Reklama

Reklama

Ve třetím a nejfantastičtějším díle klasického kultovního příběhu o neblaze proslulých Critters hraje miláček všech fanynek Titanicu Leonardo DiCaprio. Když vzteklé, zubaté, chlupaté koule bez milosti vtrhnou do činžovního domu v Los Angeles a zatnou zuby do jeho obyvatel s regulovaným nájemným, DiCaprio vede boj za jejich likvidaci a záchranu planety. Nebude to snadné, ale právě na něj lidstvo spoléhá, že zničí tyhle mimozemské ježky jednou provždy. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

SNCIS 

všechny recenze uživatele

"Slyšíte to? Můžou být kdekoliv kolem nás... Nad námi, za námi nebo v zemi. Myslíte, že je to nějakej vtip? Myslíte, že je to nějaká hra? Jsou hladoví. Nedělají nic, než že žerou." Na začátku je menší rekapitulace, stříhák z jedničky a dvojky. Poté následuje klasická vata, takže spousta řečí o ničem. Až okolo 30 minuty se konečně začne něco dít. Postavy jsou nové, kromně lidského ničitele critters. To je vzhledem deb*lek, který připomíná bezdomovce. Z předchozích dílů už ale víme, že vzhled klame. Celé se to odehrává v jednom baráku. Naštval mně konec, neboť koukám s otevřenou pusou, co se děje a najednou - Pokračování příště! Jinak to není nudné jako jednička, ale není to ani zábavné jako dvojka. - 60%. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

První dva díly jsou docela zábavné, nenáročné filmečky a popravdě ani trojka mi nepřijde špatná, jen je prostě o něco slabší a třetí hvězdu bych jí možná i dal, kdyby tam byly sympatičtější a zajímavější postavy. Charlie tu ale je, critters taky, z nových postav mě docela bavil ten starší pár (SPOILER který překvapivě přežil KONEC SPOILERU) a popravdě ani nemůžu říct, že by mě to nějak otravovalo. Toho jednoho zhlédnutí a zabití času u toho vůbec nelituji, jen nějak nevidím důvod pro třetí hvězdičku. Možná časem, ale zatím ne. Lepší 2* ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Třetí Critters mají jednu raritu. Vedle toho, že jsou ještě zoufalejší než dvojka, se tady také objevil mladý a začínající Leonardo DiCaprio. Byl jedním z nejsvětlejších bodů. Film dostala k realizaci úplně neschopná režisérka Kristine Peterson, pro kterou je tohle její nejlepší film, a to se tedy nemá čím chlubit. Film Gremlins vykrádá tak nepokrytě, až mně bylo hanba, dokonce celý námět byl téměř identický. Pak se film zkouší zase hodit do sebeparodické roviny, když se na scéně zjeví vesmírný lovec žravých potvůrek, ale ani to nepomáhá a všechno jde vniveč. Nevybavuje se mně žádná dobrá scéna, kterou bych chtěl zmínit. Je to jen zbytečné dojení naprosto vyčerpaného námětu, kdy se mělo maximálně dojít ke dvěma dílům a konec. Ještě se mně nestalo, aby se mně v nějaké sérii nelíbil ani jeden díl. Critters si však tohle nelichotivé privilegium vysloužili. 20% ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Třetí díl se již vůbec nepovedl a byl jen slabým odvarem předchozích dvou. Dívat se na něj dá jen ve třech případech. Za prvé ty potvory milujete a nemůžete bez nich být. Za druhé chcete vidět, jak začínal svoji filmovou kariéru Leonardo DiCaprio. Za třetí se musíte hodně, hodně a hodně nudit. Jedna hvězda... asi ze sentimentu. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Annie se svým otcem a bratrem se vrací z výletu, když se jim stane nehoda, která je donutí zastavit na malém parkovišti. Zde se Annie pozná s Joshem, a společně je vyděsí podivín Charlie. A jak je někde poblíž Charlie, lovec critterů, znamená to, že jsou blízko. A jedno critteří vejce si opravdu Annie odveze domů. Hnedka stejný večer, musí celý dům čelit útoku čerstvě vylíhlých critterů, kteří se jako obvykle před ničím nezastaví. Až příchod Charlieho jako vždy všechno vyřeší ... Tak toto je typický představitel filmu, který je natočen jen jako pokračování známé série, a nepřináší zhola vůbec nic. Critteři napadnou celý dům, ale to je stejně úplně jedno, protože postavy jsou natolik všední, že si nikoho z nich nijak nezapamatujete. Jediné co stojí za zmínku, je mladičký Leonardo Di Caprio, i když to jak se cizí kluk dostane do napadeného domu je taky pěkně uhozenej. Critters měli dvojkou skončit, a to mi nikdo nevymluví... ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Filmový debut Leonarda DiCapria. (HellFire)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Související novinky

DiCaprio a král současného thrilleru

DiCaprio a král současného thrilleru

24.05.2013

Dennis Lehane je jeden z mála spisovatelů, kteří se nemůžou stěžovat na filmové adaptace svých knih. Filmy jako Sbohem, baby, Tajemná řeka nebo Prokletý ostrov byly úspěšné komerčně i u kritiků.… (více)

Reklama

Reklama