Reklama

Reklama

Film V lepší společnosti byl inspirován nejznámějším nevyřešeným případem pohřešované osoby v newyorské historii. Je to příběh lásky i záhadné vraždy, jež se odehrála v osmdesátých letech na pozadí mocné dynastie obchodující s nemovitostmi. Tento psychologický thriller, jež produkoval a natočil Andrew Jarecki, byl inspirován zmizením Kathie McCormack, manželky dědice impéria s nemovitostmi, Roberta Dursta. Kathie v roce 1982 záhadně zmizela a nikdy ji nenašli. Pan Durst byl podezřelý z její vraždy, ovšem před soudem nikdy nestanul. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (149)

Ant 

všechny recenze uživatele

Dvě třetiny filmu jsou skvělým thrillerem a je zajímavé vidět Goslinga v záporné roli narušeného milionáře. Nicméně poslední třetina je jak vystřižená z jiného filmu. Tentokrát ale nejde vinit scénáristu z příliš bujné fantazie, jako spíš příběh samotný, který se skutečně stal. Přesto myslím, že by udělali líp, kdyby tam tu poslední část nedávali, protože docela zásadně kazí dojem z celého filmu. Tak jako tak ale nemůžu přehlédnout dobré herecké výkony a zmiňované 2/3 filmu. 7/10 ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Herecký koncert Kirsten Dunst a Ryana Goslinga. První polovina je výborná, druhá už trochu víc vázne, ale pořád je to dobré. Problém filmu je, že se neobtěžuje s vysvětlováním detailů a závěrečná čtvrthodinka směřuje k jedinému: nakonec je to jen taková lepší detektivka. Váhám mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami, ale kvůli hereckému obsazení (F. Langella a samozřejmě duo Gosling - Dunst) nakonec dávám ty čtyři. Škoda, že film nakonec sklouzne k tomu, že mafiáni jsou vždycky za vodou, místo toho aby nějak líp vyprávěl o vztahu těch dvou. ()

Reklama

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Nejbližší novela Trestního řádu prostě musí obsahovat trestný čin Týrání filmem! "1. Kdo natočí nebo se bude podílet na produkci takovéto sračky, kterou záměrně označí jako thriller, nebo kdo k takovému činu zneužije bezbrannosti jiného, bude potrestán odnětím svobody na 25 let až doživotí. 2. Trestem smrti bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 zvlášť surovým nebo trýznivým způsobem." Doufám, že už někdo pro pana Jareckého mydlí provaz! Smrtící nuda dostala nový rozměr! Za to, že jsem špatně vysál obývák a nezvedl na hajzlu prkýnko a chtěl jsem se udobřovat, jsem si něco takového opravdu nezasloužil! Naštěstí i má Drahá je soudná a uznala, že to přehnala a příště prý zvolí přiměřenější trest! K tomu, že jsem si do krve okousal nehty a jen tak z dlouhé chvíle oškrábal významnou část zdi nad sedačkou, jsem navíc musel přihlížet trestuhodnému plýtvání skvělým panem Goslingem a hodinu čtyřicet zvracet nad "krásou" spidermanovy dívky. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Nečekaně dobrý film, který mi doteď doznívá v hlavě a tak nějak podivně mě nenechává v klidu. Bylo to temné, děsivě temné. Gosling byl bravurní, jemu ti podivíni zvláštně sednou a obzvlášť ke konci rozjíždí skutečnou jízdu. Film je podle skutečné události a o to víc je zajímavé.Hmm....až si říkám, že tomu nízkému hodnocení nerozumím. Za mě nemám co vytknout. ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Predstavte si, že by bola Dogma 95 aplikovaná na herectvo a scenár. Tak asi pôsobí film All Good Things. Miestami nefunkčná vzťahovka, ktorá priamo úmerne s tým ako sa mení na kriminálku, začína byť až smiešna. Musím povedať, že sa čudujem ako do takého filmu dostali všetkých tých dobrých hercov. 5/10 a prikláňam sa k podpriemeru, pretože sa výnimočne nečudujem ani verbalovmu hodnoteniu a na tom asi niečo bude. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (8)

  • Na hudbe k filmu sa podieľal aj Pražský komorný filharmonický orchester. (U_S_O)
  • Kirsten Dunst natočila film krátko po tom, čo sa vrátila z rehabilitácie, kde sa liečila z depresie. (U_S_O)
  • Kirsten Dunst zde hraje postavu Katie Marksové, jež je založena na osobě Kathleen Dunstové. (Karlos80)

Související novinky

Zachraňte agenta Ryana!

Zachraňte agenta Ryana!

29.01.2008

Tak zní nařízení studia Paramount, které se rozhodlo vzkřísit sérii špionážních thrillerů inspirovaných bestsellery Toma Clancyho. Není se čemu divit. Agent Jack Ryan se dočkal solidního komerčního… (více)

Reklama

Reklama