Reklama

Reklama

Film V lepší společnosti byl inspirován nejznámějším nevyřešeným případem pohřešované osoby v newyorské historii. Je to příběh lásky i záhadné vraždy, jež se odehrála v osmdesátých letech na pozadí mocné dynastie obchodující s nemovitostmi. Tento psychologický thriller, jež produkoval a natočil Andrew Jarecki, byl inspirován zmizením Kathie McCormack, manželky dědice impéria s nemovitostmi, Roberta Dursta. Kathie v roce 1982 záhadně zmizela a nikdy ji nenašli. Pan Durst byl podezřelý z její vraždy, ovšem před soudem nikdy nestanul. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (148)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Filmu jsem dala 3 hvězdičky z toho důvodu, že nebyl zas tak příšerný, ale nebyl nějak úchvatný. Velké plus pro mě bylo to, že se člověk vlastně ani pořádně a s odůvodněním nedozví, proč se tak choval (ano,víme že to souvisí s matkou,ale není tam žádný pořádný projev či vysvětlení) a co přesně své manželce v dané situace udělal. To držení se v této linii mě stále udržovalo v pozoru v naději, že to tam třeba bude...SPOILER: Ouha, nebylo :D Všichni samozřejmě tušíme jak to doopravdy bylo ;) ()

ELduderino 

všechny recenze uživatele

Dát tomuto filmu " odpad" je naprostý nesmysl! Má nesporné kvality, jakými jsou například skvělý Ryan Gosling(nemůžu se dočkat " Blue Valentine), proměna z idylického ztvárnění na poněkud temnější drama. Jen mi to přišlo takové nedotažené. Film má od všecho trochu a ani v jednom aspektu nejde do hloubky. To je opravdová škoda. Jinak jsem se ovšem nenudil ani vteřinu, ale k dokonalému filmu stále mnoho schází. Možná by to chtělo zkušenějšího režiséra. Těžké hodnocení, 4* je moc, 3 * je zase málo. Takže klasických 3 a půl. ()

Reklama

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

I když se film místy hrozně táhl, zanechal ve mně zvláštní pocit. Jednoznačně jsem zůstávala čumět odporem nad Davidovým chováním. Takové to plížící se šílenství mi nahání husí kůži. To je ale asi tak jediný pocit, který ve mě po zhlédnutí zůstal. Samozřejmě nemohu zapomenout na herecký výkon Kirsten, protože tu ať strčíte do jakéhokoli sračkoidního filmu, prostě herecky nezklame. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Nemohla jsem uvěřit tak nízkému hodnocení a protože jsem altruista a samaritán(možná i trochu masochista-podle toho jakým filmům dávám šanci)tak jsem se rozhodla věnovat americkým filmařům mých drahocenných 101 minut života. Dejme tomu polovina zas tak špatná investice nebyla. Ráda bych pochválila za výkon Ryana Goslinga ale jaksi to nejde - třebaže jsem jeho úchylnou a narušenou postavu nenáviděla po celou dobu filmu(asi známka toho, že to dobře zahrál)...více než pochvalu by si zasloužila Kirsten Dunst(opět mě napadla hláška z Přátel-zasloužil bych metál).Velmi mě pobavil konec filmu s jedním z nejhorších maskérských triků jak nechat zetárnout 32-letého herce na 70 a přitom mu zanecháte identicky atletickou postavu jen mu na hlavu plácnete nějákou vazelínu či co a umělý šedý pačesy...Docela smutně špatný konec takového slibného tématu....a maření perfektního výkonu skvělé Kirsten... ()

chezush 

všechny recenze uživatele

Jestli si chcete zkazit večer a zažít nekonečnou nudu, doporučuji si pustit tenhle snímek. Nezajímavé už od začátku a každou minutou horší. Koukat se na mastnou Kirsten, které nikdy nepřijdu na chuť a plýtvání talentu Ryana v sukni a paruce, je bolestivá ztráta času. Divím se sama sobě, že jsem dokoukala takový zbytečný film, který si hraje na něco, co není. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (8)

  • Kirsten Dunst natočila film krátko po tom, čo sa vrátila z rehabilitácie, kde sa liečila z depresie. (U_S_O)

Související novinky

Zachraňte agenta Ryana!

Zachraňte agenta Ryana!

29.01.2008

Tak zní nařízení studia Paramount, které se rozhodlo vzkřísit sérii špionážních thrillerů inspirovaných bestsellery Toma Clancyho. Není se čemu divit. Agent Jack Ryan se dočkal solidního komerčního… (více)

Reklama

Reklama