Reklama

Reklama

Film V lepší společnosti byl inspirován nejznámějším nevyřešeným případem pohřešované osoby v newyorské historii. Je to příběh lásky i záhadné vraždy, jež se odehrála v osmdesátých letech na pozadí mocné dynastie obchodující s nemovitostmi. Tento psychologický thriller, jež produkoval a natočil Andrew Jarecki, byl inspirován zmizením Kathie McCormack, manželky dědice impéria s nemovitostmi, Roberta Dursta. Kathie v roce 1982 záhadně zmizela a nikdy ji nenašli. Pan Durst byl podezřelý z její vraždy, ovšem před soudem nikdy nestanul. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (148)

sona123 

všechny recenze uživatele

Nečekaně dobrý film, který mi doteď doznívá v hlavě a tak nějak podivně mě nenechává v klidu. Bylo to temné, děsivě temné. Gosling byl bravurní, jemu ti podivíni zvláštně sednou a obzvlášť ke konci rozjíždí skutečnou jízdu. Film je podle skutečné události a o to víc je zajímavé.Hmm....až si říkám, že tomu nízkému hodnocení nerozumím. Za mě nemám co vytknout. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Perfektně natočený psychologický snímek. Většina lidí se u něj bude nudit (což je zde vidět na hodnocení), ale věřte, že Dunst i Gosling zahráli skvěle. Vývoj jejich vztahu, pomalý rozpad a objevování patologických rysů v povaze manžela, je dokonale natočeno. Úplně jsem se bál, co nám nachystá další záběr. Věděl jsem, že vše skončí špatně, neboť hlavní hrdina už na začátku sedí před porotou. Divák ale neví proč a dvě třetiny filmu potrvá než začne tušit. Ty dvě třetiny jsou na plných pět hvězd. Pak to dostává trochu jiný náboj (nebudu prozrazovat), který byl pro mne zklamáním. Přesto mohu říct, že jsem viděl velmi kvalitní film a rozhodně bych si to nechtěl prožít na vlastní kůži. 80% ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Když někdo usne patnáct minut před koncem, o nic moc zásadního nepřijde.. Někdy vážně až týrání diváka dost nezáživným příběhem, kterého sráží mimo jiné minimum napětí. Vyjma tria Gosling-Dunst-Langella není prakticky nic, čeho by se mohl divák chytnout. Z lásky jako trám zbylo jen torzo, tvůrci nijak zvlášť budované odcizení prostě přijde mezi nás i ústřední pár, posilují ho hrdinovy známky schizofrenie, samomluvy a posléze výjevy, kdy chytne svou milou za pačesy a prostě ji vytáhne z oslavy. Jestli to bylo nebo nebylo dle skutečné události, je divákovi i s ohledem na impotentní atmosféru, docela jedno, pohromadě to nedrží a jen se tu slušně plýtvá talentem výše zmíněné trojice. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Už podle prvních ohlasů jsem nečekal nic extra, ale že to bude až tak špatné… to jsem ani já nečekal. All Good Things začíná skvěle, prvních dvacet minut jsem si myslel, že konečně po dlouhé době uvidím dobrý "based on true story" film. Ale potom to začalo upadat a poslední půlhodinu jsem jen tupě zíral na obrazovku doufaje, že ta nuda už brzo skončí. Přitom potenciál (minimálně herecký) to mělo. Kirsten je skvělá herečka a tady se konečně i trochu odhalila, Ryan je taky dobrý herec, ale co naplat, když příběh je nudný a všechny zvraty, co se filmu stanou, očekáváte už dobrou půlhodinu předem? Zkrátka a dobře, tohle si umím představit na obrazovce TV Barrandov, která se specializuje na filmy "based on true story" a bohužel, kvalitou to taky zapadá k těmto snímkům (mluvím o kvalitě filmu, ne herců, kterých je na tohle jednoduše škoda. Zvláště Kirsten). 40 %. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Film, který neví, čím chce být. Mohl oslnit jako slušný dramatický příběh, mohl zaujmout jako povedený mysteriózní snímek, a nebo se pokusit drnkat na napnuté nervy jako solidní thriller... Jenomže přišli pejsek s kočičkou a řekli si, že zkusí všechno smíchat dohromady. A tuhle pohádku známe všichni moc dobře. První hodinka je ve společnosti Dunstové (KONEČNĚ ukázala prsa :-), dívčina!) a Goslinga příjemnou podívanou, jenomže pak se v dálce ozvou první tóny znělky Akt X a "příběh" jde do kopru, stejně jako atmosféra. A podle skutečné události? Pche, věčná škoda... Díval jsem se kvůli hercům, nic jsem nečekal, a stejně to ještě teď nepobírám, jak mě to ke konci rozhodilo - vždyť romantické drama o nemocném člověku lze natočit i bez prvků tajemna a vykonstruovaného napětí! Ale i tak obstojné tři hvězdy. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (8)

  • Kirsten Dunst natočila film krátko po tom, čo sa vrátila z rehabilitácie, kde sa liečila z depresie. (U_S_O)
  • Na hudbe k filmu sa podieľal aj Pražský komorný filharmonický orchester. (U_S_O)
  • Kirsten Dunst zde hraje postavu Katie Marksové, jež je založena na osobě Kathleen Dunstové. (Karlos80)

Související novinky

Zachraňte agenta Ryana!

Zachraňte agenta Ryana!

29.01.2008

Tak zní nařízení studia Paramount, které se rozhodlo vzkřísit sérii špionážních thrillerů inspirovaných bestsellery Toma Clancyho. Není se čemu divit. Agent Jack Ryan se dočkal solidního komerčního… (více)

Reklama

Reklama