Reklama

Reklama

Detektiv Danny Fischer (John Cena) sice zatkne geniálního zloděje Jacksona, při zásahu však náhodou zahyne lupičova přítelkyně. Kriminálník toužící po pomstě vymyslí pro Dannyho dvanáct úkolů a hádanek, na jejichž rozluštění závisí život milované Molly.  Při policejní akci se detektiv Danny Fisher (John Cena) z New Orleansu chystá zatknout nebezpečného zločince Milese Jacksona (Aidan Gillen). Ten se i se svou přítelkyní dává na útěk, skončí však v poutech, zatímco jeho přítelkyně nešťastnou náhodou zahyne. Miles viní z její smrti Dannyho a slibuje mu odplatu. Po několika letech detektiv vyslechne znepokojující telefonát od Milese, v němž mu zločinec stručně řečeno říká - oko za oko, zub za zub. Dannyho čeká nebezpečná hra o dvanácti kolech s téměř nerozluštitelnými úkoly a hádankami, které však bude muset všechny splnit, chce-li ještě svou přítelkyni spatřit živou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (301)

pepo 

všechny recenze uživatele

Som rad, ze som to videl takmer 10 rokov od premiery, pretoze teraz mi podobne akcnaky chybaju este viac nez vtedy. Cool B-ckova vykradacka speed a trojky die hard. Slape to jak dabel, na svoj mini rozpocet to vyzera k svetu a ma to hlavne zanrovu cistotu aka sa v tychto casoch nenosi. Nakoniec je (okrem nepovodnosti) najvacsi problem, ze John Cena rozhodne nie je ziadny Keannu Reeves ani Bruce Willis v najlepsich rokoch. 7/10 ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

I zde se nedočkáme reálnějšího děje, kde by FBI rozhodně nenechala konat policistu na vlastní pěst a určitě by se sám neřítil ulicemi v hasičském voze. Nebo mi snad něco ušlo? Ať je to tak či tak, tohle filmu určitě nezazlívám. Jasně, je to jenom akční snímek, který však je dostatečně dobrý na to, abych vydržel necelé dvě hodiny stopáže sledovat jednotlivá kola o záchranu přítelkyně policisty (J.Cena) se zaujetím. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Solidne B-cko s feelingom 80rokov. K vyssiemu hodnoteniu mu chyba lepsi zaporak (bohuzial toto pako je skor k smiechu), poriadne hlasky (pocas celeho filmu som nezaznamenal ani pokus o hlasku) a aspon stipku invencie (prakticky kazda jedna akcna scena je vykradackou z nejakeho ineho filmu, kde bola prevedena lepsie). Cisty priemer, ale vzhladom na to, ze taketo filmy sa dnes uz netocia a velmi mi chybaju, tak to preklopim na 3 hviezdicky. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Tak, je to takové roztomilé. Samozřejmě tomu chybí herecké výkony, smysl pro střih, zobrazení scény, podání akční scény, Harlin prostě tohle natočil hrozně zmateně, děj má své díry, kopíruje to Smrtonosné pasti, ale bez pořádného rozpočtu.... ale prostě je to v té své naivitě roztomilé. :-) Navíc záporák hodně připomíná českého herce Jana Dolanského. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: JOJ Plus = 9.12.2012, réžia slovenského znenia (JOJ 2012) = - Kedysi pradávno patril Harlin k vychádzajúcim režisérskym hviezdam a dokázal sa úspešne popasovať aj s pokračovaním takej kultovky ako je DIE HARD. Po Dlhom bozku, ktorý ho komerčne odpísal, však úplne stratil svoju zručnosť a sebaistotu. Nuž a dnes mu je dobrý aj plagiát tretieho DIE HARD a úprimne povedané, dokaličil ho exemplárne. Ak pominiem slaboduchý scenár (kdesi na úrovni piateho RÝCHLO A ZBESILO) tak totálne epileptická kamera a robotický ľudoop Cena dokonali dielo skazy. Záverečná scéna s bazénom už v podstate iba potvrdila, že Harlin by sa mal začať obzerať po inej kariére. (17.12.2012) ()

Galerie (31)

Zajímavosti (11)

  • Náklady na výrobu: $22 mil. USD (ČSFD)

Související novinky

Dvanáct úkolů pro Harlina a Cenu

Dvanáct úkolů pro Harlina a Cenu

18.02.2008

Renny Harlin se z béčkového bahna, v němž uvízl kdysi dávno díky propadáku Ostrov hrdlořezů, už asi nikdy nevyhrabe. A přitom jeho nový projekt 12 Rounds, který začne natáčet v New Orleansu přesně za… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno