat. Zde ho zmlátí i partička nějakejch chuligánů. Z toho jsem usoudil, že role byla psána naprosto individuálně a mohl ji obsadit klidně úplně jiný charakter. Dwaynovo charisma však filmu dodává potřebnou šťávu, bez níž by byl dle mého názoru ten film jen poloviční. Snímek vychází ze skutečných událostí, i když je samozřejmě přizpůsobený hollywoodskému stylu. Každopádně vás to udrží v napětí...60% ()

petero 

všechny recenze uživatele

Z tohtoročných neblockbusterových akčňákov The Last Stand, Parker či Bullet to the Head ma po dejovej stránke práve Snitch príjemne prekvapil. Je ťažké si predstaviť “Herculesa” Dwaynea v solídnej úlohe milujúceho otca ale práve Stitch dokazuje že to ide a Johnson na to má. K tomu dobré obsadenie a nemôže vadiť ani to, že hlavný šéf obávaného drogového kartelu má prezývku “Krtko”. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (10)

  • Partner filmu Participant Media se specializuje na závažná sociální témata dneška. (Roman.Ticka)
  • V 54. minutě, kdy otevře John Matthews (Dwayne Johnson) zadní dveře kamionu, je v popředí vidět velká paleta obalená červeným plátnem, ale při dalším záběru jsou na paletě už jen kulaté bílé pytle. (Terva)

Související novinky

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

20.12.2013

Magazín Forbes uveřejnil tradiční výroční žebříček herců, kteří zajistili Hollywoodu nejvyšší zisky. Na prvním místě poměrně překvapivě trůní Dwayne „The Rock“ Johnson, jehož filmy souhrnně utržily… (více)

The Rock se vrací k hrdinské fantasy

The Rock se vrací k hrdinské fantasy

25.02.2012

Dokonce k té nejhrdinštější. Studio MGM se jej totiž snaží ukecat do role legendárního starořeckého siláka Herkula. Zapomeňte ale na rodinnou taškařici ve stylu Kevina Sorbo. Film Hercules: The… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno